bilder kommer, internet är fucked up :)

Hejhopp alla glada! Inte bloggat på hela helgen, men mamma kom upp me något påhitt om att vi skulle lägga undan alla datorer, modiltelefoner och koppla ur boxern hela helgen ;o Ganska korkat tycker jag, vad tycker ni? ;) Hehe, i lördags var ja på Böloms marknad, mysigt värre. Men det jobbiga var att alla tidigare år har det varit massvis med snö på Böloms marknad, men i år var det inte en gnutta vitt på marken! Helt sick asså ;) hehe, närå, men i bilen på väg hem sa mamma faktiskt att, tänk vad härligt det skulle vara om det började snöa inatt så att det är snö första advent! Och när man vaknade igår morse var det helt vitt ute :) Själv så hade jag gärna varit utan snö förutom på julafton. Hugaligen! Hehe, i lördags städade jag. Och då menar jag verkligen städade! Halva mitt rum åkte ut, och nästan hela garderoben! Känns som det iaf. Och i helgen julpyntade vi oxå! Vart värsta mysigt i mitt rum :D Och jaa, jag har julkulor i gardinerna ;) Har man ingen julgranen får man improvisera, moahahah. Idag for jag in till stan efter skolan. Tog en buss till birsta och köpte lite småskit till en julkalender. Och en present till Moa som fyller år på onsdag ;) I alla fall, jag gjorde alltså en kalender till barnen, mamma & Anders idag! :D Haha, visst är jag snäll ;) Hade massa julstrumpor som jag fyllt med presenter och tjox. jovisstvettu.
Nu ska ja sova! Gonatt hare bra!
puss

Hos pennyyyyyyYyYYyyyYYyy :)


Hallihallo!
Sitter hos Penn nu ja, ikväll blir det bio med dom bästa. :) Ska se 2012, har hört att de ska vara bra. Får se hur den är ;) Penny sitter och fixar sig på golvet. Vi hörs nåt senare kanske!
pussen!

GlAdErS


Jaohopp, nu har man blivit lämnad ensammen då. Christoffer kom hit vid elva tiden och for nyss hem. Vi hade väl trevligt, gjorde inte så mycket. Nu har jag ett kök fullt av disk där nere som bara väntar på jag ska attackera det. Ikväll ska vi se hur det blir, kanske drar på bio med dom bästa av dom bästa. ;) Eller kanske inte. Får väl la se. Imorgon blir det Böloms marknad med familjen och på söndag lusse- och peppisbak! Mysigt värre. Jag är astrött nu, klev upp redan klockan nio. Hugaligen. Kanske ska ta och sova en stund? Njaa, maybe not. Värst vad det blir mörkt fort, nyss stog jag nerre på gårn och jävlades med Christoffer och efter att man gått uppför trappen äre kolsvart ute. :o Nä nu ska jag nog lämna datorn ett slag. Har en mössa att ta rätt på.
puss!

jesse williams



Hejhallo!
Idag är det fredag, och jag är ledig från skolan! :D Känns ganska coolt ändå att jag klev upp för inte alls så längesen. Haha, men sotarn skulle komma och då skulle jag vara vaken. Sen nyss kom Bertil och hämtade hunden, satt jag är helt ensam hemma, förutom en gubbe på taket. ;) Kanske sticker till ngn kompis snart, vet itne hur det blir idag. Men soft är det. Och angående bilden, han måste vara helt allvarligt talat den absolut snyggaste männískan gud skapat! :o
hörs senare.
puss

torsdag, snabbis, b0oriiiing

Hejhopp!
Nyss kommit hem från skolan. Asont överallt ingen aning om varför :o klassen tog svinsprutan idag men det gjorde inte jag hähähä ;) men vad ska man med den till? :) jaja, hade matteprov idag gick sådär, fick reda på engelska prov blablabla. imorn är vi lediga! :D Får se vad man hittar på dårå :D hehe. men nu ska jag gå ut med hunden.. Harebra! :)

whAAt?! :oOOOoOOOoOoO



Ful bild javet, men ni får leva med det :D

Har känt mig jättekonstig hela dagen! Alltså jag har knappt haft någon lust att prata.. typ iaf... Okej jag har gjort det ändå haha, men det har bara känts helt wierd.

