svart :/

   

Färgat håret, en före & en efterbild... det blev svart :(

-

vad heter du?: amanda
hur gammal är du?: femton
vilket land kommer du ifrån?: schweiz typ..
skulle du vilja heta något annat?: nä amanda funkar bra!
vill du åka någonstans?: italen, tyskland, någgerst!
vilket datum fyller du år?: nittonde juli.

är du rädd för något?: är jag säkert.
har du någon fobi?: jag vet inte, jag tror inte det.
när var du utomhus senast?: idag.
vad lyssnade du på senast?: fireflies - owl city.
har du någon favoritlåt?: ja, många.
vad köpte du senast?: hårfärg.

vad kan du inte klara dig utan?: musik vänner.
vilket ämne i skolan tycker du är roligast?: typ, bild musik slöjd
vet du vad du vill bli när du bli stor?: näe huhu.
vilket djur gillar du mest?: katter
vad gillar du bäst, sommaren eller vintern?: sommar ofc!

hur går du helst klädd på sommaren?: bikini och nån klänning elr stort linne, bara glajjerna är med så funkar vad som helst.
vad är det för färg på väggarna där du sover?: vita.
vilka sidor är du oftast inne på på internet?: bdb, facebook & bloggar.
älskar du någon?: ohja


snabbis :) menmen..

Hej! sorry för dålig uppdatering, men jag har haft så fullt upp, kurs hela dagarna och sent hemkommen såå.. Men nu kommer iaf ett litet inlägg. Har inte speciellt mycket tid men kan ju berätta vad jag har hållt på med dom senaste dagarna :)

I söndags började kursen, helkul dag! Fick lära oss några låtar och så. Askul att få träffa allt härligt folk igen! :)
I måndags blev jag väckt KVART I TOLV (kursen börjar tolv)... (!)... och av att moa ringde och undrade vart jag var nånstans eftersom jag skulle åka med henne dit....... Jaha, mamma hade inte väckt mig -.- så jag fick kasta på mig kläder och hoppa in i bilen, fly förbannad var jag. Sen när jag kom till stan fick jag springa in på piccolo och käka nå mackor. Haha dom va jättegulliga där! fick min frukost gratis! :') hihi.
Igår hade man iaf tid på sig på morgonen. Härligt ;) Konstert på kulturmagasinet halv åtta på kvällen, var skitkul, dock gick det halvbra eftersom jag var så jäääävla ostämd hahaha! x) Menmen... Det var kul iaf!(y)
Sen for man hem och mamma hade med sig någon jobbarkompis, Annika tror ja hon hette.. Satt och pratade långt in på natten så somnade jättesent, hehe.

Idag klev jag upp relativt tidigt (observera relativt!), fixade mig och sen vid tolvtiden blev ja nerskjutsad till christoffer. Satt hos han med han & nån liten kille, robin tror jag han hette, kul prick. Kollade på film, spelade supermario, haha. aa, mysigt iaf!(y)

Sen runt fem blev jag hämtad av mor min och vi for och köpte pizza & hårfärg till mig, ska bli mörkhårig igen, min färg har gått ur sig nåt så sjukt, ser ba hemskt ut, men aja ikväll ska det iaf göras :)
Men nu måste jag packa! Imorn sticker vi!! IIhh !! :D:D

Är jättespänd muahahah! men vi hörs
puss

dddafadadnm suck!

orkar inte blogga idag muahaha

20091227

Hallihallå! Nu ligger man här utslagen i sängen.. Haha, närå, men trött är jag. Har varit hela dan på kulturskolan på kurs. Härligt folk, härlig dag. Men trött och sleten va man när man kom hem haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova! pusss

Grattis gumpan på födelsedan förresten ;)

BRA DAG!!!!!!



HEJ FOLK!
Jag är jätteglad! Och har ingen aning om varför! eller jo, dagen har varit underbar :D kan vara därför haha!
Dagen började dock skitdåligt, men så fort jag kom utanför huset blev det bra :))
Hehe eller när vi kom till stan iaf, vägen dit va ju halvkul eftersom det regnade is så vi fick stanna flera gånger o springa ut för att skrapa rutorna! hahahaha

Började med razzia på jamjam haha! närå men köpte så mycket godis att vi fick en fucking papperskasse med oss, HAHA! Sen sprang vi vidare i äckelvädret till bion och sprang in och satte oss. Vi såg Alvin & Gänget 2 hahaha! Underbar film! Garva så jag grina hihi, så söta :') Men käkade alldeles för mycket godis under filmen, fick magknip så det skrek om et!

Sen stack vi vidare till ikea och jag köpte lite hyllor, ramar en spegel o lite annat skit som skulle kunna vara kul o ha ;) Bilder kommer senare, just nu sitter jag och funderar på vart jag ska ha min kycklingtavla.... ;)hehehehe

Har satt i första töjningen nu, men det ser jättetöntigt ut eftersom den är så liten hahaha ;) men men en kul grej bara! (y)

Btw jag hittade min lampa som var borta! Jag hade lampskärmen, men inte lampan... HAHAHA men nu har jag hittat den!!

puss!

en vanlig dag



Seeeeeg dag! Jag har ingen lust att göra nånting alls.. hihi :) Eller jo det kanske jag har, men har ingen ork till det iaf ;) Har inte gjort någonting alls idag! :o Jo, ätit köttbullar typ... Och fixat lite musik till iPoden... Försökte lära brorsan lite gitarr... legat och tittat i taket... fixat mig av ren tristess... skickat lite låtar till teos nya mobil... men mer har det då inte hänt! :) Skönt faktiskt. Nu sitter jag och lyssnar på en assöt låt från lilla melodifestivalen! Av Ulrik Munther haha! Hittade låten på någons spotifylista, o den är jätteskön tkr ja, haha och han som sjunger är assöt för övrigt! :D Men nu ringer det! pusshej


ibland förvånas man över folk..

