a free ride, when you've allready paid

Okej, med en pajjad A-sträng på gitarren och fyra dagar tills musikläger är jag inte sådär jättelycklig.

Ikväll blev det filmmarathon för min del. Har sett fjorton suger än så länge, är inne på i taket lyser stjärnorna (jag verkar vara den enda svensk med två näsborrar som inte sett den än) och så får vi se vilken film natten bjuder på. Är inte ett dugg trött kan jag lova, så det blir nog sent.
Dessutom är jag fruktansvärt godissugen, det är heelt sjukt! Skulle fanimej döda för en Gott&Blandat :) Älskar verkligen ironin i det hela med tanke på min svullna värkande tunga och min väldiga okapabelhet (haha WHAT?!) att tugga..

Nu ska jag kika vidare på filmen, slå en pling och hör på mitt vackra läthpande.

kyss

give meeeeee

92, 91, 90.

Jag har inte kommit långt på det här, men vafan. Det får ta den tid de tar.

92. Tatuering. Haha, jag skulle aldrig få tatuera mig för mina föräldrar. Men någon gång i framtiden tänker jag tamefan göra det. Möjligtvis någonting som har med dom att göra, och jag skulle göra den själv.

91. Recensera kyrkor på www.kyrkokartan.se. Varför inte liksom?

90. Lära mig jonglera. Det är jävligt coolt. Jävligt coolt. STATUS.

why do I want you?

Godmorgon. Eller? Näe jag klev faktiskt upp strax innan fyra, men känner mig fortfarande heelt slutkörd. Somnade på soffan en sväng efter det också. Tror jag vridit på dygnet en aning.
H-vete vilket väder det va idag! Iochförsig gillar jag åska, tycker det är jävligt mysigt, men allt regn och hagel hade man ju gärna sluppit. Hagel sista juni, hur tänket dom nu?
Aja, satt i nya räcerbilen och kurade. Anders har köpt nån cool vit Ford med vinge och grejer, låter som fan. Aja, jag har hört nån gång att det ska va säkrare att sitta i en bil med gummidäck och skit. Sååååå där satt jag och myste. Lite läskigt är det faktiskt, men ganska fränt att sitta ute och kolla.
Försökte få i mig en glass, men det gick halvdant eftersom jag inte vet hur jag ska slicka. Haha, gott det lät?
Nu har vi hämtat upp min punkterade moppe i lucksta och anders tror jag håller på att laga den medan jag sitter och... gör ingenting. Fan va skönt.

två bilder sen igår



söta pojkar.

Nu ska jag göra något vettigare. När förresten jag ska sitta kvar här men jag ska inte skriva nåt mer.
HÄJ.

vad vill ni?

Men godmorgon godmorgon, har ni sovit gott? Det kan jag ju berätta att det har jag inte alls gjort. Blev övernattning i kvarnviken med Hanna, Julia, Klara, Tom, Dan och Victor. Penny var där en sväng på kvällen men den lyckosten skulle hem och sova. Själv har man inte sovit nånting... jo typ en halvtimme-timme kanske?
Förlåt men det var några som verkligen hade problem med att hålla käften och jag tror nog att varenda en blev rätt irriterade där inne..
Kvällen var iallafall bra! Sanning och konka går alltid hem, folk badade och vi hade trevligt.
Sen skulle vi "sova", låg i min sovsäck i ett antal jävla timmar på en hård jävla träbänk och blev väckt ett antal jävla gånger av bland annat att få nån jävla hudkräm i ansiktet, gälla jävla skrik osv osv osv.. ursäkta franskan.
Halvdan natt skulle man kunna säga sådär mellan fyra-halv fem och tills halv sju då alla plötsligt bestämde sig för att gå upp.
Har fått ett par omogna samtal nu på morron, blir det fler utav dom när jag ska sova nu slår jag seriöst ihjäl någon. NÅGON.
Jävligt less på en del personer nu kan jag ju säga, ska äta en skål med fil nu sen ska jag sova. Punkt slut.
Btw har jag tusen miljoners miljarders myggbett.
SOV GOTT!

fyrdubbelt.

HELLO! Nu har jag badat för tredje gången i år. Kännsbra kännsbra. Det var inte så ruggigt kallt idag, men nu har mamma förbjudit mig att bada eftersom jag är hyperförkyld. Sånt är livet.
Fan va varmt det är, va 27 grader som mest.
Ikväll blire att sova i stugan i kvarnviken med lite gött folk. Haha vetefan varför, men mysigt lär det ju bli.
Nu ska jag försöka få lite kläder på kroppen, vi hörs!

Btw har jag köpt måltidsersättning, så äntligen har jag nåt i magen. Dock är dom viiidriga, men sånt är livet.
Sånt är livet.





vad.

ajajajajajaj

Hej, varmakoppen var det ju bara att glömma, sitter och kämpar i mig en till brödbit.
Sen tar jag cykeln till kvarnviken för att möta upp hanna, julia, klara & penny. SE! DET FUNKA!
Penny ringde för ett tag sen.
JÄVLA BRÖÖÖÖD. ska försöka få på mig lite kläder nu. häj!

Triumph in your eyes.

Faaan vad trött jag är, helt sjukt. Har somnat typ åtta gånger till life of ryan (SNYGG MAN).. vaknar av att jag biter mig i tungan, det är helt crazy vad fel folk har om smärta. "Näääe det gjorde inge ont!" det gör det tamefan visste. Haha, vad töntig jag låter.

Jag vill hitta på nååt! Redan less på detta innesittande. Vill ha sällskap, eller så vill jag dra härifrån, jag är desperat efter att få prata med någon annan än min hund eller min mamma. TJIHO.
Nu tänker jag hoppa in i dsuchen och försöka att på något sätt få någonting i magen. Tror vi har varmakoppen nere i skåpet. Mums? Näe, men välbehövligt.

Sen påminner jag om att jag faktiskt är ägare till en såkallad mobiltelefon, ring och säg hej.


nån som kan tänka sig umgås med en såhääär fresh tjej?

don't you wanna dance?

Godmorgon! Fan vad skönt att få ha sovit i sin egen säng.
Även om sömnen har varit lite halvdan, blivit väckt ett par gånger och vaknat av mig själv. Haft ont i munnen så har haft hard time sleeping. Vaknade för kanske en timme sedan och nu ligger jag tyvärr och tittar på desperate housewives i det vackra vädret. Too bad, men orkar inte röra på mig.
Klarade av att äta en liten brödbit iallafall. Tog ca 40 minuter men vafan.
Idag vill jag ut på äventyr, men så länge moppen är ett vrak är det inget att göra åt. Okej.. det är punka men vafan ;)
Nu dog det i huvudet och tvn blev mycket intressantare helt plötsligt.
Så vi hörs väl senare eller nåt!

Bjur på en nykter bild. Nice va, PUSS PÅ MIG.

crack me up

Okej Amanda!

Nog med bilder, eller? Måste bara säga att prag är jäääävligt snajjigt alltså, men det är ohyggligt skönt att vara hemma kan jag lova. Juste, vad var det jag gjorde då för bus?
Jo, jag piercade tungan.
COOOOL JAG ÄÄÄÄÄÄÄR!


A juste jag köpte en fräsig mössa också, 35 grader varmt i prag och jag sprang runt med en ryssmössa, GILLAR'T!
kosta typ 150 spänn, va ba tvungen.

Räcker det?
Orkar inte säga nå mer, PUSS PÅ ER SOV GOTT.
Det lär ju inte jag göra, borstade tänderna nyss och trodde munnen skulle vända sig ut och in eller nåt. Och hungrig är jag eftersom jag inte kan äta. Har druckit fyra drickyogurtar idag, men sen när räcker det till mig?
Får hoppas att det är bättre imorn :)
hääj.

Prag i bilder 2.










back against the wall

HEJ! Nog med wierda inlägg, men fick en k00l kommenar av en utan schweizertyskarna vi umgicks med i fredagskväll. Nu sitter vi på flygplatsen! Om en halvtimme går planet. Jag längtar heeeem :)
Men jag har haft en ruskigt bra tid här kan jag lova, Prag är fantastiskt vackert. Internet här är sjukt svagt, såå bilder kommer. Är inte riktigt på humör, har så hääääär stora blåsor på fötterna.

(ASSÖT HUND BREVID MIG, JAG DÖR!)

Okej, till saken... Jag har gjort något.. En grej, men jag vågar inte berätta än. Jag vet bara att jag måste ringa tjejerna så fort jag landar. Penny jag har gjort något utan att fråga om lov..
VI HÖRS PUSS!

sådeså

Hanna, Moa, Penny. Jag saknar er. Jag älskar er. Nu bestämmer jag att vi ska ses, like the good old days. Vi har hela sommaren framför oss. Vi har hela livet i våra händer. Jag älskar er. Puss.

sv:

Hallo Amanda!
Wie geht es dir? Ich hoffe gut.
An diesem Abend hatten wir alle grossen Spass:-) es war toll mit dir und deiner Mutter. Ich wünsche dir noch einen ganz schönen Aufenthalt in Prag und geniesse es!! Liebe Grüsse aus der Schweiz und natürlich auch einen Gruss an deine Mutter.
Philipp

Hallo Philipp. Bei uns geht es gut! Was für ein spaß, von Ihnen zu hören. Ja, wir danken und Ziegen für den Abend, ich hoffe sie hatten einen anderen schönen Abend in Prag. Jetzt sind wir am Flughafen und wartet auf das Flugzeug. Liebe grüsse von uns!


Fan va kul hahah!



Spectacular Success.

HEJ!
Har precis kommit in på rummet igen. Blev en sväng ner på stan förut, köpte klänningen och lite skit man har i ansiktet. Ikväll gick vi ner på stan, käkade på en söt liten uteservering, pizza blev det. Sen blev det en prommis ner till Warzlaw-platsen (INGEN ANING OM HUR DET STAVAS, TJECKISKA ÄR TAMEFAN OMÖJLIGT) men mamma blev kinkig och ville hem. Nu ska vi snart sova.
Imorgon är det mammas tur att bestämma så vi ska nog kolla på nå museum eller nåt. AJA NATTI!



dom hade smällt upp fotbollsmatchen nere på stan, tjock med folk.