Jag har ingen aning om vad den här känslan är för något, om jag är nervös, men jag har ju inget att vara nervös inför? Känns nästan som att jag skulle vara kär, men har ingen aning om i vem det skulle vara så det tror jag ju inte heller att det är. ;)

Och nu ikväll har jag inte haft lust och göra nåt alls ... Har bara suttit och sytt en ful necesär som jag inte kommer använda. :) Men vad ska man fördriva tiden med? Hade ingen lust alls att kolla på tv eller typ spela lite gitarr eller nåt. Har bara lyssnat på mysmusik hela kvällen :D Haha, nä nu ska jag städa undan symaskinen och kolla på greys.

Jag har kommit på en grej. Jag älskar & tecken! Haha

Hare bra & Kanin dålig :D

:D



Känner mig sådär äckligt underbart lycklig, sitter och ler stort som ett fån :D
Haha, odd feeling.

i min fantasi, rullar vi runt bland mjuka kuddar
fantasi, du bort mina bekymmer suddar
fantasi, du säger att du älskar mig
fantasi, aha

FANTASIIII



Hejhopp! Älskar låten nåt så förbannat!! Hahaha, heeelt underbar. Den har spelats i mitt huvud hela dagen, plus nån jobbig låt som moa länkade, aram zamzam asjobbig haha. Idag är det tisdag, och gissa vad, det va inte en dryg tisdag!! :D kollade på gymnasium idag. På morgonen var jag och kikade på medieprogrammet uppe vid Norra Järnvägsgatan. Det verkade vara sådär och det kändes som att man verkligen skulle va intresserad av foto för att tycka att det var kul. Och det kan jag väl inte påstå att jag är. Men det där med filmandet verkade iaf kul. Sen tog jag bussen bort till Metropol och käkade lunch på resturang m, där jag praoat två gånger och gissa vad, dom kände igen mig. Haha då blev man ju lite glader.. Sen var det dags att gå och kika på stil, hälsa spa-linjen. Verkade faktiskt jättekul! Jag ska komma in. :) Dom tar ju bara emot 16 stycken.. Men jag kände att där vill jag vekligen gå, verkade askul. Nu har jag nyss käkat sockerkaka med brorsan och nu ska jag väl hitta på något annat busigt. Hehe hare bra och kanin dålig!
puss

dagens


Hallihallå gubbar små. Varit dålig med bloggandet men det får ni leva med. :) Orkar ba inte. Idag är det måndag, drygt. Allt är drygt nuförtiden tycker jag, haha. Hade kemiprov, gick inte bra alls, sen hade jag elevlektion och skulle lära ut dans. Gick faktiskt bra tycker jag. :) Imorn är det tisdag och faktiskt inte en så tråkig dag som vanligt. Slipper skolan, ska kolla på gymnasiu. Jag ska först kolla på Medieprogramet nånstans vilket jag inte vet vart det är, och sen Stil, Hälsa, Design på Metropol. Så ska jag käka lunch där också där jag praoat två gånger tidigare, haha. Blir säkert bra de! Nä nu ska jag nog sällskapa lite med gitarren och börja kolla på julshowlåtarna, inte gjort det än. ;)
puss!


hur står det till? det står bra. haha eller nåt, palla rubrik?