-



JAG HAR INGEN LUST ATT SOVA!

GulJodOchGråttNyttHår, godjulochgottnyttår!<3

Hej alla små söta julfirande bloggläsare! :) Någon mer än jag som haft en riktigt mysig jul? ;) Hehe, ja iaf från och med att vi började fira den. Morgonen var ganska körig med bråk och stress, men det löste sig. :) Det hör väl julen till att vara stressad o shit? Haha, det första jag gjorde imorse var att rulla köttbullar! Haha, dom blev iaf asgoda ;) Vid halv tretiden kom Eva & Bertil, så då käkade vi massa gott och sedan kollade vi på slutet av Kalle. Haha, barna ba, men hallå! det här var ju förra året! hahaha :D sen skulle mamma naturligtvis diska och plocka undan maten, ställa allt på rätt plats, och vara sådär otroligt långsam som hon dom brukar.. Och barnen hann ju bli helt hysteriska innan vi började öppna klapparna hahaha! Riktigt kul vare.




 ~




Haha, och vi som sa att vi inte skulle ha nå klappar i år för vi ska till tallin istället, men blev det så då? ;) Haha, nog fick vi mindre saker, men det va ju ändå mycket.



Anders hemmagjorda julgodis, smaskens :)



Jag fick
En kokbok (haha som jag köpt själv)
En iPod av pappsen, är ganska kär i den satt säga :)
1000 svenska riksdaler att ha till tallin! hahahaha
Smycken av farfar :')
Nån porslinsburk av Eva & Bertil med pengar i hihi
Presentkort av gudföräldrar nere på Ekerö
Och töjningar till örat.

 ~  ~



  ~

Smyckena av farfar.

Brorsan fick en gitarr, faktiskt ganska schysst sådan, & en mobil,  haha stackarn har velat haft det aslänge! :') sött!

Jaa, jag hoppas ni har haft en bra jul, det har iallafall jag haft! :)


Nu sitter jag här i min säng, är allmänt glad. Har musik i lurarna och funderar över hur året varit. Hahaha gud vad djup jag låter. Kanske inte, men vem vet, det kanske bor en liten filosof inom mig, eller? ;) hahahahahahaha!
pusspåer! :D

nu blev de kväller :)



Hallå gott folk!
Nu har jag ganska precis kommit hem från Eva & Bertil. Satt i köket förut och snackade med Anders och mamma och allt möjligt och insåg plötsligt hur saatans jävla hungrig jag var haha! Och vi orkade inte laga nån mat så det vare bara på med skoteroverallen och ut o åka till Eva & Bertil för o tigga till sig käk. Hehe, blev lite mackor och kall kyckling men det har inte varit så gott med mat på väldigt länge. Dock har jag sjukt ont i magen nu hehe. Tror jag va lite för hungrig ;) Undrar vad man ska ta och hitta på ikväll.. Det känns verkligen inte som att det är jul imorron. :o Men aja, grattis till Adam på namnsdagen iallafall! inte för att jag direkt känner någon adam menmen! :D nu orkar jag inte sitta här nå mer, ska nog gå och kolla om det finns något barn jag kan vara jobbig med :D
puss

20091223

Tjosan!
Nu har man suttit och spelat tvspel med lillbrorsan några timmar ;) hähä, askul med the sims vettu! Men nu börjar det bli långtråkigt.. Funderar på vad man ska hitta på annars idag.. Sitter fortfarande i pyjamas ja hihi! :D Snart kommer väl mamma & anders hem antar jag. Ganska lugn och skön dag idag, härligt :) Har väldigt tråkigt för tillfället dock.. :)
puss

dan före dopparedan, typ..?

Hej alla glada och icke glada nästan-julfirande bloggläsare! :D
Sorry för min torra uppdatering igår men var knappt hemma hehe. Och nu har jag iallafall klivit upp ur sängen, brorsan väckte mig tio. Han hade tydligen blivit tillsagd av mamma att väcka mig nio, men sötnosen gav mig sovmorron sa han :D hihi, ibland är småsyskon ganska gulliga! :) omg, trodde itne jag skulle säga nå sånt... :o menmen, det är snart jul så han va väl bara snäll för tomtens skull, eller?

Jag har iallafall ont i heeeeeeeela kroppen! Och jag har inte en blekaste aning om varför! Men värst är det i armarna och axlarna, och på höfterna har jag stora blåmärken av någon konstig anledning! ;o det gör skitont så fort jag rör på mig, och det började redan igårkväll när jag kom hem, så då satt man och tänkte om jag hade gjort något jobbigt under dagen? Nää inget speciellt, jo jag bar några tunga instrument (OCH HÖGTALARE!!) från idrottshallen till musiksalen efter volleybollen men inget mer :o

Haha juste......... Jag spelade gitarr inför hela skolan och tabbade mig nåt så jäävulskt.. pinsamt :) Men man får väl bjuda på sig själv! Spelade en takidalåt och en låt som musiklärarn skrivit som aldrig spelats live förut. Den gick faktiskt bra. Men takidalåten gick åt h-vete :)

Efter att man fått sina betyg (inga större förändringar sen förra året) så for man hem, gick ut med hunden och sen tog man bussen till sgtan och mötte upp mamma. Vi hämtade ut ett paket från pappa (julklappaaaaar!!) och mitt körkort, haha shit vad jag känner mig frän nu o har körkort HAH!