Hahaha söt bild. Där ser man iaf klänningen, dålig bild och den gör ingen rättvisa. MENMEN SÅNT ÄR LIVET!
nattinatti

Prag i bilder.




Nu håller min mamma på och frågar mig om bisatser så det är nog dags för mig att fly in i duschen, hej så länge!

shopping

Gårdagens:

Linne, shorts & glajjor NewYorker
Armbanden hittade jag lite varstans


NewYorker


Dagens:




dagen

Hallådär alla kalasbakisa människor ute i världen!
I'm back in my hotelroom och jag är äckligt jävla sluuuuut. Sjukt varmt ute kan jag lova. Har varit på typ väääärldens största marknad, handlat för tusen svenska riksdaler, två och ett halvt tusen CzKr! Fått med mig massor med grejer hem och har även lärt mig ett och annat under dagen.

Att pruta.
Att det lönar sig att följa med japaneserna bakom skynket. (Där dom har alla coolare grejerna.)
Nåt gatunamn som jag inte minns namnet på längre.
Och att man inte bör planka spårvagn i tjeckien. OUPS!

Jo, dagen var underbar vi hade förbannat trevligt. Garvade en hel del. MEN. Vägen hem var ju mindre trevlig eftersom vi först och främst hade alldeles för mycket att bära på, vi hittade inte nånstans att köpa spårvagnsbiljetter såååå vi plankade. Tills dess att det kom fram en man och visade upp sin bricka. "Ticket Control". JIHO! Fick böta 700 CzKr, ca 200 spänn. Menmen, sånt händer. Fick oss ett gott skratt där också eftersom varken jag eller madre mia inte fattade ett ord av vad han sa.

Nu ska vi löka klart här inne på rummet och sen ska vi dra ner på stan igen. Ska köpa en klänning jag blev hyfsat förälskad i.
HÄJ!

bilder kommer i nästa inlägg

fjåri

HELLO!
Nu har vi käkat frukost och ska ta tunnelbanan till en stor marknad.
Hemma ikväll nån gång, idag äre min dag!
PUUUSSS



Gårdagskvällens outfit.



Frukost, gissa om jag har väntat länge på dett mål?! :o



Dagens outfit.

Nu ska vi kila och spendera pengaar!

tjill

HALLÅÅÅ!
Hemma från en kväll ute. Blev fan en bra kväll också! Orkar inte ladda in nå bilder, men det kommer så småningom. Har shoppat en massa också. Köpte en jeansjacka, nå linnen, nå tröjor, ett par shorts, glajjor och lite smycken. Kommer bilder där med. Kvällen spenderades med Philipp, Christoff, Remo och Markus. Schweizertyskar hela bunten, typ joddlade och grejer.
Imorn blire marknad. Men nu ska jag sova
HÄÄÄÄÄÄÄJ

tandkräm

OKEJ MITT INLÄGG FÖRSVANN JÄVLA F*TT*!
Jaja, resan gick fint blabla. Hotellet var helt hopplöst att hitta, men fint som fan äre. Nu har jag duschat och väntar på mamma, ska fixa mig en aning sen drar vi ut på äventyr. Har massvis med pengar att spendera och mitt humör är såhäääääääääääär bra! :D
Säger som pippi:
Den här butiken ska vi gå låååååångt in i!
Hörs ikväll kanske, beror på när jag trillar in på rummet igen.
HA EN FETT MED BÄST MIDSOMMAR AFTON, FÖR DE SKA BANNEMEJ JAG HA! KYSS PÅ ER!
vågar inte lägga upp nån bild nu, hääj

CRASH - BOOM - BANG..?

En timme och tjugo minuter senare. Sitter i samma sits, med samma kläder, i samma säng.
Har inte rört mig ur fläcken, har tillbringat min torsdagkväll med att klicka in och ut på massvis med bloggar. Gissa vad? Ingen uppdaterar. Och sånt går mig på nerverna. Det kanske är därför jag är så förbannad jämt när jag bloggar. Jag väntar med att blogga tills dess att jag kollat igenom alla bloggar en eller två gånger och då är det ingen som uppdaterat. Där har vi mitt problem!

Jag borde ha somnat för evigheter sedan, men så går det när man har bättre saker för sig. I och för sig har jag ju egentligen inte det. Men det kändes bättre att få säga så. Mycket bättre. Kanske inte, men vi kan säga att det gjorde det. Bara för att.
Om jag stänger av datorn betyder det att jag måste packa ner den i väskan. Och jag finner inte orken till det ännu. Illa. Jag kanske skulle ta och ringa och väcka någon, men chansen att någon rolig sover vid det här laget är ganska minimal. Så där sprack det, hade varit roligt annars.
BUS!

Tjaaaaaaa, nurå? Näe det dog i skallen. Helt tomt, nån fick väl för sig att dammsuga där eller nåt. SCHWOSH. Hohoooo.. - Hohoo.
My back is killing me. Okej, nu ska jag lugna nerverna lite. Nu tycker jag det här börjar bli långdraget och nu tänker jag tala om för er att jag är less på det här.
Vi hörs imorn, wish me luck!

Your love is what I perfer.

Nu ligger jag i sängen och funderar på vad som ska hända härnäst. Jag är knappt trött
men ska kliva upp halv sex, så lär väl ska slagga snart.
Hade lätt kunnat vara uppe hela natten. Nja halva iallafall då.
Får en massa jobbiga sms och orkar egentligen inte bry mig om omvärlden.
Är nästan lite smånervös inför morgondagen. Men ser däremot inte fram emot den fem timmar långa bilresan ner till arlanda till att börja med. Har planerat in min skönhetssömn där, tycker lite synd om mamma. Men ibland är det förjävla bra att inte vara myndig.
Nu ska jag väl hitta på något bus.
Antingen bloggar jag senare eller så hörs vi imorgon kväll när vi checkat in på hotellet.
PUSS mina små darlings.



vackert.

tja!

Kings and Queens.

yoHahaha.
Fult, färgglatt och fruktansvärt barnsligt.
Men så får det bannemig vara! From now on, tills jag orkar bry mig.
Nu ska jag säga godnatt på mammsen och anders, imorn klockan 06.00 sisådär sticker vi till Prag.
Hoppas på det bästa, men inte fan kommer jag kunna sova inatt :)
puss


just gonna' stand there

HÄJ. Ja, jag hittade den. Laddaren alltså.
Jag hittade den (som alltid) gömd under en hög med kläder.
Brukar vara så, lika brareh.
Har ätit massa middag också, mumma. Satt nere och snackade pengar med mor också.
Dock kom vi inte fram till något.

Snart blir det headerbyte har jag kommit fram till.
Det nuvarande är så vintrig, så gammal, så inte jag längre.
Får se hur det slutar, kanske börjar knåpa ihop något redan nu :)
nåt med massvis med färg.

kanske?..

moving further away

Hejheej!
Sitter i min säng med smutsiga fötter och hör massa konstiga ljud nerifrån. Det mest konstiga är att det inte finns något nere som bör låta. Jo det var det visst. Haha, la familia kom hem, men jag märkte det inte. Ops.
Jag kom nyss hem från kvarnviken, var där en timme med tjejerna. Annars har jag bara legat utomhus i princip hela dagen.
Fick just reda på lite smått hemska saker, herregud.
Nu ska jag leta rätt på min @'*+?0=&¤%#^ kameraladdare.
Pussssssss


boomboom, imma' make em' go crazy

Okej, jag är sanslös.
Nu är det tredje gången jag tappar bort min kameraladdare.
Men nu är den puts väck! Och det är inte vad jag behövde just nu.
VAAAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. (ursäkta)
Sist jag såg den.. Låg den i sängen. Det var i söndags. Vart tog den vägen sen?
Jag har kommit halvvägs på listan, nu ska jag dammsuga.
Och äta lunch, jag orkar aldrig äta lunch.
Typ jobbigt.
Hörs.

Praha

Godmorgon!
Min morgon började egentligen halv åtta imorse. Då ringde Bertil och jag var tvungen att släpa mig upp och göra frukost till syster. Klädde på henne och tjosan hoppsan, Bertil anlände, in med ungen i bilen och så susade vi som säven.
Pang bom in på fritids, hopptjopp hem igen, ut med hunden, hämta posten och fort som fan ner i sängen igen. Somnade på studs, drömde otroligt sjuka drömmar. Men ändå verkar mina drömmar alltid gå i samma banor av någon anledning.
Blev väckt av att telifånen ringde ilskt, Anders tur att väcka mig. Snodde ihop nåt om att jag stod i duschen och inte kunde prata eller nåt sånt.
Försökte förgäves somna om, misslyckades.
Fick ett sms av Halebop.
Och nu ska jag borja arbeta på min lista som min mamma skrivit till mig.
Hur kul är det då? Hon har skrivit en lååååång lista med uppgifter som ska göras innan hon kommer hem idag. JAJAJA, bara till att börja då. Börjar med att packa till Prag.
Vad ska man ta med sig dit?
Kollar på vädret nu, står hyfsat varmt, regn imorn men annars helt okej väder. Och jag som tänkte hinna med lite stek idag också.
Kilar nog ut och glassar lite senare.

Ska börja checka av listan hade jag tänkt.

Allt är relativt. Puss

They didn't believe in me back then.

Klockan är över ett, idag är det Johannes Döparens Dag och jag är äckligt trött och ganska pissed off at the moment. Det låter som värsta fågelfarmen utanför mitt fönster, hade jag haft nåt att skjuta dom jävla äcklena med, hade jag blåst skallen av dom varenda en. SÅ pissed är jag nu.
Så det är lika bra att jag går och lägger mig nu. Om 6 timmar ska ja vara uppe på språng.
FUK DIES.
hörs


Kalla det vad ni vill, men så häääär sysselsatt är jag.