Hello! Igår sov jag över hos Hanna, Penny & Moa sov oxå där. Blev väl halvmycket sömn så att säga hehe. Men kul som ba fan hade vi! :D Och vi är fullt normala och ingen har någonsin påstått något annat haha! Har varit grymt trött hela dagen, sluta sent oxå, uschaa. Hade bad på idrotten sista timmen så när man äntligen kom hem var det kolsvart ute och heelt fucking j*vla slut var man! :) Har suttit och läst en bok jag lånade på bibblan för typ två-tre veckor sen men inte börjat på x) Nu ikväll kollade jag på idol och sen hyrde jag och Anders film. The Brother Blooms tror jag den hette. Handlade om två bröder som var bedragare. Faktiskt ganska söt film, men krånglade på slutet, fattade typ ingenting. Eller så äre jag som är för tröög, haha! Nä nu måste jag sova annars avlider jag. Hadetsåbra!
puss

wednesdayyy


Tjoh! Dryyyyg dag idag! Prov, mattediagnos, uschabuscha! Sen som grädden på moset satt det barn och kastade OST på oss ;o vilket liv... Nä nu ropas det på mig. Hadet! :D puss

tisdag...



Hejhallå! Idag är det tisdag blää. Men kom hem tidigt, halv tre. Hade sånt enormt sockersug så jag bakade en tårta! :D En rosa & gul en. Haha, nyss käkat middag & tårta och den blev asgod ju! Grymt stolt. Jag trodde inte att jag kunde göra tårta. Menmen, sedär, varje dag får man veta något nytt. Usch imorgon har vi soprov, asienländer & huvudstäder. Kan det ganska bra men ska väl plöja Seterra lite till. ;) Ikväll blir det nog bara tvtitt för min del. Och nu har jag inget mer att skriva om, hejsvejs!:)

mondayy


Halloj, nu ligger jag i min varma älskade härliga underbara säng! :) Nyss lagt på luren med en kompis och laddar upp med Ted Gärdestad. Känner mig på så otroligt myshumör! Vaknade dock tjugo över fyra imorse -.- Tror ni jag kunde somna om? Neeeeee.... Usch, jag har redan varit vaken i tolv timmar -.- Båda barnen är sjuka, tror det är jag som smittat dom. ;) Moahahaaa.. Nä nu är jag tråkig, har inget mer spännande att säga. Hadetbra!
puss

HeLgEn



Hejsan alla freaks!
Har inte bloggat sedan i torsdags, har faktiskt inte rört datorn sen dess. Hehe, har inte haft tillfälle för det heller. x) I fredags var jag iaf på teater med mormor. Kvartersteaterns 30-års jubileumsföreställning. Var faktiskt mkt mysigt. :) Sov över hos henne och sen i lördags var det rep mitt på dagen inför teatern på kvällen. Efter repet åkte jag och Moa hem till mormor igen och gjorde oss i ordning för jubileumet.. jubileet, vad säger man? :O Tre-rättersmiddag. Lite halvwierd stämning mot vad man är van vid. :) Två stycken av varje bestick o grejer, typ 8 glas, ja ni fattar. Sen efter en otrooooooooligt lång trerätters var det dags att spela upp teatern. Och efter det var det marsch pannkaka raka vägen till Hanna som fyllde femton i lördags! :) Grattis på henne! Vi kom dit runt tio och hon öppnade sina presenter och vi käkade tårta. Haha, busigt värre! :) Har inte skrattat så mycket på väldigt väldigt länge. Sen kollade vi på Benjamin Button och käkade Ben&Jerry's glass, hur mumma som helst! Hohooo, Satt uppe extremt länge, hade väl nästan börjat ljusna innan vi gick och la oss ;) Men det var det värt, jag älskar er flicks!
Blev hämtad runt två och här hemma har allt varit mest som en dimma, minns inte vad jag gjort.. Nog för trött. Jo jag städade rummet, det var väldigt välbehövligt vill jag lova. ;) Såg ungefär ut som innan jag städade sist! :)
Men nu har jag suttit och spelat tv-spel med min broder och det är dags för Amanda att sussa.
Imorgon är det en ny dag, pusssssss!