Sen skjutsade mamma mig ner på stan och jag gick och käkade på donken med emma och penny, haha trevligt trevligt, jag var på underbart bra humör! Sen vid typ halv sex for penny hem och det var bara jag och emma kvar, hhahaha flummade runt lite på stan, mycket skratt blev det. Och sen när hon åkte hem gick jag och mötte upp moa.

Vi fick skjuts upp till bion av hennes mamma och där väntade vi på jerbo och hans kompis, typ andré tror jag han hette, som för övrigt verkade ascool, haha! Dom kom dit ganska snabbt och vi köpte biljetter och satt och vänta på johan som kom med bussen, typ sent haha!

Sen gick vi och satte oss inne i salongen och jag och moa kunde som vanligt inte hålla oss för skratt.. Men vad gör man? ;D

Idag är det dan innan julafton, och min julkänsla ligger på en stor avlång ring nu. Det är synd alltså... Förra året kom min julkänsla i typ mitten av november :o Jag längtar inte ens tills imorn! Jo lite för klapparna, men det gör man väl alltid? ;) Ikväll kanske det kommer eftersom vi ska klä granen, kanske, kanske..

Nä nu ska jag gå och spela tv-spel med min lillebror haha! Ha det så bra, kommer nog bilder lite senare.
puss!

wie!!

Hallihallå :)
Ganska precis kommit hem från bion. Såg Avatar... Hehehe, okej filmen var faktiskt halvdan ;) för mycket smurf och aliensnack över det för min smak ;) Men den blev naturligtvis sjukt mycket bättre eftersom man har sån bra humor och garvade mig igenom hela filmen! Haha, men allvarligt, filmen var ju så jävla ironisk så det finns inte, nå marsmänniskor som ber till ett träd eller nåt ;) hehehe.. aja,  hade ju med mig moa, aa ni vet, bill & bull HAHA! blev sååå mycket bättre vill jag lova! och visst är det underbart att kunna få vara sådär härligt jobbig på bion :) jag älskar det! därför är det inte så bra att gå på bio med mig! :D och verkligen inte bra att gå med mig och moa! :D vilket jag tror johan insåg rätt tidigt, haha stackarn va tyst hela vägen hem :) aja, vi skrämde väl ba livet ur han eller nåt, såå farligt kan det ju inte vara :) men nu är jag sjukt trött så jag berättar mer imorn!
puss!

btw: JAG HAR JULLOV!! :DDDDDDDD

mm aa men precis aa

Nää nu är jag sur igen. Vilka humörsvägningar man har haft idag haha! För en timme sen satt jag och log stort som ett fån över ingenting typ, och nu har jag bara lust att mörda nån! åh, men så äre.. Och det känns inte alls bra inför imorn. Då man ska spela gitarr inför hela skolan :o nä hugaligen! och sen kommer betygen. blää. är väl inte orolig, men är inte nöjd. men sen ska man på bio med moa, johan, tom & några av hans kompisar typ :) blir väl kul hoppas ja :) hähä men gonatt!

moahaha!




HAHAHA! skadeglädjen är den enda sanna glädjen gott folk.

omg, PSYKBRYT!

Hallihallå! Blandade känslor idag alltså.. Typ glad att jag lever, och asförbannad att jag blev så j*vla dissad idag! :oo Helt sjuukt vad jag har haft tråkigt idag! Verkligen inte gjort nånting! Och värre kommer det nog bli. eller det vet jag inte, jag kanske ska vara lite snäll och vara med barnen, eller vad säger ni? ;) Blev lite sugen på att slå in lite mer julklappar.. Men har inga julklappar att slå in :D så kanske man ska ta och göra nåt? ;) eller? :D Jaadu, antingen det eller så lär man väl lägga sig och sova nu... HAH! klockan är knappt fyra och jag funderar på att sova, vad är det här?? x) Nä jag känner mig för glad för att sova, nu blev ja jätteglad! :o äh, borde nog inte skriva mer nu HAHAA! puss

måndag, härligt :D

Goddagens! :)
Nyss kommit ut ur duschen och sitter och funderar på vad jag ska göra nu.. Gå ut med hunden eller äta lunch tror ja väl. Undrar lite över vad som händer idag, kanske får man besök, kanske inte. Haha, känner mig otroligt dryg idag! :) menmen, det får ni tåla. Annars är mitt liv... stilla :) Händer i princip ingenting alls, förutom av att när ja vakna imorse, hade min bror vunnit över mig i en cykeltävling inatt. Hahaha! Som att han någonsin skulle lyckas med det lixom ;) Sedan hade min pappa flyttat till sverige igen och bodde numera i slottet i drottningholm.. Säger man på, i eller vid drottningholm? :S På kanske... Eller i? Aja, det var förstås bara över natten menmen, haha det kändes inte helt fel att ha honom tillbaka i sverige iaf :) Men nu ska jag nog fixa mig och springa ut med hunden, haha okej där va jag lite busig, skulle inte springa om jag så fick pengyr fört. Så sjuuuuuuukt mycket snö ute!! Det har ju blivit överdrivet mycket vinter :o aja hadetbraaa!
puss

funderingar



och så det här med vinter då...