Fullständigt namn: Amanda Josefine Qvarfort.
Personnummer: 940719.
Var bor du: Skogen.
Hur lång är du: Beror på skorna.
Vilken hudfärg har du: Öh, va?
Vikt: 59.
Skostorlek: 37.
Är du lycklig: Det skulle jag nog kalla det.
Tycker du att du är snygg: Duger.
Har du bra betyg: Ja.
Trivs du på din skola: Haha, det vet jag inte än.
Vilken klass går du i: Öh, SHS nån?
Favorit ämne: Bild, musik, slöjd typ.
Sämsta ämne: Kemi.
Brukar du "fixa" dig innan skolan: Yes sir.
Har du många vänner på din skola: Yes sir.
Vem är snyggast på din skola: Haha, lätt.
Har du blivit utslängd från en lektion?: Det vet jag faktiskt inte.
Har du IG i något ämne: Nej.
Är du kär: Nej.
Hur många har du strulat med: Pass.
Med vem var din senaste kyss: Vi tar det nån annan gång.
Vart var din senaste kyss: I en söt liten hall.
Hur var din senaste kyss: Hahaha helvete vad frågor, den var fin.
Är du oskuld: No sir.
Har du sagt "Jag älskar dig" och menat det? Aa.
Har du blivit kallad player: Haha, inte seriöst.
Vill du ha barn: Säkert, bara dom inte är små och jävliga.
Du har sett någon dö: No sir.
Du är kriminell: Är jag? Det var mer än vad jag visste.
Har du druckit alkohol: Yes sir.
Har du däckat: Ja.
Har du spytt på grund av alkohol: Ja, inte vid medvetande dock.
Har du råkat illa ut på fyllan: Nej inte särskilt.
Har du testat droger: Nej.
Har du blivit gripen av polisen: Nej, är smidig.
Har du fantiserat om att döda någon: No sir.
Går du på någon sport: Dans.
Spelar du något instrument: Lite gitarr då och då.
Umgås du med vänner mycket: Ja.
Har du för många vänner: Nej jag har så jag klarar mig.
Du skickar mer än 50 sms per dag: Nej.
Du spenderar pengar på: Saker.


En underbart misslyckad kväll.

Ni kan aldrig gissa. Ni kan verkligen inte det.
OOOOOKEJ jag tar det från början. Jag hade lagt Alice, läst saga och hela köret, låg och kollade på någon random film ett tag med Viking. Sen ska jag skjutsa ner honom till Moa men först ska vi svänga förbi och hälsa på Klara & Penny en snabbis. Och vad tror ni händer om inte att jag får råpunka?
PUNKTERING! Och inte lite heller.
Så vi får rulla ner moppen hos Samuel, så får den stå där ett par dagar tills jag hittat på något sätt att fixa dedär.
Ringde Bertil, så han fick hämta mig och imorgon är det även han som skjutsar syrran till dagis.
FAN. Aja, finns inte särskilt mycket att göra åt saken.. Bara det att det känns så fruktansvärt typiskt. Haha.
Nu sitter jag och inväntar klockan, knölar lite med ett fucking kontantkort och är allmänt sur.
Vi hörs.
HEJDÅ.

Förlåt.

Snälla Penny, kan vi sluta bråka? Jag vill inte vara osams med dig, förlåt.



Du är en av mina bästa vänner och jag funkar inte utan dig.

aaaaa

Hello bitches Amanda häär.
Hua..
Vart var jag? Jo juste, satt på bron med Viking. Ja, vi kontaktade Nike strax efter det inlägget och tvingade henne att komma och sällskapa med oss. Stack och badade! Ja, jag badade igår. Och det var vackert kan jag lova. Skönt dessutom.

Sen drog vi hem hit igen, Nike stack hem dock. Jag ovh Viking satt och snackade en hel del fram tills typ ett - halv två nån gång. Då somnade vi. Ett par timmar senare väcks jag av att Viking gastar om att det är fint väder ute och upp och hoppa bla bla bla, skrek rätt i örat på mig gjorde han, och slet och drog i mig. Kollade klockan, 05.14. Bra jobbat Viking, bra jobbat. Sov ett par timmar till, tjugo i elva slet han upp mig, gick ner och la mig på kökssoffan.

Käkade, gick ut med hunden, sen stack vi ner med kakor till Moa. Käkade glass på Dannes och satt i Matfors ett tag. Härligt väder! Drog hem till Nike, lekte lite med en frisbee och satt i hennes hängmatta. Tre pers, lite småläskigt. Härligt väder där med!

Drog hem, somnade framför tv:n och nyss kom syrran hem. Hon har varit hos nån kompis skulle jag tro. Jag ska vara barnvakt åt henne ikväll och imorgon, lämna henne på dagis och grejer. Hur jag nu ska kunna kliva upp och göra det..
Blir väl tidig kväll för mig ikväll antar jag.

Men nu ska jag laga middag till mig och Viking (dvs han gör mat och jag tittar på), sen ska han bli nerskjutsad till Moa. Men det är först ikväll.

PUSS


sääääärbaaaaaarn

Hello babes. Nu sitter jag med Viking ute på bron och glassar. Fick ett litet sms för några timmar sen att han var u Sundsvall, lagomt glad tjej rushade ner på gulafaran och hämtade honom.
Han fick hjälpa mig lite med kakorna sen ska vi spela pingis!
Det var allt för tilfället. Heejdååååååå :)


this is my united states of whatever

Goddagens!
Kom hem för nästan en timme sedan och har bakat för fullt sedan dess.
Blev borta aningen längre än vad som egentligen var tänkt. Men det var bara trevligt, stannade förbi anton nån timme.
Stack därifrån fyra, trodde mamma skulle komma hem halv fem, men inte har hon kommit än inte!

Jag bakar, massor. Nu är det snoddas/mockarutor/kärleksmums som gäller. Kalla det var du vill, personligen tyckte jag att kärleksmums var det mest passande namnet just nu. Blir även lite marshmallows i dom, ett eget påhitt, får se hur det slutar.

Poppar musik och tycker livet är underbart. Hörs lite senare! Puss


endast tomten är vaken

Igår var det en hel hög med folk som tittade in här. Det gillar jag.

Natten blev inte riktigt som jag tänkt mig, jag låg och pratade i telefon med nåt fyllo till halv tre tiden. Kunde inte sova, så ringde och väckte en vän istället. Blev inte mycket vettigt prat till omvärlden där, mest om typ potatisar, hustak och cykelnycklar. Men ack och ve, vad jag garvade.
Klockan fem dog dennes telefon. Var nog lika bra det, somnade hårt efter att ha legat och tänkt på dom där jävla cykelnycklarna ett bra tag.
Klockan 12.11 gick mina drömmar överstyr så jag tänkte att det var lika bra att vakna. Hade ändå inte fått något mer vettigt ur dom.

Jag hade lovat mamma att kliva upp tio.
Mamma, jag satte faktiskt alarm, jag gjorde verkligen det. Men sen kom det någon liten tomte och stängde av det och sen kom jag inte av bussen för Lasse Berghagen hade tagit min cykel och och och..
Förlåt, jag försov mig.

Gick ner, åt en kaka och fyra rostmackor med marmelad på. Knarkade lite. Pratade med en vän.
Och nu har jag precis duschat.
Ska åka ner mot Lucksta för att hämta ut en miniräknare på banken åt mamma. Eller, det ser iallafall ut som en miniräknare. Dock tror jag att det är någon grunka man kan betala räkningar med eller nåt i den stilen.
Sen ska jag vidare till matfors för att köpa kakao. Funderar på att göra lite bus när jag ändå är igång.
BUS!

Nu ska jag få på mig lite kläder och borsta ner barret, så vi hörs senare.
puss

nattinlääääägg

Hejjhej
Jag förstår egentligen inte vad jag sitter uppe och ugglar för egentligen. Men bruden är vaken iaf!
Inte så jävla länge till dock, pratar i telefon för tillfället men nå mer bloggande blir det inte.
GODNATT!

once in a while

won't someone stop this train.

den här kvällen blev knepig. :)

I give the final blow

FYFAN säger jag bara, mår så jäääävla illa! Gissa vad? Jo halva dagen har gått åt att äta chokladsmet och blockchoklad o.s.v. Fan vad äcklig jag känner mig, måste typ borsta tänderna, duscha o tjosan nu.
Sen ska jag sitta och pilla med ett litet projekt jag kommit på. Så hörs vi lite senare :)
PUSS

Läju kunna säga att jag har en fucking låt på hjärnan.

I'm gonna roll the dice before you sober up and get gone

Nu har jag en heeeeeeeeeeel tunnbrödsrulle i magen. Det är fruktansvärt mycket mat om ni frågar mig. Och frågar ni mig, förstår ni hur mycket mat det är vi snackar om.
Nu ligger första kakan i frysen, och mamma tjatar på mig om nästa. ORKAAAAAA.
Jaja, får väl ta och pallra mig neråt, stoppa plupparna i öronen och dundra lite music medan.

Kom nyss på att jag inte tagit sommarens första dopp än!? Jag har inte badat, och det är slutet av juni! :o Vem tar första doppet med mig?

Seeya



six feet under the stars

Party Queen, Cause a Scene, So Ridiculous

Hey! Nu är jag klar med både gräset och bakningen. Eller rättare sagt bara gräset. Tog x antal timmar dock. Var tvungen att gå med den andra handdrivna gräsklipparen hur mycket som helst, det brukar vanligen mamma göra meeeeeen.

Och jag har än så länge bara bakat (sockret tog slut) en plåt med kaka. AV 6 STYCKEN. Fattar inte hur mamma tänkte när hon skrev upp mig på att baka 6 jävla långpannor med pollykaka. Visst är det kul, men det är ju för fan ingridienser för 300 spänn, och vad får jag för det?

Nu lyssnar jag på Scorpions och funderar på att gå och lägga mig nån timme. Blev fruktansvärt jävla trött helt plötsligt. Men först ska jag leta rätt på nån smaskig bild till er.



There you got it!

God morgon!

HELLO!
Har lite småbrådis. Ska klippa gräset nu medan vädret verkar vara på min sida, och sen äre bakning för hela slanten :) Blir nog ingen bloggning föränn senare ikväll. Seeya guys! :)

to let it get away

Haha, blev inte mycket sova för mig inte.
Sitter och diskuterar livet med en barndomsvän. Haha, näe kanske inte riktigt men pratar faktiskt med en kille jag kände för.. AGES AGO! Herregud, vad man känner folk.

Funderar på vad jag hitta på inatt. Har ingen lust att sova än på ett tag.
Även om jag borde eftersom jag har så mkt att göra imorgon. SO WHAT?!
I DONT CAARE. :)))
Lyssnar på kingmusik för tillfället. Vill ni veta vad? Får ni inte, häääähääää.