DAG-OTTO! <33



Hallihallå i lingonskogen!
För det första vill jag ursäkta mig för mitt risiga humör idag. Det blev mycket bättre efter ett välbehövligt samtal med bästa vännen. Började med att vi skulle förhöra varann på fysiken meeen, det hade vi inte så speciellt stor lust med :D ikv blev det llite plugg, sen mest tv ;) moahaha, ska väl ta oh läsa igenom fysiken en gång till då. sen sooovaaaaaaaaaa.
Och slutligen vill jag bara hissa dag-otto upp i taket för han är underbar! :D
Sjukt rolig tycker jag :D Haha, men jag med humorn vettni..
Minns en gång för två år sen om inte mer. Då hade jag en period (okej typ fyra dar) då jag va typ helt besatt av han! HAHA, gick o snacka som han i flera dagar (okej typ två)..
Men han borde hyllas ba för att han är så söt ;)
puss

haha statistik gör en rik

OMG 30 besökare för två dagar sen :o igår 12. idag... noll ;)

bajspruttkissdag!

GAAH BAJSPRUTTKISSTORSDAG!!
Inte på speciellt bra humör satt säga. Vaknade på tok för tidigt (anser jag dårå) och pallrade mig iväg till skolan. Fick skjuts av Pennys pappa in till stan och var där en timme innan min danslärare Leif skulle komma och hämta mig. Jag skulle ju på intervju med tv4 angående danslaget och folkdans :) De filmade oss när vi dansade och pratade lite kort med oss. Jag som varit förkyld orkade knappt dansa och blev hur anfådd som helst höll på o dö x) Menmen, sen frågade dom lite frågor och allt kändes piss efteråt, jag kommer låta som en efterbliven lodis i tv. Sänds för övrigt ikväll 18.30 för er som bryr er. Efter allt det fick jag skjuts ner på stan och gick med en kompis ända till sporthallen (vilket jag tycker är typ långt!) för att sedan överraskas med att amn tappat bort busskortet, jippie.......... så jag fick gå till anders jobb och ända tillbaka till navet igen, hövvaaa!


länk till intervjun imorse.
http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/sundsvall?videoId=1.1330568

saknarsommar!







 ~  ~
 ~


Hejhej.
Jag saknar sommaren. Jag saknar värmen. Jag saknar ljusa nätter & mornar och jag saknar friheten.
Jag saknar att de enda problemen va hur lite tid det var kvar tills skolan började. Jag spenderade en hel månad i tyskland med att längta hem. Nu ångrar jag att jag inte gjorde nåt åt det istället för att gå och räkna ner dagarna. Herregud jag hade världens möjlighet, men jag satt hellre inne framför datorn elr liknande. Usch. Men den här sommaren var för mig underbar. Träffade mycket nytt folk och det var nästan alltid något på gång. Jag åkte på läger, fick besök från Schweiz, gatufesten, Stockholm med en av mina bästa vänner, tyskland i en månad, jag fyllde år, midsommar! Jag saknar då solen aldrig gick ner och att alltid ha någon omkring sig. Jag saknar kärleken, de små samtalen mitt i natten som värmde. Jag saknar hur vi drev med massa folk, jag saknar hur det kändes att få träffa de man älskar mest på hela jorden igen, efter att varit ifrån dom en olidligt lång tid. Jag saknar att alltid kunna få gå och hoppas. Jag saknar t.o.m. de tårar som föll då jag avslöjade. Jag saknar de tårfyllda nätterna eftersom de påminner mig om den tiden då jag mådde som bäst. Då jag gick omkring på små rosa moln bara av tanken på honom. Jag saknar då det spratt i benen av glädje och man bara ville hoppa och skrika. Och hur man kunde gå omkring en hel dag och bara fånle av oförklarlig lycka. Jag saknar hur man kunde sitta och garva i timmar för ett skämt som inte ens hade någon poäng. Jag saknar då jag inte kunde sluta le en tid. Jag saknar den kärlek jag fick av min pappa när vi var där, och min lilla lillebror som inte kunde säga mitt namn. Det är vad jag saknar!

hemma och är sjuk.

Halloj.