Nej säger jag bara. Jag tycker inte om snö. Inte för tillfället iallafall. Visst det kan vara mysigt med lite vitt på backen.. Men nu är det ju överdrivet! Bilden är gammal, sen mars. Har inte tagit någon ny, men det är mer nu.

uschaa, är så sjuuukligt less på det fenomenet vi brukar kalla vinter! Har aldrig varit något större fan av att hoppa runt i kylan och skratta och låtsas att jag skulle haft roligt. Kasta snöbollar och bli iskall överallt :o kanske när man var väldigt liten, men då fattade man ju inte så mycket ;) nää tacka vet jag sommaren :)
Haha, snön har knappt hunnit lägga sig än och jag klagar redan.. :) Annat vare förra året då den kom i slutet av oktober och låg kvar ända tills typ... april? :'o 

Plus att jag inte fått nån riktig julkänsla än, och det är bara fyra dagar kvar till julafton! :o Har inte ens kikat vart mamma gömt julklapparna haha ;) Visste det var väl lite mysigt att slå in klappar och så, men någon riktig julkänsla har jag inte fått.. Tror vi det kommer? nää.. jag vet inte ja, kanske :)

Och bara elva dagar kvar tills kryssningen :D jag längtar asmkt ja! Men innan ska man fira jul & gå på musikkurs, hehe.. Aja, första dagen 2010 kommer enligt planerna tillbringas i Tallin och det känns riktigt bra om jag får säga det själv. ;)

Dock är jag sjukligt less på den här dagen. Den har varit sååååå dryg!! Jag saknar dansen... Redan imorse kände jag att: usch jag vill inte ha söndag idag!! Menmen, fick härda ut ändå. Emma åkte väl hem runt ett och sen for vi till mormor, käkade gröt, skinksmörgåsar & fikade :) Mysigt, men jag var jättetrött och somnade i soffan, hehehe.

Men det var en sån där i-vägen-dag. Och jag kom på mig själv med att längta tills i morgon! Haha! Länga till en måndag, det ni! ;) Men vadå, det går bussar då!?! det säger ju en hel del :D hehehe.

Imorgon är vi lediga dessutom, är vi ju idag med x), men aja haha, får väl se vad jag hittar på. Vill verkligen göra något, komma ut ur huset! OOch på tisdag äre sista dagen i skolan, då äre volleybollmatch, elever mot lärarna. haha!!
Och under halvleksvilan ska vi ha några musiknummer där ja ska spela gitarr, hehe får se hur det går ;)


Shit va långt jag har skrivit :o Tror knappast det är någon som orkar läsa :D men men vi hörs nåt senare kanske.
pusssssss!

m emmaaaa





Är med hjärtisemmis nu ja :) vi har kollat på 101 dalatiner och busat :) mysigt värre, hon ska sova här inatt så vi får väl se vad vi hittar påå. Vi är sån där man och hustru som man brukar kalla det.
puss

grr



åååååh!! Gud vad less jag blir.. :( Jag vill göra nåt! Är så sjukt trött på att ba sitta hemma och göra ingenting.. Men det är inte så jävla lätt att ta sig nånstans eftersom bussen inte ens går på helgerna här uppe ;o åh, och så är ja ensam hemma.. jag läju avlida av tristess om inget händer snart!! :(

niärunderbara

Mer bilder sedan balen, vackraste flickorna ever! Jag älskar er!<3






-



kärleken är blind.


Har så sjukt mycket i huvudet nu. Vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara kunna prata med nån..

KYLIGT VÄRRE

OMG!! Det är ju helt sjuukt vad kallt det är! -22 och man gick ut med hunden, jippie?! :S nää inte direkt, och idag har det varit som max femton grader nere i köket. ISKALLT JU! det är det här jag hatar med vintern. hugaligen.


julbal

Okej, jag skäms för mitt dåliga bloggande. Men har inte funnit ork nog. :) Här kommer bilder sen julbalen igår :D











puss

bloggtorka

Hallihallåå, har bloggtorka så det dammar om det.. Har ingen lust med det längre, men det kommer väl :) Igår va ja på birsta med mamma och handla kläder inför julbalen imorron, men har inte orkat ta ngn bild så det kommer väl imorgon! :) annars har det inte hänt nåt särskilt idag, bara en helt vanlig dag. Imorn äre julbal som sagt och det känns halvdant faktiskt. Vene varför men har inte så speciellt stor lust med det. Har bara två skoldagar kvar innan lovet, wohooo! :D imorn äre skola, ledig på fredag&måndag och sen skola på tisdag och så är det jullov. Hehe, men nu ska jag sova
pusspåer!

dagens

försov mig, jippie, det börjar bra.... prov imorse, gick åt helvete men orka... sen andra dryga lektioner.... Är så sjukt arg för tillfället! Vill bara skrika ått allt och alla, vill bara slå något, eller någon, riktigt jävla hårt, fysatan vad förbannad jag är! duschen nästa! GAAAAAAAAH!

mysig värre



Har haft den här låten på hjärnan sen typ torsdags. Jättegullig :)

Vaknade för inte alls så länge sedan, har käkat lunch med barnen och mormor. Nu är dom ute, och jag ska försöka städa rummet och fixa lite andra saker, men vi får väl se hur det blir med det.

Igår kväll såg jag och mormor på Lilla Jönssonligan & Cornflakeskuppen. Hahaha! På VHS!! Hahaha kul var det. och mysigt. När jag kollade igenom våra gamla VHS-filmer hittade jag en massa från när jag var liten. :') Tror att jag ska sätta mig och kika på dom lite senare hihi.