Funderar på att lägga en riktig bildbomb. Men det känns också rätt onödigt. Mina läsare har sjunkit igen BLÄ.
ITS A BEAUTIFUL DAAAY!


ITS A BEAUTIFUL GUUUUUUUUURL!

pull another string and wait til' we enter

Ingen idé att vara vaken. Ska ändå upp relativt tidigt och baka massor med pollykaka (6 plåtar) tack vare min mamma....................... Och så ska jag typ städa och klippa gräset och grejer. Så nu ber vi till gud att det blir fint väder imorn.
Puss och godnatt!


Waka Waka

Hejhej nu har jag kommit hem från en riktigt härlig kväll med riktigt härliga människor. Jag var först på plats, vid halv fyra. Någon timme senare kom Hanna, och slutligen runt 6 droppade även Nike & Amanda in. Kvällen bjöd på mycket skratt, prat och ofantligt mycket godsaker. Jag åt och åt och åt! Först tårta, sen massa bullar och kakor, sen hinkvis med godis och sen tacos. Vi körde "efterätten-först"-metoden ikväll hahaha. Har en hel del bilder att bjuda på också. Ain't thaaaaat wonderful? :)



livsnjutarN :)



Jaaa, det var allt för tillfället. Tack för en spontan härlig kväll, såna blir det många av!♥

Btw känner jag mig illamående, har mina anledningar. Hatar sånt här.

Aja, Later! :)

They're still out to get me

Här är det inte lönt att vara kvar. Nu sticker jag till Ebba! :D
Dagens outfit!


seeya

tadAAAAA

HELLOHELLOTHEEERRREEEE!
Hemkommen efter en riktigt trevlig och efterlängtad kväll med bästa. Satt på ett dagis och myste i kylan, pratade hur länge som helst. Längesen nu, like the good old days.
Sen stack jag hem till Moa och bakade kladdkaka, MMMM! Asmums, somnade väl vid halv tre och klev upp halv ett.
Käkade frukost sen stack jag hem och duschade.
Nu sitter jag och känner mig uppblåst. Ska snart torka håret och greja, blir tårtkalas hos Ebba om några timmar!





♫♪♫"Ja må ho leeeva ja må ho leeva JA MÅ

HO LEVA UTI HUNDRADE ÅÅÅÅÅR!!"♪♪♫

(tadAAAA) ♪♫ Grattis Ebbaaaa 16 år! :D


hey little sister, what have you done?

 
sticker till bästa nu. Ha en riktigt fin kväll för det tänker jag ha!

aye

Nu är jag irriterad. Men lyssnar på gammusik och försöker få tankarna på annat. Är färdigfixad men inga brudar in sight än så länge. Tror jag sticker härifrån ikväll istället. Aldrig i livet att jag sitter kvar här kan jag ju säga.

Okej nu är jag gladare. Är pepp på att sticka iväg. Ska bara få klartecken från folket längre söderut. Haha min hand ser sjuk ut!:o



Vi ses på stan
Jag undrar om vi borde
fika nån dag
Du säger absolut,
det låter bra
Men du har det bra

I know, she knows

HeluuuUUuUu!
Nu har jag suttit i två förbannade jävla timmar med min mamma och tittat på kungabröllopet. ÖVERSKATTAT säger jag, AAAWW HISTORISKT BHUHUHUU sa mamma. Det enda bra va.. näe det fanns itne mycket bra. JO! När Daniel började gråta, då smälte man lite. Han grät sig i och för sig igenom hela bröllopet (såsom min kära moder också gjorde) haha menmen. För övrigt hade Agnes en hemskt konstig klänning på, hudfärgat är så ohett det kan bli. Och Victoria är feeett lik Jennifer Lopez. Det sög att dom aldrig kysstes. Det var liksom det man satt och väntade på! Jag lessnade ur när dom började gå ut ur kyrkan och när jag precis gått iväg hör jag hur mamma skriker rätt ut. Då kysstes dom. Yeiy jag missade det, haha fail!
Nog om det!

Ikväll blir det bästa till tusen! Fan vad det var längesen vi fyra lekte. BARA VI. Ska bli jävligt kul, är pepp av nån anledning :D haha vene vart vi ska eller nåt, men nog fan ska vi leka alltid. Porrigt det lät, hahahaha omg. Knaaas.

Just nu sitter jag iförd endast newbodytrosor och morgonrock och dundrar peppmusik. Funderar på att börja fixa mig, meeen det är nog ingen större idé. Penny kommer inte hem föränn sex och då ska hon förmodligen ha en timme på sig innan hon är klar. SÅÅÅÅ för tillfället är det bara att tjilla som står på schemat!

Men lite kläder borde jag väl slänga på mig. VART FAN ÄR MIN BRUNA KLÄNNING?!
Hejdå!

ingen skatt till regeringen, säljer tjack på parkeringen

Vaknade för typ fem minuter sen av att fyra sms rullade in. Och inte nog med det hade jag redan fått sju stycke under natten, haha nån ville tydligen ha tag på mig. Oups!
Är ganska pissed off över några grejer, får se hur snabbt det lägger sig... Jag gillar inte att bli behandlad så. DIE.
Puh, nog om det. Idag hoppas jag på en (finare) dag med tjejerna. Just nu regnar det för fullt. Det gillas inte. Men vem har dött av lite vatten. Haha okej fel, vem har dött av lite regn.
Nu ska jag nog kila ner och se om jag hittar lite frukost (förmodligen inte).

Om en vecka...
    sitter jag på nåt snajjigt hotell här,                          och äter nåt i stil med det här,


men min mamma♥ och tycker livet är underbart. Jag längtar tamefan. Tjeckien here I come haha!♥

hemma

I'm back!
Hamnade tillslut hos Angelica i målsta. Där satt vi med en skål godis och en hel daimmarabou, med hennes lillasyster och tittade på mamma mia! Typ om och om igen, haha. Syrran hennes kunde fan alla låtar, fyra år gammal, hur söt som helst!
Fick även besök av tre epor och som vanligt väller det ut massa folk ur sådana. Så på tre röda hade vi gården full med rastlösa pojkar (ja bara grabbar, gay) som desperat letade efter fest.
Jo eller hur, festa med oss säger vi, jag angelica hennes 4åriga lillasyster och mamma mia!? Haha big NoNo. Dom körde vi iväg och efter det somnade angelicas syrra ganska snabbt. Hon påpekade dock att det var jättefula bilar som kom! SÖT.
Jag och angelica satt och kikade på youtube ett tag, riktigt trevlig kväll måste jag säga. Lär ju göras om!

Strax innan ett var det dags för hemfärd. I regn. Sånt där jobbigt sommarregn som inte är riktigt regn utan fjolligt regn som man knappt ser men man blir blöt av ändå. Sånt regn. Så nu är jag blöt. Eller mina kläder var det iallafall. Haha.

Jag sitter här med en jäääävligt ihärdig hicka. Jag får aldrig hicka, har inte haft hicka på evigheter. Och det försvinner verkligen inte! MuöÖÖÖöÖhhH.

Hade planer på att vara vaken länge inatt också, men det sprack ju. Kanske lika brareh.

Btw jag kanske måste ta ut min töjning.. Ain't it sad :'(

HAR MAMMA MIA LÅTAR PÅ HJÄRNAN!
JAJA, hej med er! :) natiiiiiiiiiiiii

what's left at the table?

Nu är jag less på ensamheten.
Åker ut och åker.
Vi får väl se vart jag hamnar.
Ha en fin kväll mina vänner.
Hörs när jag kommer hem.
Om jag kommer hem.
Hejpa!

ps. i love you.


just put it in reverse

Hello. nuråÅ?
Näe, jag är lite småless, ingen vill leka med mig. Ingen vill prata med mig, ingen vill veta av mig. GRR.
Jag kanske inte har varit den bussigaste på senaste heller, men jag är definitivt det ikväll om någon går med på att tillbringa kvällen med mig.
Jag luktar gott ikväll tillochmed. Och för första gången på typ två dygn har jag behå på mig, och för första gången på typ ännu längre tid har jag tillochmed borstat håret.
Jag har piffat till mig riktigt ska ni veta, haha nästan iallafall :)
För vilken anledning, det vet jag inte.
Lyssnar sönder Ludwig Bell, han är underbar.


Nån timme senare

Nu har håret torkat, jag har ätit äckelmiddag och två kola-remmar. Har även beställt avslutningsfoto+katalog. Det var inte för sent! Fan vad nice. Ser fram emot när den där hemska katalogen trillar ner i brevlådan.

Allt skit jag gjort
Jag skulle bara
Du vet jag har
försökt förklara
Allt skit jag sa
Det kom tillbaka
Hur jävla dum
Kan man få vara

Jag vet jag är en idiot
Och hela stan vet vad jag gjort
Och jag förtjänar hur jag mår
Kom häll mer salt i mina sår




Det ser ut att bli en fin kväll. OM MAN NU HADE NÅT ATT GÖRA.

exculive hooker

Hejhej. Jag har nördat MTV sen sist och nu är det 3an på tur. Mår lite illa, har för lite i magen skulle jag tro.
Ska ta och hoppa in i duschen alldeles strax, ska bara bloggeliblogga lite.
Är fortfarande lite lur på vad som händer ikväll. Hoppas på det bästa, ska nog snacka ihop mig lite med brudarna så hörs vi sen!
Nu blir duschen för hela slanten. WAZZAAAAAAAAAAP

bring it

Jag är så hääääääääääär hungrig och så hääääääääääär trött och så hääääääääääär less på tantaluran och och och


TJIHOOO nu stack hon! FRUKOOOOOOOOST.

Godmorning sunshine!