Tänkte att dagens inlägg skulle gå i gårdagens inläggs fotspår. Har tänkt en massa på det här med vikthatet. Och det jag kan komma fram till är något i stil med, hur ofta har ni mött en nöjd smal tjej? Jag menar, går de ner i vikt är det oftast något i stil med "ååh bara tre kilo till, då är jag nöjd!"... ;S



Jag kollar för tillfället på "The Biggest Loser" på femman som handlar om människor som väger över 100 kilo. De delas upp i lag och ska gå ner i vikt genom att göra vissa uppdrag. Typ bära väskor uppför en flygplanstrappa och sedan dra flygplanet en viss sträcka. På en vecka har de gått ner ca 10 kilo var. Och att se deras reaktioner när de får höra hur mycket de gått ner, det ser ut som att de har löst klimatfrågan eller något! :) De är skitlyckliga, och det är det jag menar. Jag säger inte att smala människor inte kan vara lyckliga, men som i förra inlägget, vem är det egentligen som är självisk? Självisk kanske inte är det bästa ordet, men att hela tiden ställa så höga krav på sig själv kan inte vara bra för någon.


Kissie skrev för ett tag sen om size 0. Haha, ni tycker säkert att det är skitwierd att jag läser hennes blogg. Men jag bara gör det, live with it. Och då var det något i stil med att låren fick inte nudda i varandra när man gick, och när man sitter ner skulle magen inte vecka sig utan vara helt platt... Jag anser det som helt bisarrt :o


Och sedan den här sjukt stora viktdebatten om Jessica Simpson, hello?! Jag anser inte att hon är tjock alls, det var bara bröst och kött på benen. Och på alla bilder som man såg brännas upp överallt såg hon ju bara lycklig ut! Herregud, tjejen skaffade kurvor och var nöjd med det. Hur rätt är det att tracka ner på henne? Hennes syster, hennes ex, hennes kompis och tillochmed Heidi Klum sa ju att hon borde lämnas ifred.

Aja, det var längesen det där var under debatt.
Men get some fat girls! :)


Bara en tanke. Har kanske fel. Men det var bara något som for upp i huvudet på mig. :)
puss


JA till fettma, folket!

Hej...

Alltså jag vill egentligen bara dissa en sak eller vad man ska kalla det.
Jag klickade runt lite på billdagboken och hittade den här söta flickan. Som jag faktiskt en gång för jättelängesen kände. Vi var faktiskt kompisar, eller ja, jag hjälpte till att göra en teater med hennes grupp. Fixade scenario och lite sånt där. Och som jag minns henne var hon en söt och jätteglad tjej som gillade att snacka.

Men när jag klickade in på hennes blogg blev jag helt paff! Hennes blogg har extremt många likheter till alla f*cking fjortisbloggare som jag för övrigt tycker är otroligt underhållande att läsa eftersom de är så otroligt pantade (verkar det ju som iaf ;). Haha, just i det här fallet tänkte man direkt KISSIE, och tappar orden helt! Att en enda person kan förändras så mkt :o Nu vet jag ju inte hur den här flickan är i verkligheten till förhållande till sin blogg. Men allvarligt, wannabe kissie på hög nivå.. Det enda hon skriver om är hur mycket hon festar på helgerna, hur mycket hon hatar feta människor, hur pass hemligt det är att skriva vart hon köpt sina kläder eftersom alla andra kommen kopiera hennes stil och hur katastrofalt duktig hon är på att följa sitt så kallade "matschema" med typ cocacola som huvudrätt veckorna i ända? Alltså jag blir ju förbannad när jag läser sånt, visst det är väl bra att man håller koll på vad man äter och tränar nån gång då och då (vilket jag dock inte gör). Men hur kan man sitta med gott samvete och skriva hur äcklad man blir av feta människor? Hon skriver i ett inlägg om att hon håller med Anna Anka att hon inte förstår hur feta människor kan vara så själviska att de utsätter sina kroppar förstöras på det sättet.

MEN SERIÖST KVINNA! Sedan lägger hon upp två bilder, en på en fet kvinna och en på en äckligt smal modell som inte består av annat än ben!! Under står det

"Vem skulle vilja vara fettot framför den smala? Ingen!"