Men nu ska jag nog klä på mig. Tror jag.
Eller sy klart klänningen jag började på igår... Jag kan inte riktigt bestämma mig, hahaha ;)
Aja, nu börjar jag dryga, hej mä er!
puss

   

2142

Hejhej, usch vad trött jag ääär. Har suttit och sytt en klänning sen klockan typ... halv fyra kanske? ååh, och inte blev jag klar med den heller. kanske ska ha del på balen om jag orkar göra klart den.. less. nu ska jag duscha och sen ska jag nog sova :) puss :)

chachaaa

CHAAACHAAA!
Ligger i sängen och myser fortfarande, eller ja, har varit upp och ätit frukost nu. :)
I morse runt nio åkte mamma & Anders iväg till typ jämtland... Lycksele? Ingen aning om vad dom ska gör där, men dom är iaf inte hemma. x)
Igårkväll kollade jag på lilla jönssonligan på styva linan! Haha, det är synd och skam att dom vuxit upp! :O Heeeelt underbara!
Mormor prata om nån loppis och tomtebesök nere i sörfors, haha. Så vi åker förmodligen dit sen runt ett.
Har sån fruktansvärt sug efter att få sy något, men har ja nåt tyg? Nää. Aja jag uppdaterar nog senare.
puss!


mm

 

Har en navelpiercing i örat nu, men snart så! :)

vad ska jag säga för att du ska bli berörd
hur högt måste jag skrika varje gång jag vill bli hörd


confusion


20091211



Idag fyller min pappa 42. Grattisgrattis :) Har inte träffat honom på tre månader nu, har försökt få tag i honom jättelänge, men idag ringde han så att jag kunde gratta honom. Blev jätteglad bara av att höra hans röst.. Händer itne spec ofta så att säga..

Annars har dagen varit ganska bra. Hade tyskaprov, gick bra. Halvsov på resten av lektionerna typ :) Förutom när penny hade idrottslektion, shit va man fick jobba då ;) hehe amanda med konditionen vet ni väl... Nä inte alls.

Helgen kommer att tillbringas med barnen & mormor som är barnvakt till dom (inte till mig, absolut inte ;) haha, aa... behöver jag säga mer? nä. men får väl se va vi hittar på.

Just nu är Hanna på väg ner till Stockholm, och jag kan ju berätta för er att jag är väldigt avis! Jag vill också åka till stockholm. saknaaaa! Hade jättemysigt hos mina gudföräldrar med Penny i somras :')

nyss ätit gröt kom jag på.

Min kväll lär väl bli ganska dryg, hemma framför tv:n kolla på idolfinal. ;)
Haha, gillar inte det programet riktigt längre. Första åren va ok,  och uttagningarna är rätt roliga och titta på.
Men klart man hänger med lite iaf ;) Tycker det är synd att Tove åkte ut förra gången, tyckte hon sjöng bra ja :)

Men nu ringer telefonen vi hörs!
puss

hehe



Hejhallå! Haha, borde egentligen pluggat ganska mycket idag. Men det har lixom inte blivit av, :) Har suttit och redigerat lite bilder, kollat i gamla fotoalbum, lagat mat, ätit munkar x) och hittat på lite andra anledningar att inte öppna mappen ;) hehe, närå, men vi får väl hoppas att det går bra imrn på tyskaprovet! :)
På tal om det har jag upptäckt att jag har något emot modala hjälpverb. Och det utav den enkla anledningen att jag verkligen inte verkar fatta vad som menas med dom :) mmmmmm, men ska återgå till den skyhöga bunten med papper och böcker med tyska, huga!
puss

ajajaj

Hejbloggen! :)
Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik och tycker synd om mig själv.
Har varit ut med hunden, hämtat posten och lite andra skitgrejer. Men så satte jag i ett läkeörhänge i mitt högeröra, o ont som ba f*******n gör det! Aah jag avlider :o tänkte börja göra hålet lite större iaf om det så blir(det blir) att jag skaffar töjning till jul. ajajaj :) menmen, ikväll är det jag som ska göra middag. blir till o värma ravioli, hehehehe. men nu ska jag gå nån annanstans och tycka synd om mig själv! det var ganska mysigt faktiskt :) vi höres
puss

det här suger. hårt.

OK, min dag har varit usel. Eller nä det har den faktiskt inte. Men min kväll har varit rätt usel.

För det första har jag varit på skolan i tolv timmar! Öppet hus, aa det säger ju en hel del.
Jag var guide för föräldrar, tänkte att det skulle ju vara helt okej att vara det, och det var det ju till en början. :)
Var lite pinsamt, men det gick bra med den första gruppen.
Sedan i andra gruppen var det två otroooooligt jobbiga småtjejer som höll på och tönta sig med sina mobiler, gick typ och spelade pipsignaler på mobilen och tyckte att dom var asballa, "han sa si, han sa så" och tugga tuggummi som mongolider måste dom ju fått nå pris för, och deras mobiler ringde stup i kvarten, så dom lyssnade inte ett piss av vad jag sa utan stog bara och glodde på mig.


åh nu har jag avreagerat mig, sorry. hua.

I övrigt har ju dagen varit hyfsad, käkade på dinos med moa, var helt själva i resturangen, asmysigt :) satt där och pratade om allt mellan himmel och jord och han som är skapt av änglar osv. :) haha.

annars har jag lite smått panik över att pappa inte ringt upp, vi har försökt få tag i honom i typ en, en och en halv månad sisådär :) Och att jag har noll koll på vad som händer med julshowen är ju ett stort långt minus :o men nu ska vi inte deppa! det löser sig med skridskorna bara kärringen dör, eller hur det nu var?

för jag ska sova nu :), hejsvejs!

test

 

AVSLUTA MENINGEN

Jag pratar när jag har något att säga, dvs ofta ;)

Jag tycker om de som tycker om mig!