Om det ändå vore så väl. Nejpaaa! Här har det ju för fan regnat hela morgonen.
Vaknade 9.46 av att dammsugaren slog igång. Vafaan jag är ju ensam hemma? Fredag = vi har nån pensionär (Viola, sött namn) här som städar. UUUHHH. Och dammsugaren har i princip varit igång sen dess.
Det känns att jag fått för lite sömn. Men saker kom upp och jag fick ännu svårare att somna om. Dessutom har det hunnit bli på tok för ljust i mitt rum nu. Ush.
Natten bestod av fyllesamtal efter fyllesamtal. Säkert typ åtta stycken, av samma person. Då har man roligt. Sitta två pers inomhus en torsdagkväll och ha 6 liter sprit att kröka. Gör något vettigt istället säger jag.
Viola har fortfarande inte åkt så jag vågar inte kliva upp än. Läskigt ju. Är desperat efter toalett, dusch och tandborste!
Idag vetefaaan vad som sker.
Ikväll vet jag ännu mindre, förhoppningsvis något riktigt roligt.
Nu kurrar min mage och jag funderar på att köra ut tantaluran i bara morgonrocken.
HÄJ


ooold

mina läsarsiffror gillas!

ahahhahahahahhaa



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NU DÖR JAG. HAHAHAHAHAH! åh herregud.. hahaha
tror min bästa vän ser liknelserna rätt bra, hahahahahha, puuss

gonaatt

superman, blir man full!

ursäkta..

TILLBAKA PÅ TOPP! Det tog mig en långpromenad i skolsalen, en hel del musik och två bananer att inse att jag faktiskt inte bryr mig. Livet har sin gång, och den är sandad. Både här och där.
Min kära vän Viking är och för tillfället gör nummer två, men bör ringa upp snart (bäst för han de..). Är otroligt social och glad ikväll konstigt nog. Behöver få prata av mig, har inte gjort det på fem timmar. OUUUUH hahaha.

Imorgon är det fredag och vi hoppas på att något riktigt spännande händer, inte sant? Sen är det helg hela helgen. Det var allt för mig ikväll, men missa mig inte imorgon, samma tid, samma kanal!

KYSS Å ADJÖÖÖÖÖÖööÖööööö öö-ö-ö öö     ö ö   *fade*


helvete vad mörkhårig man har varit! HOHO

bilder sen jag var i uppsala i vintras, håhååååå minnen! :D

CYA!

aa jo eller hur (JÄVLA F*TTAAAAAAAAAAA)

Nu är jag lite småless (TYP JÄTTELESS!!), förstår mig inte riktigt på folk (TYP INTE AALLLS!!).
Ska byta i sängen (SÅDESÅÅÅÅ!!). later (HÖRS FREAAAAKKKKSSSS).


jag har SÅÅÅÅÅ mycket för mig! :)

vad heter du?: amanda qvarfort
hur gammal är du?: femton år & 11 månader på lördag.
vilket land kommer du ifrån?: schweiz, men flyttade till sverige vid 2 års ålder.
skulle du vilja heta något annat?: nej amanda duger fint.
vill du åka någonstans?: ja
vilket datum fyller du år?: 19 juli

är du rädd för något?: mörker ibland, hoho.
har du någon fobi?: märkena man får av strumporna.
när var du utomhus senast?: i tisdags
vad lyssnade du på senast?: S.E.X - Nickelback
har du någon favoritlåt?: en hel hög av dem

vad köpte du senast?: godis & dricka.
vad kan du inte klara dig utan?: människor
vilket ämne i skolan tycker du är roligast?: bild, musik.
vet du vad du vill bli när du bli stor?: större?
vilket djur gillar du mest?: torsk.
vad gillar du bäst, sommaren eller vintern?: sommar

hur går du helst klädd på sommaren?: shorts, t-shirt, glajjer
vad är det för färg på väggarna där du sover?: mörkvita
vilka sidor är du oftast inne på på internet?: facebook, bloggar & bdb sometimes
älskar du någon?: en hel hög där med.

13 HAR DU:
Ett förhållande: No sir.
En bästa vän: Ja tre tillochmed.
Haft ett seriöst förhållande: Yes sir.
Dejtat en av dina bästa kompisar: No sir.
Blivit kär vid första ögonkastet: Hehe, kanske
Fått ditt hjärta krossat: No sir.
Haft ett one night stand: Yes sir.
Skrikit åt en lärare: Yes sir.
Kysst någon och sedan ångrat dig: Yes sir.
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Yes sir.
Några smycken som kostat över 1000kr: Sure.

12 DAGENS:
Klädsel: Mjukisar och linne
Smink: None
Frisyr: Morronfrilla
Låt: For My Lover - Tracy Chapman
Vill ha: Helg!
Sjuka: Halsont, huvudvärk
Drog: Musik.
Saknad: Pappa.
Köp: None.
Godis: Flingor
Attityd: Trött, glad
Tanke när du såg dig själv i spegeln i morse: Har inte vågat se mig själv i spegeln än..

11 FÖRSTA:
Bästa kompis: Natascha Sidler.
Bil: Nån volvo som mamma sålde igen.
Kärlek: Oscar Bernsten haha.
Husdjur: Katt. Lustika & Tajsån.
Semester: Kreta? Cypern?
Jobb: Barnvakt.
Köpta skiva: Haha Shakira.
Riktiga kärlek: a..
Piercing: Öronen.
Konsert: Minns inte.
Fylla: Ca ett år sen.

10 SISTA:
Personen som smsade dig: Victor.
Personen som du kramade: Minns inte.
Peronen som ringde dig: Oscar
Personen som du ringde: Hanna
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Mamma.
Alkoholdrycken: Öl
Bilfärd: Hem från Hanna i lördags?
Filmen du såg: Romance & Cigarettes.
Gången du grät: Igår natt.
Måltiden: Hahaha... Sista måltiden hahaha, nä men rårakor och fläsk, mums!

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: Möjligtvis.
Våga hoppa bungyjump: Möjligtvis.
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Haha, ja det är hett.
Kalla dig själv lycklig: Ja.
Hellre ta bilden än vara med på den: Haha, never! :D
Kunna gråta över en kille: Ja
Kunna gråta över en tjej: Ja
Ljuga för någon: Ja, men jag suger på det.
Kunna springa 50 mil: Jag måste sätta mig ner när jag går upp för trappan, så nä.

8 VAD:
Gör du just nu: Skriver, skriver fel, suddar, skriver,  skriver rätt, tar nästa fråga.
Ska du göra imorgon: Dansa naken på taket.
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Det kunde varit värre, du kunde varit kastrerad.
Har du med dig in på bion: En påse bilar och en vän.
Är det för färg på dina byxor: Blååå
Är det för väder hos dig just nu?: Trist.
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Utseendet, hah?
Skulle du göra om du vann på lotto: Ta mina bästa jordenrunt.

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. En rosa strumpa.
2. En blå strumpa.
3. Ett örhänge.
4. Blå mjukisar.
5. Vitt linne
6. Pappas armband.
7. Underkläder.

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Beror väl på personen.
Hur gammal blir du nästa födelsedag: Stunna 16.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Inte denna vecka nope.
Använder du huvtröjor: Yes sir. Haha I've got modedrottningen livin' next door.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Ja.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Haha överrens? Det beror på hur ofta man räknar, hahaha..

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång.
Sommar eller vinter: Sommar.
Vilken ålder har varit bäst hittills: 15.
Sova på sida, mage eller rygg: Sover man ensam, mage. Gärna diagonalt, med högra foten och vänstra armen utanför sängen så att tar upp heeeela sängen. Sover man tillsammans med någon är det sidan som gäller.
Kramar eller kyssar: Kyssar.

5 FRÅGOR:
Har du någon gång kysst en tjej/kille för att vara snäll?: No sir.
Vem såg dig senast naken?: Jaaa...
Vem kysste du senast?: anton
Vem såg DU naken senast?: Jaaa...
Har du någon gång vart åskådare till en sexuell akt?: Hahahaha, nej?

where the streets have no name

Nu har jag dammsugit & dammsugit. & diskat. Guud vad duktig jag är haha. Har tillochmed burit in alla fjurton handdukar som smyger in på mitt rum av nån konstig anledning, ingen aning om hur det kan komma sig?!
Har taggat 40 bilder på Moa, och håller på att ladda upp lite mer nu på fejjan. Ska de va så ska de va!
Lyssnar på magnus uggla och tycker att livet är underbart utan halsont!
Borde städa rummet nu. Byta i sängen och så, naaasty. Haha dammråttorna börjar väl kryppa upp för benen snart. MMMM!
HOPPLA!


I'll go there

won't give a shit about you


Kanske dags att skriva dagens första inlägg nu då. Och nej det är inte fågelbajs, utan hudkräm på bilden haha.
Hanna åkte precis hem, kollade på världens sämsta snällporr-musikalfilm igår. Romance & Cigarettes, värdelös verkligen, skitknepig. Fast vi spolade förbi en hel del, and didn't pay that much attention. Så det kanske inte var så konstigt att vi inte fattade nåt. Men det gick ingen nöd på oss inte.

Vaknade vad halv elva av massa sms, knappade iväg ett par stycken, låg och kollade på Hanna som sov brevid mig (och för övrigt andades riktigt konstigt), insåg att det inte var någon ide att vara vaken så jag somnade om och blev väckt av Hännipänni runt halv två. Vi låg och pratade drömmar (wierd I say) ett tag, för att sedan äta oss mätta på grusmackor och pappersflingor.

Satte oss uppe i mitt rum med datorn och laddade ner lite musik till henne och hon åkte för kanske tjugo minuter sen :)
Idag får vi se vad som händer. Ingenting tror jag. Mår mycket bättre nu iallafall! Tack vare att Hanna kom och tog hand om mig!♥
Ikväll då? Inget på schemat än så länge, förhoppningsvis slipper jag sitta hemma iallafall.
Nu ska jag nog (bara för att jävlas eftersom hon nyss skaffat facebook) tagga Moa Hallqvist på massa foton. MOAHAHAHA! ♥

Det var allt för tillfället. Kyss

bimbim

Hallihallåå, nu sitter jag och Hanna med popcorn & dricka! Har precis kollat på grey's och nu blire film.
Hanna ska få ta hand om mig ikväll så det blir inget mer bloggande. PUUSS!


the only good thing 'bout me is that i'm off stage soon!