Snälla rara du, för att vara ärlig skulle jag mycket hellre vara fet än sådär pinnsmal! Jag har aldrigt tyckt att jag är tjock, och jag skulle aldrig gå på diet om jag så fick pengar för det. För allvarligt talat är det bara stört.
Våga vara den ni är och dissa dieterna!

Och allt detta f*cking snack i alla fjortisbloggar om att alla älskar er. Visst det är skitbra att ni har självförtroende, men sen när blev det poppis att tro att alla älskar en? Jag vet att alla inte älskar mig, och jag älskar inte alla heller för den delen.
Fatta! And live with it.

Länk till denna flickas blogg.
http://jaeingenfjortiz.blogg.se/index.html

Sen vill jag också säga att det känns verkligen inte bra att behöva hänga ut någon i min egen blogg såhär. Är ledsen för det. Men nu är jag pissed!

videoblogg


Nämen se chäenare!
Har gryyyyyyyyyyyyyyymt tråkigt, mobba mig inte för mitt tråkiga videoinlägg :D
Jag är sjuuuk och orkar inte vara speciellt rolig för tillfället ;)
puss.

pics, skor


Dagens outfit :)



Skaldjursplanka till middag, myys! :)


 ~  ~

Hejsan, nu kommer det lite bilder som jag sa. :) Har nyss käkat asgod middag med familjen, skaldjursplanka mumma ;) haha, men är otroligt mätt nu, mår jätteilla. I lördags köpte jag nya skor btw. (dom till vänster) Det är inte ofta jag känner att jag blir kär i nåt plagg elr liknande, men det blev jag nu iaf ;) Kände likadant i somras för de andra skorna, dom hade jag idag (höger). Bilden på TV:n är liten smyggtitt från bowlingen i söndags ;) Hehe, jaa jag missade båda andra omgången... men jag fick faktiskt in fem strikar ;) haha stolt. Vann som sagt dock inte, eftersom lillebror fuskade ;) hehe, men nu tror jag att jag ska gå och se på ullared. Hadetbra! puss



Grattis anders! :)

hej allihopa!
Idag äre måndag, för er som missat det. Skola, bara massa tråkiga lektioner, bättre än tisdagar dock. Jag håller på att bli sjuk buhuhu... :( Idag fyller anders år, grattisgrattis på han då! :D Ska väl fixa ett litet kalas till han snart när jag samlat nog med ork för att gå ner. :) Aja, har nog inte så mkt mer att tillägga nu´, är väldigt trött. Kanske blir ett till inlägg lite senare med nån bild från bowlingen igår och kalaset nu :) Hadetbra, puss.

bowlaaaa

Tjenatjenamittbena!
Inatt sov moa här. Sen mitt på dan ungefär for jag och familjen och bowlade. Kom tvåa, brorsan vann. Men det var ju fusk juh! Han hade såna där skydd i rännorna, fuuusk! Buhuhuuu.. Efter det for vi hem och städade, och sedan bar det iväg till tre timmar träning. Hugaligen vad trött jag är nu! Kul var det iaf. I maj ska vi åka till göteborg på nån festival. Låter jävligt kul faktiskt :D Imorn fyller anders år, 39, han ska få en vinsch (svavning?). Men det är en liten hemlis, schh schh. Hahaha men nu måste jag sova, puss och gonatt!

haha videooo


Tja! Moa sover här inatt, vi är uttråkade så det blev ett litet videoinlägg till nattmacka. :) Och jaa, det är en binda fastsatt på min spegel xD
puss

fridayy


Hejjsan! Idag äre äntligen fredag! Ikväll kommer kanske Moa hit och fredagsmyser :) annars blir det bara ytterligare en urtråkig fredag för mej ;/ Urkasburkas på tråkiga fredagar vill jag bara säga! :) Urkasburkas på alla tråkiga dagar för den delen. Tänk om man bara kunde plocka bort dom dagarna man inte ville ha! Typ plupp så var dom borta! Vad roligt man skulle ha hela tiden då. Så skulle man slippa ha tråkigt. Bara en fundering lixom ;) Nä nu ska jag nog sätta mig med gitarren en stund. Ha det så braa.
puss