Jag avskyr när folk sviker

Mina närmaste vänner är dom allra bästa vännerna man kan önska sig

Min första vän hette ramona & natascha

Kärlek är vad man gör det till

När jag borstar tänderna borstar jag tänderna! Haha vilken mening

När jag lagar mat går det oftast inte särskilt bra

Det sexigaste yrket är ..... aa precis!

Det är charmigt när folk har ett äkta leende

Jag är rädd för en hel del. Bla annat förlora de jag älskar mest av allt, och en del andra fåniga saker :D

Den värsta känslan är ensamhet

Den bästa känslan är att känna lycka

Jag är bäst på en massa grejer, typ tyska, vara rolig, sova, misslyckas, skratta, prata m.m

Jag är sämst på
att hålla käft :)

Om jag var ett djur skulle jag vara ............ jadu... ingen aning!

Om jag var en insekt skulle jag vara en skalbagge?

Om jag vore ett redskap skulle jag vara hammare? jag vet inte!

Jag kommer alltid att vara amanda qvarfort

Det finaste som finns är min vänner

I sommar hoppas jag på ett underbart sommarlov!

Sist jag grät var i helgen tror jag

Jag kan mycket bra saker, och en del onödiga

Jag kan inte resten

När jag vill tänka tänker jag!

När jag bakar så bakar jag oftast muffis eftersom det är det enda jag kan göra

Min mobiltelefon är på laddning

När jag vaknar på morgonen hoppas jag oftast på sovmorgon, men blir nästan alltid besviken

innan jag går och lägger mig borstar jag tänderna, tvättar bort sminket och byter om till sovkläder!

Just nu tänker jag på att jag borde baka muffins

Bebisar är otroooligt jobbiga ibland, men ibland kan dom vara sjukt gulliga :)

Idag har jag varit på skolan, fått nackspärr, varit arg, varit less, ätit 3 ggr, spelat gitarr och diskat.

Ikväll ska jag baka muffins!

I morgon kommer jag att vara guide på öppet hus för er som undrar.

Jag vill verkligen åka utomlands

Jag är hemligt förälskad i åh OMG DAG-OTTO!


Tisdag helt OK faktiskt! :D



Hejpåer söta bloggläsare! :)

Nu har jag ganska precis kommit hem från skolan, varit ute med hunden. Blä vad mörkt det ääär. Jag höll ju på att dö! O det är bara för att vi såg på den där äcligt läskiga filmen i helgen :o Brukar inte bli sååå rädd såhär efteråt, men vad gör man?

Aja, nu ska jag baka! Det bler fikaförsäljning på öppet hus på skolan imorgonkväll. Och då ska vi tydligen baka massa kakor och bullar till det där x) Hehehe, det blir nog bra. Men med dagens tur lär det ju sluta i kaos. Slutar väl med att jag bränner ner huset, eller i alla fall köket.

Det är ganska coolt ändå att min mamma låter mig vara i köket trots att jag är en sån fara. Haha, fast det förstås, hon är ju inte hemma så hon vet ju inget. Tihi!
En annan sjuk grej är att jag faktiskt inte tänkt så mkt på att det är en dryyyyg tisdag idag. Kanske mitt hat mot tisdagar håller på att lugna ner sig? Typ som Antisimetismen eller vad det heter haha, har prov om det på måndag x) Och på fredag äre tyskaprov.

Nä nu blev det för långt.
pussN!

hehehehehehehe



Dagens låt :)

Hejhej! Haha, jag tror nästan att det här med bloggandet har stigit mig lite smått åt huvudet. Jag har börjat blogga alldeles för mycket. Måste nog lugna ner mig lite med inläggen! ;)

Menmen, sånt är livet. Jag tycker det är roligt iallafall :)

Idag var det innebanydm på skolan & så hade jag hål på många lektioner, så större delen av dagen har gått till att stå nere i idrottshallen och gormat som galningar. Men nog fan ska man bjuda på sig. Vår skola, (hade ett lag med sjuor ;) åkte ut ganska på en gång, men bra var dom. Finalen såg jag inte, for hem.

Tänkte stanna kvar till halv fyra egentligen men sen strax före halv tre insåg jag hur less jag var på bandy och sprang till busstation för att hinna med en buss som gick halv tre.  Men tror ni det kom någon buss? Nä! Suck. Och på allt det där var jag så oliiiiiiiiiiiiiidligt kissnödig! Jag höll seriöst på att dö!
Hehe närå, men tillslut bestämde jag mig för att strunta i bussen och hurta tillbaka till en toalett!
Och jag säger bara det
Det har aldrig någonsin varit så underbart att missa bussen för att man gått på toaletten.

Möh! For hem halv fyra, kom hem till ett kolsvart hus. Det var strömavbrott. SUCK! Heeelt kolsvart var det. Men strömmen kom tillbaka lagom tills mamma kom hem, och nu har vi ätit tortellini.

puss!

NYåRSKRYSSNING HERE I COME!



OMGOMGOMG! Mitt nya favoritord! OHMYGOD! Haha, närå men skämtåsido.