Vad aggressiv jag låter i mina inlägg. Eller iallafall dagens inlägg. Oupsiedoupsie! Synd för er. Men jag har varit på dåligt humör, haha näheee? Jo. Och det är inte heller så konstigt, när måendet är i botten är det inte så lätt att vara på bra humör.
Nu sitter jag och lyssnar på den enda låt som Ludwig Bell tycks ha gjort bra. Ludwig Bell – Jag är en idiot.
SKÖN säger jag. SO not my style, älskar't.
Jag ska nog ta och kila ner och laga mat till min stackars lillasyster.
Förhoppningsvis kommer Hanna och tar hand om mig ikväll, då ska vi mysa sönder.
Jag är i stort behov av en dusch.

NU VET NI ATT JAG LEVER.
kyyss?

I'm awesome
No you're not dude don't lie?
I'm awesome
I'm driving around in my mom's ride
I'm awesome
A quarter of my life gone by and I've met all my friends online!

patsched

HMMMMMMM vad har jag åstadkommit idag?! Jo jag har gjort slut på en hel fisherman's, lyckats skrika syrran till tårar och kollar på alldeles för mycket mtv. Det är någonting ni kan berätta för era barnbarn.

in each and every way

Hey. Njaa jag funderade på att fortsätta på det där "faaan"-temat. Men jag tror jag skippar det. Skulle gärna vilja, är på sånt humör, men vem vill läsa sånt?
Just nu sitter jag och kollar på The Hills och äter glass. Min hals dööödar mig. Febern har lagt sig helt okej nu, men jag oroar mig för den alldeles för långa moppeturen ner till lucksta som bör göras snarast.
Ska hämta syrran på skolan, sen ska jag vara barnvakt hela kvällen.
Give me a break..

aja, ska väl få tummen ur arslet och slänga på mig lite kläder (& underklader för den delen) och ge mig ut i solljuset.
får se om jag får något i magen innan, allt som gått ner idag är lite flingor, en glass och en heeel del fisherman's.

Vi hööörs.
häj

Fan vad onödigt inlägg. Fan vad jag bryr mig.

Fan vad jag är hungrig.
Fan vad gott med hamburgare.
Fan vad gott med BurgerKing.
Fan nu skulle man varit hos pappa.
Fan då hade man haft 200 m till närmsta BurgerKing.
Fan vad bra jag hade mått då.
Fan vad gott med TuttiFrutti.
Fan att min mamma aldrig köper godis.
Fan att hon alltid köper choklad när hon väl köper godis.
Fan vad gott med popcorn.
Fan att jag har ont i halsen, skulle fan kunnat äta hinkvis med popcorn annars.
Fan att jag är sjuk överhuvudtaget.
Fan vad jag fryser.
Fan vad varmt det är.
Fan vad dåligt allt är på tv.
Fan vad alla reklamer är långa
Fan det är Hogan Knows Best fram till 14.45.
Fan vad det är bra.
FAN VAD GOTT MED HAMBURGAREEEEEEEEEEEEE.
FAAAAN SUNDSVALL, SKAFFA BURGERKIIIIIIIINGGGG!!


Hahahaha fan vilken pinsam pappa på tv hahahahahaa!

God morgon

Nej den är inte god. Den är elak, solig och hatar mig. Och nej, jag har inte sovit gott. Min natt har varit hemsk.
Någon sa en gång för länge sen att "jag har stått vid dödens avgrund och blickat ner.. okej näe men jag har varit sjuk.". Om vi tänker oss den där dramatiken i första delen, den gånger fyra, plus en o annan nära döden upplevelse. Typ så bra har min natt varit.

För det första har jag varit ensam, och vissa nätter suger det hårt att vara ensam. RIKTIGT hårt.
Jag har (och jag skämtar inte) vaknat varje kvart av att jag skrikit.
Jag har kallsvettats som ett djur, det har runnit om mig samtidigt som kroppen skakat av köld.
Mina mardrömmar har jobbat i skift. Jag har vaknat av att jag har haft min bästa vän instängd inuti mig. Och hennes föräldrar har jagat mig och på alla sätt försökt få ut henne.
Jag har blivit jagad på cykel av Lady GaGa, så numera tycker jag inte om henne.
Det enda jag försökte få ur mig imorse var ett ynka litet "neej.." och jag lyckades inte ens.

Vädret är underbart utanför mitt fönster, men termometern visar kyla och mitt huvud gastar om sin tillfälliga allergi mit solljus. Just nu är allt skit. Och jag ska dansa uppvisning i eftermiddag? Jo tjenare. Nej tyvärr Leif, din dansare har blivit dödligt sjuk.

Nu ska jag gå ner för att koka honungsvatten, sätta mig ute i soffan och tro att livet blir bättre av vita Läkerol bonbons och Fisherman's Friends. Och där tänker jag stanna hela dagen skulle jag tro. Finns inget annat som lockar för tillfället.

hemkommen, hurven.

Jamen tjeeenare Sickan, Vanheden is in da house.

Är tillbaka efter en moouuusig kväll på runsvik med flickorna. Var jävligt kallt och överdrivet mycket mygg dock. Och så käkade jag alldeles för mycket godis så nu mår jag apa. Haha, typiskt mig. En helt okej kväll ändå!
Nu har jag fått av mig alla blåstkalla kläder och ligger och fryser i min säng.
Huvudet dunkar värre än valigt, har haft huvudvärk sen i lördags.. Jag som aldrig har huvudvärk?
Imorn ska jag sova lääääänge känner jag. Eller aa, hyfsat iaf, till tolv kanske. Sen ska jag tyvärr upp och dansa dansuppvisning nån stans i granloholm (UUUuuuUuUhHHgggGG), för att sedan hämta syrran på dagis och vara barnvakt resten av kvällen.
Orkar inte, men vad gör man inte för kärleken?
Hade näääästan hoppats på att någon skulle hålla mig vaken ett tag, men det var bara ytterst ointressanta tillgängliga för tillfället. Och jag tror inte mina ögon kommer hållar uppe längre än till slutet av detta inlägg. Måste bara klura ut vem fan i helvete som har suttit och skickat 563 mail till mig?
Aja, vi hörs imorn babes.
PUUSS :)

ohyeeeaaah

Hey!
Kvällen kommer tillbringas med bästa tjejorna i världen, vare sig dom vill eller inte! (:
Ska pilla lite med håret nu, sen gränslar jag gulafaran och sticker i väg till ica för gottgott till oss!
PUUSS
nås på mobilen!

if god had a name what would it be?



Synd och skam att man ligger inne en dag som denna, nu blir det ändring på det.
hörs ikväll!

sometimes when I think of your name

            

Only You - Joshua Radin


I'm Awesome - Spose



HAHA biffarmen ser redigerad ut!

rock to the beat

Fyfan vad jag är glad nu. Fick precis deltagarlistan till Ton-lägret. Haha, fan va töntig jag låter, men just nu vill jag bara att det ska bli 5 juli. PUSS

btw, ont i käkarna, gissa varför?

dagens

Dagens låt: Where The Streets Have No Name - U2
Dagens frisyr: Ofixat wich means morgonfrilla.
Dagens smink: None.
Dagens klädsel: Underkläder!
Dagens händelse: Öh, väckningen kanske?
Dagens planer: Hemlis.
Dagens vill ha: KALASPUFFAR I VANILJYOUGHURT, GODIS I ÖVERFLÖD, OCH PIZZA.
Dagens saknad: Folk.
Dagens dricka: Vand.
Dagens köp: Inget.
Dagens mående: Nyvaken, ont i huvud och hals och rygg. Dvs prima! :D'



Haha, 3 inlägg innan frukost, niiiiiice.

vafan?

Ja hej.
Min mamma måste ha fått en däng eller något. Eller så borde någon ge henne en snartast. Haha nejdå, men nu är det så här att min kära mor har fått för sig att bara köpa ekologiskt. Bara sånt fiberrikt kör, fullproppat med fullkorn och annat sånt grus. Utan natriumglutamat och tillsatser eller vad hon kallade det. Och jag skämtar inte, allt är ekologiskt. Det här kom efter att hon hade läst nån artikel om att nån gubbe typ botat cancer genom att köra den dieten.

ALLVARLIGT. Visst är det bra att man köper ekologiskt, äter nyttigt och inte trycker i sig en massa gifter. Men! BARN BEHÖVER SOCKER, BARN BEHÖVER FETT, BARN BEHÖVER GOD MAT.
Jag är ledsen mamma, jag kräks verkligen av fullkornspasta, det är som att äta sandat klister.. Fullkorns- och fiberrikt bröd går väl an, men man behöver inte överdriva!
Och müsli?! Vem fan kom på fenomenet müsli? Okej gulligt namn, men innehållet? Inte i närheten av gulligt. Müsli är typ det värsta jag vet, det växer i munnen och bara fastnar överallt i munnen. Det tar ju en vecka att borsta bort! Det är jättegulligt, och säkert väldigt kärleksfullt, när du gör egen müsli mamma. Men problemet är att det är just müsli..? Jag kan säga att jag äter hellre knäckebröd till frukost än müsli.. Vilket brukar vara det vi har oftare hemma än knäckebröd..

KÖP RIKTIGA FLINGOR, KÖP RIKTIG PASTA, säger jag bara.

Det var allt för tillfället. Hejdå.
MITT INTERNET ÄR ELAKT.

mornington

Godmorgon!
Vaknade egentligen halv tio (fattar inte att jag vaknar så tidigt! :o) men tvingade mig själv att sova vidare tills nu. Vaknar man så tidigt så är det jättesvårt att somna om men när man väl somnat så kan man sova och sova och sova hela dagen. Som tur är blev jag väckt av en liten ringring på luren. Blir fan alltid väckt så? Haha.

Men det känns riktigt bra med elva timmars sömn och jag är redo att ta tag i dagen. HAHA veeem lät jag som där?... Heheh ;)
Mitt internet verkar ha segat ur totalt så tyvärr får ni ingen rolig bild för tillfället.
Kan ju berätta att jag ligger och lyssnar på nostalgimusik, om ni nu vill veta något extra saftigt sådär.

Ska nog ta och kila ner och äta äckliga flingor mamma köpt.
hejs

piercingar?

Shenashena mellanbena.
Nu är det ett datum satt för min tungpiercing (typ). Iaf ett förslag, 12 juli. Så sitter jag här och funderar på vart man kan pierca sig egentligen. Och hur många piercingar kan man ha? Vem har flest? Och ibland är google en förjävla bra uppfinning så det tackar vi för.