misshandlat symaskinen! :D

 ~
Hejsan! :D
När jag loggade in idag hade jag fått en kommentar! åh så glad jag blev! :D hehe, men nån gånga ska väl va den första eller hur ;) Idag är det torsdag, imorgon är det äntligen fredag. Idag när jag kom hem fick jag något ryck och sydde en kjol på tre timmar. Blev faktiskt riktigt nöjd. Tyget är ett gammalt påslakan menmen hehehe, man tager vad man haver! Bilden är väldigt dålig men det är i alla fall en rosett på sidan.  Annars har jag inte gjort så mycket. Nu ska jag sova, är jäääättetrött. Och hungrig, men det orkar jag inte bry mig om just nu. Slänger även in en ännu sämre bild på mina jeansleggins. Aja, nu orkar jag inte bry mig om det heller. Jag ska sova! Gonatt :)
puss

utvecklingssamtal



HalliHallåGubbarSmå!
Dagen har varit helt okej! Gått ganska långsamt dock och varit ovanligt hungrig hela dagen.
Slutade halv fyra och satt sedan och väntade på att utvecklingssamtalet skulle börja... vilket det gjorde tjugo över fem.... så jag fick sitta helt själv på skolan i över en timme, suck!! Och inge alls kunde tänka sig att komma och göra mig sällskap :( Aja, utvecklingssamtalet började ju iallafall. och slutade för den delen och det var väl tur det. Nä men allt gick ju jättebra. Fick dock läraren att gråta, hehe, sa väl något i stil med att jag gillade hennes ämne och att hon var en bra lärare. Jaa sen åkte man hem.. har inte gjort så mycket alls här hemma, lirat lite gitarr.
Nu är jag fruktansvärt trött igen såå snart ska man se på Grey's Anatomy och sen bums i säng! :)
puss&kram

jag är tråkig! :)


Tjenatjena mittbena!
Bloggade inget igår men det berodde på att jag gick och la mig halv sju.
Otroooligt skönt! :) Sov elva timmar men vaknade tio över 6 utan att jag ställt nåt alarm.
Känns bra känns bra. Idag är det tisdag, d.v.s. grymt dryg dag i skolan!! Usch jag gillar inte tisdagar. Har något emot dom. Var till tandläkaren på morron, hehe. Nä men det gick bra. Vad har mer hänt idag då, jo men fick reda på tre prov, det gick oxå bra. Haha guud vad jag låter tråkig! Men jag har liksom inget att skriva, hehe. Fick iaf jeansleggins av mamma igår, kommer nog nån bild lite senare när jag orkar lägga upp den.
Tills vidare, ha det bra!
puss.


buLLaR!



HejhoppGummisnopp!
Idag blev det bullbak med mamma, alice och Viking :) Bullarna blev asgoda! Sen vid fem skjutsade vi viking till bussen och jag och mamma åkte till den där fräna biltvätten i stan ;) haha den man får tvätta själv på, ascoolt juh! :D När jag kom hem var jag huuuur trött som helst, tänkte gå o lägga mig med det blev aldrig så, utan satte mig och kollade på "Djävulen bär Prada" med mamma. Filmen va ganska bra, men slutade för typ fem minuter sen, så nu ska jag SOVA! gonattgonattttt
puss

haloween




HeyHallå!
Haha, idag kom Moa och hälsade på och jag fick den brilljanta idéen att göra en spökslinga till barnen! :D sminkade viking, mig, anders och bertil, ASSNYGGT! HAHA, men kidsen blev inte så rädda dock.... lite misslyckat meeen...... aja, iaf stack vi ut och for med fyrhjuling till några grannar till oss och skulle försöka skrämma dom, men det gick inte heller så bra, första grannen var redan utomhus när vi kom så hon såg ju oss komma, andra grannen hörde fyrhjulingarna.. men maths låg och sov så han skrämde vi lite hehehe :D aja nu ska jag sova, gonatt :)
puss

RSS 2.0