Jag ska på kryssning! Känns sjukt bra! :) Över nyår, på nyårskvällen vid fem sticker vi över till tallin. Kommer fram vid tio på morgonen, då går vi i land, shoppar, checkar läget i tallin, och klockan sex åker vi tillbaka. Gissa vem som inte kommer sova tre dygn vid årsskiftet? Haha! Tänker såklart vara vaken, tänk om man missar något lixom? ;) Moahaha. Gud vad bra det känns!! :D

Blev typ överlycklig nu ja. För någon månad fick mamma för sig att vi skulle fara på kryssning. Men det kom aldrig riktigt till tavlan. Igår kollade vi på nätet igen och nu har hon bokat. :) Haha, det är förmodligen once in a life time som mamma kommer boka något bara sådär ;)

hehe, men nu svär mamma vid spisen så jag ska väl ta och hjälpa henne. Som att det skulle bli bättre om jag gjorde maten?! PAH! pyttsan heller. Men vad gör man inte för morsan? ;)

puss!

bara för att du klagar victor! :D


Hahahha omg det hände ngt med ljudet xD

yes! :D rekord :D


Hahahaha, tyckte att det var skitkul att klippa ihop bilder :D men har inte haft så mycket att göra idag satt det har bara varit datorn för min del. Men har massvis med julgodis i kylen som bara vääääntar på att bli uppätet inatt när resten av ligen sover, moahahaa! Busigt värre.

Det känns som att jag lagt in litemånga blogginlägg idag. Typ fyra stycken? Vet inte ja, tyckte ba det va kul.

Har förresten fått rekord på besökarna! 35 unika, happyface! Den ni ;) Hade 32 då när jag skrev om vikten o de. Haha! Hoppas folk börjar läsa min blogg nurå. :)

Nä nu ska jag hämta en till mandarin, den här tog slut.
puss!

msaöcxäljgskl



Vad tror ni, blir det kryssning över nyår ? :)

Musik & Julgodis

What a feeling - Irene Cara

Långa nätter - Melissa Horn

Hey there Delilah - Plain White Ts




Sitter i köket, har bakat julgodis :) Rocky Road, knäck och marsipanrulle! gottgott. klev upp typ elva och har inte gjort så mkt annat, är på jättebra humör och sitter och ler åt ingenting! Haha, känner så ganska ofta, ingen aning om varför, det bara är så. :D Hehe. Dagen kommer var sjukt skön, har inget att göra alls, moahahaha! Men nu har jag inget mer att skriva om ha det bra!





Rocky Road:
tid ca 40 min

Ingridienser;


600 g mörk blockchoklad 70%  -  (vi blandade både ljus och mörk blockchoklad för att få den bästa smaken)
2 påsar dumlekola  -  (man kan köpa dumlekola som lösgodis, dvs inte 2 påsar. ta på känsla)
2 nävar mini marshmallows
3 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter
(ev. 1 dl skalad sötmandel)

Gör så här:

1.
Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).
2. Blanda samtliga ingredienser.
3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.
4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.

Blir supersmaskens! :)





Knäck ca 60 st:
tid ca 1h ?

Ingridienser;

50 g (3/4 dl) sötmandel
1,5 msk smör
2 dl ljus sirap
2 dl socker
1,5 dl vispgrädde

Gör så här:

1. Skålla, skala & hacka sötmandeln.
2. Blanda smör, socker, sirap och grädde i en tjockbottnad kastrull.
3. Koka och rör tills en droppe smet i kallt vatten kan formas till en kula.
4. Blanda i mandeln och häll upp i formarna. Låt stelna på sval plats.





Mozartkulor:
ca 25 st

Ingridienser;

250 g nougat
400 g mandelmassa
200 g mörk blockchoklad
(ev. 2 msk cognac)

Gör så här:

1. Skär nougaten i 25 tärningar. Rulla tärningarna till jämna bollar.
(2. Blanda cognac i mandelmassan och dela den sedan i 25 bitar.)
3. Platta ut varje bit till en ganska tunn kaka, lägg i nougaten och rulla i handflatan till en jämn boll. Mjöla ev. händerna lite så det inte kladdar.
4. Smält chokladen i vattenbad, och låt chokladen svalna.
5. Doppa bollarna med hjälp av en gaffel eller tandpetare (var försiktig så du inte tappar den!) i den smälta chokladen. Låt bollarna rinna av lite innan du lägger upp dem på ett bakplåtspapper eller ett galler.
6. Låt stelna helt. Förvara svalt


puss

<3



Haha, är helt förälskad i Magnus Uggla :)

justnu


snabbis

Hallo. Suttit större delen av kvällen med den nya bloggdesignen. Den är förtfarande under arbete, men jag blev ganksa nöjd ändå :) vad tkr ni? Hehe, nu ska jag sätta mig framför tv:n och gosa! puss

!!!

Ett liv som gris from Djurrättsalliansen on Vimeo.