De två sista går ju fetbort med en gång dock, fyfan vad äckligt! Haha alla var ju ganska nasty förresten..

Och sen kom jag och tänka på ett tvprogram jag såg för evigheters evigheter sen, om implantat. Det är coolt tycker jag! Men det ska vara på rätt ställe. Och ett snyggt implantat isåfall.



Dåliga exempel, men för dom som inte vet vad implantat är.
Jag tror inte jag skulle våga göra ett, men på rätt person är det ju coolt! Typ ett spiralformat implantat på undersidan av handleden. FräÄänt.

Många piercingar. Hmm, alltså det är alltid coolt med extremfall, men hallå?

Amanda nästa?
NJAAAAAA
, wouldn't think so.

Vart går gränsen när det gäller piercingar tycker ni? Mängd, ställe?

skaka den för sean banan.

Heluuu!
Kom nyss hem från en vän i lilla Lucksta, och inte vilken vän som helst utan PENNY. Fick lust att våldgästa någon ikväll och hon verkade ett hyfsat lätt byte, moahaha. Alltid lika trevligt med en kvällspromenad med en bästa vän. Fick prata om lite allt möjligt. Fick plötsligt riktig sommarkänsla när vi var ute och strosade.

Nu ligger jag och lyssnar på musik i lurar med äckligt bra ljud. Plockar hem lite musik, måste fräscha upp iPoden en aning.

Imorn då? Då hoppas vi på något spännande eller hur! Det gör man ju alltid förstås haha meeeen.. ;)

ROOMPAAAAH

häääääj



how the f*ck is she doing it?

Hello folks! Nyss ätit blodpudding och bacon, fyfan vad det är äckligt.
Sa till mamma att jag var sjuk, men nu är jag pigg och vill göra något! TYP HELA NATTEN. Vem kan tänka sig att hitta på nåt emd mig? Funderar på att våldgästa den lilla stackars bruden där nere i lucksta och tvinga henne att umgås med mig en aning. Ska även svänga förbi Samuel en snabbis för hörlurarna.
Tills vidare!
HÄÄJ


- The Weepies ♥


 

Woke up, and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
I thought of you, and where you'd gone
and let the world spin madly on

Everything, that I said I'd do
Like make the world brand new
And take the time for you
I just got lost, and slept right through the dawn
And the world spins madly on

I let the day go by
I always say goodbye
I watch the stars, from my window sill
The whole world is moving, and I'm standing still

Woke up, and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
The night is here, and the day is gone
And the world spins madly on

I thought of you, and where you'd gone
And the world spins madly on

Woke up, and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
I thought of you, and where you'd gone
and let the world spin madly on

Everything, that I said I'd do
Like make the world brand new
And take the time for you
I just got lost, and slept right through the dawn
And the world spins madly on

I let the day go by
I always say goodbye
I watch the stars from my window sill
The whole world is moving and I'm standing still

Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
The night is here and the day is gone
And the world spins madly on

I thought of you, and where you'd gone
And the world spins madly on


I dig em' so damn bad

Ajaj oj aj, nej. döda mig, aaj. Ont, sluta. smärta, rädd, oj hua, tack hej.



Mina tankar kladdar ner dig, mina händer torkar av
Och jag säger baby, det finns en sak som alltid består


Nu är jag riktigt glad trots allt. Kanske det blir nånting bra utan soppan jag trillat ner i ändå. Kanske.. Kanske..? Alla kan inte älska mig. Nu ska jag kila ner och göra något stort, något maffigt, och något som tar tid. Har inget motiv än, men jag känner på mig att det kommer bli bra. Det känns liksom i magen. :)

sex is always the answer, its never a question

Nu ska jag få nåt i magen, kila ut med hunden, tanka moppededen och sen brassar jag nog iväg till elin för att sen hämta upp syrran på dagis! :)
pussli


cUtE, hUh?

in fact

hallo!
okej nu är ja lite gladare :) Men natten var fortfarande gaaaanska jobbig haha. Somnade inte föränn halv tre (tidigast) och vaknade typ tiidigt.
Nu har brudarna stuckit. eller nää dom sitter på moppen utanför mitt fönster som inte verkar funka. HAHAHA! Öööh. mm. Vad händer idag då? Tjaa, vi får väl se. Måster åka en till sväng till elin för jag glömde kameraladdaren & trosorna där. Yep, hon hittade dom! Sen ska jag svänga förbi samuel och köpa ett par hörlurar, fast det är först ikväll.
Är inte sådär jättepepp på att hitta på något idag heller, känner mig rätt krasslig. Har ont som fan i halsen och min rygg dödar mig. Så vi får väl C hur D blir med D.
Om någon föreslår något väääldigt spännande så.

Men hejdå

bitches

NattIiIiiIiiiiiiiiIIIiiiIiiIiiiiIiiIiIIiI

jag skulle kunna kalla det, lycklig för stunden.

Sitter och väntar på Hanna & Julia nu,
är oerhört rastlös. Gör absolut ingenting, så nu får dom faktiskt ta och pallra sig lite snabbare hit! Blir myskväll för hela slanten, precis vad jag behöver nu. Lär sitta och glutta på film och trycka i oss gotta hela natten!
Grattis till snuten, namnsdag.
Bjur på några egopics, cuz I know you love em'.




Kommer funka, måste funka, nånstans där så finns vår plats.

film.



Tack för alla fina ord!


wonderful tonight, från mig till dig.

Helu, sitter och lyssnar på när jag sjöng i kyrkan i fredags. Hahaha, vad fult det känns. Håller på att ladda upp det på yobetobarN så kanske det dyker upp senare på bloggen. (Ungefär 66 minuter kvar.. suuuck) det går inte fort inte :)
Blir nog ingen bio för min del, blev plötsligt oerhört osugen på att sticka iväg. Får se om det dyker upp lite folk som kollar på film här hos mig istället :) Det hoppas vi på!
Återkommer om en timme med filmen.
POUUSS

hahah.

Bruden är smidig, var nog dum redan vid tiotiden i fredags kväll. Glömde en jävla massa saker hos elin haha. Tappade även bort ett par trosor under den kvällen HAHA, så om nån hittar ett par orangea trosor så oroa er inte, de var faktiskt helt nyinköpta oanvända hahaha! :o :D
Sticker mot elin och hämtar grejer nu, ikväll blire förhoppningsvis bio med b-rudar!
puss

95, 94, 93.

Hade glömt bort listan!

95. Gå runt på stan i gasmask. Haha, fyfan, jag som själv är äckligt rädd för skräckfilmer. Undra vilken reaktion man skulle få?

94. Vara lite mer som Beethoven. ... HAHA fick för mig nåt bara..

93. Leva en dag under tärningen. Tärningen får bestämma allt man ska göra.

.nasflhdnmadkldlda,.jmaåp

        

Follow me down - 3OH!3

he doesn't look a thing like jesus but he talks like a gentleman

Shulululu!
Improvement! Har nästan halverat min gräsklippningstid! Tog bara ca två och en halv timme den här gången. Hahaha, ganska mycket det med men kan nog inte korta ner det ännu mer nu :)
Sitter här i min ensamhet och undrar vad den här dagen kan ta mig nu. Är ganska rastlös trots den långa turen på gräsklipparn. Nog för att vi har åkgräsklippare är det ändå jobbigt, har ont som fan i ryggen efter styrningen och ena vadmuskeln är helt slut pga den otroligt tröga gaspedalen, hahahahah!
Ska nog ta mig en snabbdusch nu, klä på mig något anständigare och hitta på något bus!
Hör av er om ni vill hitta på nåt! :D

warmkorvboogie

Nu kilar jag ut och klipper gräset, tjingeling!

grandma and me.

Godmorgon!
Det är ganska tidigt om ni frågar mig, hehe i vanliga fall brukar det vara två timmar senare.
Men det är sånt man får ta när pappsen ringer.
Gårdagskvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig, trodde jag skulle sova tidigt, men saker kom emellan. Var tvungen att reda ut ett och annat och sen hörde jag ifrån trevligt folk och var såklart tvungen att prata klart på det hållet också. Somnade vid ett ungefär. Blev väckt två av nån full jävel som skulle ha diesel. Idjut.
Pappa ringde nio, och vi har nyss lagt på. Jag älskar min pappa♥
Idag vill jag göra något. Jag är inte säker på vad jag vill göra. Men jag är rätt så säker på vad jag inte vill göra. Det tar vi en annan gång. Jag har drömt för mycket mardrömmar inatt, och det är kanske inte så konstigt heller.
Min familj dundrar som vanligt på under mig. Och den här gången skämtar jag inte, de dundrar.
För övrigt mår jag bra. Är kissnödig, anteckna. Dessutom är jag helt slut i kroppen efter att inte ha ätit något igår.
Så ska väl ta och kila ner till kylskåpet snart.
Vi hörs när jag kommer på något läsvärt!
Pusslii.

ca 2 år sedan (i augusti) JAG VAR BLOND :O

det är helt sjukt vad jag har slitit med det här inlägget.

Min mage fick inte beskåda annat än 6-7 russin och hinkvis med vatten ikväll. Nu skriker hela kroppen efter mer sömn, så jag har älsklingstrosor på mig. Har även minst 40000 myggbett och min hals är härjad, men ingen har väl dött av det?
Annars då, jo jag är fruktansvärt söt ikväll. Ni anar inte.

Det var allt för mig den här gången. Godnatt.

Jag har känslan i handen, känslan av att ha tappat ett dygn.

uttaaaaah

Hello bitches.

Nyvaken. Sovit sen klockan 6, riktigt välbehövd sömn kan jag lova. Mamma kom in vid sju och försökte prata med mig men fick mest "mm, gruuh, uuugh, GÅÅÅ" till svar. Stackars ♥
Jag har ett myggbett på kinden. Och ett på hälen, anteckna.
Fan vad tråkig jag är, sover bort första dagen på sommarlovet. Men vad skulle jag annars gjort ikväll? Hade knappast orkat dragit ut på äventyr heller, lika brareh.
Nu känner jag saknad efter någon, jag har ställt till det rejält. Ajaj.
Men jag kan inte göra något åt saken, piss.