Hittade filmen på isabellestromberg.blogg.se
Får se om det funkar att se den på min blogg, blev helt chockad! Här visar man hur grisar på svenska gårdar egentligen behandlas... Förstår inte hur det kan hända obemärkt?!


fredagsmyyyyyyyyys



Random bild.
Hejhopp! Ganska precis kommit hem från Moa. Sov där i natt med Hanna, Penny och Klara. Hade askul. Kollade på skräckis, "my  bloody valentine" på Moas projektor-tv. Och inte nog med det, vi kollade i 3D och hade såna där fräsiga glajjor på oss! Haha, filmen var i sig inte så läskig, det var bara att 3D-effekten gjorde att det kändes så verkligt och man satt och spände sig hela tiden för att man visste att nu snart skulle det hoppa fram något! Hahaha, Penny somnade tio minuter in i filmen så hon såg nästan inget av den. ;) är den filmen var slut väckte vi Penny och satte igång Jalla Jalla. Men hon somnade direkt och det gjorde i och för sig jag med.. Vaknade väl runt tre och gick upp och la oss. Var sjukt trött och tyckte att tjejerna var jättejobbiga för att dom inte kunde va tyst. ;) Vaknade halv tolv typ och käkade asgod frukost! Sen nån timme senare åkte man hem. :) Sitter och halvsover i min säng och en trappa ner pågår lussebak för full gång. Idag blir det mys med familjen och jag ser fram emot en lugn och skön helg för en gångs skull. :) Skulle egentligen jobbat uppe på Norra berget på julmarknaden idag & imorgon men är helt slutkörd, så har annat o göra ;)  vi hörs väl la senare !
puss

nu äre slut på vecka, det är dags för fredagsmyyys!

Sitter hos Penny, for hit efter skolan och vi satt och kollade på en assöt film! "the boy with the striped pyamas" elr nåt haha :D jättegullig, men vi hann inte se klart den för vi gick ut ett tag med klara och stog o snacka ett bra taag i kylan, askul, inte träffat henne på ett bra tag nu :D Penny försöker packa för tillfället, med betoning på "försöker"! Det går inte så bra för henne :) Men det blir nog bra ska vi se, vi ska ju sticka till Moa, ska hämta upp klara och hanna på vägen :) Myskväll vi tjejer framför pjojektorn, moahaha! :D nä nu ska jag ta och stressa penny lite, hon är så seeeeeg! Moahaha! vi hörs nåt imorn typ.
pussN!

julshow



Hejhopp. Nu har man suttit hela kvällen med att planera en ny julshow, eftersom vår musiklärare gått ner i tjänst och inte jobbar dom dagarna vi övar till julshowen, lagomt less man blev. Men har iaf suttit hela kvällen och försökt komma på låtar & kanske något litet manus. Får se hur det går eftersom det ba är två veckor kvar. Ja är iaf beredd på att satsa på det :D Får se hur de andra är när de får höra. Det vet man ju aldrig. Nu är jag dödstrött så ska sussa nu puss!

rubrik

Hallo! Nyss kommit hem from da skOOl.
dagen har gått förvånansvärt fort :o Men satan va kallt det va o vänta på bussen!
hugaligen, det tycker vi inte om. Har haft låten Amanda av jimmyjansson på hjärnan hela dagen haha!
sitter och nördar den nu jah på spotify (y)
annars då, jag mår bara prima, lite hurven bara :) ikväll ska jag vara barnvakt....
hua, menmen nu ska jag iaf gå ut em hunden, hörs senare! :)
puss


moa15!


En intet ont anande Moa ;)




Och en fullt anande moa hahahah :D




va tror ni hon fick? ;)

m



Tkr dom är ganska lika ;)

Vivienne Westwood Fall/Winter 2009


Jamen hej igen. Sitter och kikar på något program om Vivienne Westwood och jag garvar snart ihjäl mig. Nog med att hon har knalloranget hår, hennes kläder ser förjävliga ut, som disktrasor & skor som ingen levande människa skulle kunna gå i :) Modellerna är pinnsmala och kläderna är  som att man bara snurrat gardiner runt deras kroppar. Tycker nästan synd om dom, och inte kunde dom gå i skorna heller :) Och helt plötsligt dyker Pamela Anderson upp som modell :o Men ändå, Vivienne är som den där coola mormorn man inte hade, hon verkar asfräsig i intervjun, men hennes kläder är förskräckliga :) Undrar bara vart världen är på väg. Då man blandar metallicrosa med grått och gardiner :D hahahaaha, dagens helt klart :)

:)

Jaani, jag har insett hur f*ckat tråkig min blogg är! Men vene vad jag ska blogga om haha. Men tavk ändå till mina tolv bloggläsare ;) Hahaha, känn er ärade att vara en av dom säger jag bara ;) Meeen vad ska jag blogga om egentligen? :) Några tips?

Igår spydde jag, för er som undrar. så jag sitter hemma nu, och äter allt jag va sugen på :D dvs. müsli, oboy, chokladsås & kokosflingor :D mumms!! Haha, det är väl en bra start på dagen, eller vad tycker ni? ;) Jag mår faktiskt bra :) Var nog typ dålig skolmat elr nåt igår.

Men det skulle då knappast förvåna mig, vi måste ha det äckligaste skolmaten i hela sverige fyfan ;o

Nåt ni skulle vilja äta till lunch? ;o


usch&fy

Hejhopp!
Eller så mycket hopp blir det inte för min del. Mår så himla risigt! Håller på och dö. Nejdå, men illa mår jag. Fick nån illamåendetjong förut och gick och la mig, sov ett par timmar och när jag vakna var det bra, men nu har det kommit tillbaka :( usch&fy! Försökte få i mig lite nudlar förut men det gick knappt. Får se hur jag mår lite senare, blä jag hatar att vara illamående och inte veta varför ;o
puss

tisdag, dryg dag? svar ja




Julmarknad i Bölom :)





Julpynt :)





Julkalender till barnen :D


Hej hallå! Ganska precis kommit hem från skolan. Varit ut med hunden och typ dammsugit :) Är så sjuuukt trött, tror jag tar en tupplur nu så hörs vi senare. Pusssss

RSS 2.0