Låter nog livet ha sin gång, ska ta och lägga mig för kvällen nu. Är vaken en kvart till om nån vill mig något.
Min mage skriker efter något, med tanke på att den bara fått se en halv portion lasange på hela dagen så förstår jag den. Och mitt humör, jag har inte varit direkt energifull, kan bero på stor brist på näring. Stor brist, höööh.

Seeya bitches.

I will always remember you like a child

Nu har jag fått mat i mig men humöret tryter fortfarande. Känner mig instängd, låst liksom. Får ingen klarhet i vad som är rätt eller fel, vet varken ut eller in längre. Knepigt.
nu ringer det, hejdå

give me a break.



oförändrad

Inte ätit på hela dagen.
0 aptit.
0 humör.
0 känslosam.
0 motivation.
0 ork.
hejdå

skolavslutning del 3




skolavslutning del 2


all min kärlek till denna klass! ♥


skolavslutning del 1



there's nothing surgery can do

Godmorgon!
Idag är idag. Den Dagen med stort D. The day. Den dagen man kommer skiljas ifrån de man har umgåtts med dagligen i 4 år. Näe, det funkar fan inte. Börjar gråta redan nu. FYFAN. Klassen med stort K, dom allra Bästa med stort B. Fan vad jag älskar er, allihopa, varenda en av er. 25 + 2 pers, en av varje, lika älskade.

Nu ska jag börja fixa mig!
PUSS

help?

1


2


3


4


5


SEX?!


VAFAN SKA MAN GÖRA MED HÅRET IMORN?!


varför inte?

hallåå.
inte gjort ett piss ikväll, jo tog en sväng förbi polarN med moppededen.
nu har jag duschat och längtar efter sängen. Fast jag ligger redan där hehe. Imorn ska man upp 6, fixa sig, dra på teos skolavslutning, glida vidare till römans för att lira en låt på 7-8ernas skolavslutning och sen blire att dra iväg till kÖrkan. Ska vara ensam konfrancier på 9A&9Bs skolavslutning och sen kör jag och ebba järnet på våran. Nu ska jag sooova, när jag lagt på luren.
hääääääääj

dance away my only one

Och minst hundra morötter senare. Kommer ni ihåg när jag åt morötter hela tiden, typ för ett år sedan? Och helst oskalade, osköljda. Så dom smakade mycket jord. haha det kan väl typ vara farligt?
Jaja, det var gott iallafall. Ni borde testa. Haha.
Jag har haft mycket för mig genom tiderna.. Som när jag var beroende av att borsta tänderna (det är jag iofs fortfarande meen..), jag borstade tänderna minst 6 ggr om dagen. Höll väl på så i några månader, har lugnat mig nu. Numera är det typ 3-4 ggr. Forfarande mycket, och egentligen helt onödigt, men jag har fobi för att smaka illa i munnen eller helt enkelt känna mig ofräsch. Haha, och bara man borstar tänderna är det bättre. JAPP!
Ska börja med håret nu, har musik på högsta, och humör lika högt.

you look so much cuter

Hahaha, hej.
Sitter och småskrattar här lite för mig själv. Med mig själv. Åt mig själv. Haha, jaa jag är bra rolig ibland ändå.. hahaha!
Hmm, ebbas  byxor ligger på tork, jag har inga kläder på miiiiig. Funderar på att trixa lite med håret för att se hur jag ska ha det imorn. Whataya say? I dunno, I dont cäärr.
Har redan lessnat på min andra spotifylista, måste förnyas.


Lalalaaa *pliiing* ååh!

Hejdå :)


can't believe this place

Hejhej! Slutade två, har legat ute och stekt tills nu.
Jävligt skön dag kan jag lova, började åtta med att stå utomhus och öva låtar, sprang upp till klassrummet, sprang på ip och förlorade en brännbollsmatch. Eller dom andra vann emd 7 poäng + fusk. HAN VA SÅ JÄVLA BRÄND.
Sen upp på römans för lite mer övning, buss 12.30 till tuna kyrka för ännu mer övning och tog tio över två bussen hem.

Det var dagen lite snabbt. Nu ska jag klä på mig något anständigare, kasta allt godispapper som ligger i min säng, dammsuga och börja limma en gitarr. Buhuh, just my luck.
Seeya bitches! KySS

I'm done tipping on my toes

Tja mfs. Nyligen kommit ut ur duschen, hahaha antingen börjar mina inlägg med typ "förlåt för dåligt bloggande", "hemma från skolan" eller "nyduschad". Det verkar vara det enda jag gör, går i skolan, duschar och bloggar risigt. What a life! Måste få lite variation nu, typ, kom precis tillbaka från månen? Eller?
Ska tänka på det hädanefter. Nåt cool och spejsigt istället. HAHA aa eller.. aa.

Imorgon äre torsdag, SISTA FUCKING DAGEN I NIAN! Vet ni hur jävla fel, konstigt, udda och.. äh kom inte på nå mer dåligt ord.. aaja det jag ville komma fram till var att det känns fel. Riktigt fel. Skulle lätt kunna gå ett halvår till, bara för att gå klart. Eller jag, tre månader iallafalla hehe. Men vi får ta och göra det bästa av saken, ta vara på den ynka tid vi har kvar tillsammans, åh jag dööööör. Drunknar i mina egna tårar snart. Och tänk på fredag? Då jävlar kommer det grinas vill jag lova, och jag som ska vara konfrancier(stavninngggg?)?! Hur ska detta sluta.

Imorn är det dessutom brännbollsturnering (KUL) + utklädning (ÄNNU MER KUL).. Vi ska typ va tomtar? Hur roligt är det liksom? Aja, lär väl sticka tidigt för rep i kyrkan och så.

Helvete vad trött jag blev, blir till o sova, nITE'...!

edit: PENNY FO HELVEDE KOM HEM FRÅN POJKVÄNNEN DIN.


there ain't nothing fair in this world




sew me up



nu ska jag pissa, hejdå.

ratatang

Ojoj, nu har jag käkat tårta, igen. USCH! Har fan gottat mig hela jävla dagen, käkade tre tårtbitar förut som vi fick av mentorerna, sen
masssamasssamsaasssamasmmasmasmsamsamas
godis och nu ännu mer tårtaaa! Nicklas tårta dessutom.

haha oj, grattis på Nicklas Persson som fyller 16 år idag! :)

Brorsan har hängt upp ringarna i skolsalen, måste börja hänga lite i dom igen. Provade nyss och blev helslut med en gång :) Oupsie, får se hur dedär går. Mår äckligt nu. Vill duscha, duschen är på tok för långt bort.

En raksträcka, höger och sen höger direkt, i rondellen brevid bion tar man vänster, ner för en backe och direkt till vänster efter postkontoret. Framme.
Jag ska nog bli navigatorsystem när jag blir stor, inte shakira eller stämpelminister som jag ville när jag var liten.

ÅH VAD FÖRBANNAD JAG BLIR, varför finns inte AC/DC på spotify?!!? MER ÄN INSTRUMENTALT TAAACK?!

Fan vad dryg jag känner mig, så ni får titta på lika dryga bilder made by me.




If I stare too long, I'd probably brake down and cry

geuwdiiies

Hallihallå gubbarsmå!
Dagen har varit priima! Har ju haft klassen här, dom flesta dök upp runt tio. Lekte några fula lekar, men det verkade gå hem hyfsat bra ändå. Käkade, gick tipsslinga om oss själva som mentorerna satt upp. Sen höll Anders en kort liten föreläsning om varför kvinnan är det starkare könet. Är helnöjd med dagen ja! Tror inte jag är den enda heller, och det är ju ett bra betyg.

Stack iväg med mimmi en sväng efter alla hade stuckit hem, lyckades tappa & hitta bankkortet, köpte godis, försökte våldgästa folk vilket misslyckades och slutligen tog jag mig hem i ösregnet. Sitter här blöt som ett badlakan (?!) och äter lucksta-livs-godis. Lucksta-livs-godis, är verkligen det godaste godiset som finns. Så äre bara. Fast mår lite småilla nu..

LaTeR



spotifytips? skön

klassens dag hos mig!



9D♥

Dan i klassen har gjort ett bildspel, så jävla gulligt, blir fan tårögd :)♥



cool guys don't look at explosions

Två påsar popcorn, hinkvis med vatten, en timme framför tv:n och en dusch senare sitter jag nu i sängen och längtar efter att få sova :)


osminkad, trött och såhääääääär fucking seriös.
Jag är såå sööööööööööööt!!♥♥♥♥♥

aja goder natters alla freaks , *moaah* :)

hannisbananis ♥

28 besökare, 63 visningar ojoj vill ni att jag ska uppdatera kanske? :D
Haha, tyvärr har jag inget vettigt att säga förutom att man har en trevlig prick vid namn Hanna på andra sidan linjen för tillfället. Stackars liten, ringde och grät i örat på mig för att hon läst min blogg. Förstår henne dock. Uscha.
LateR

this beast is ugly

Haha, vilken överraskning! Läste igenom några kommentarer och såg att jag hade missat en från en gammal barndomsvän. Gud vad kul när random folk hör av sig sådär! :) Haha, speciellt när det var en gammal barndomskärlek, åh så sött! :')

Nu har jag städat rummet & skolsalen, klassen kommer hit imorn. Kommer nog bli trevligt, har hittat på lite bus som vi ska göra :)

Fuck, de regnar. Jag som tänkte dra iväg på moppen en snabbis, aja..
Får bli imorn de, hähä. Nu har jag absolut ingenting att göra.

ingenting att säga heller för den delen såååå
puss

varning, arg

Jag vet att jag inte är perfekt, ingen är perfekt. Jag vet att jag gör fel, alla gör fel. Men ni får det verka som att alla fel jag gör kommer upprepas och att jag kommer råka illa ut om jag inte bättrar mig. Jag har alltid försökt bättra mig, jag har alltid försökt vara er till lags. Gjort som jag ska, men när jag trampar ett felsteg borde det ju egentligen vara ni som stöttar mig. Men i stället får ni mig känna mig illa till mods. Ni radar upp de tidigare fel jag gjort och tjatar om dom.. drar upp dom vid första bästa tillfälle och trycker ner mig ännu mer. Knullar med fel kille, OCH?! Det är för fan mitt liv, det är jag som bestämmer vem jag ligger med. Inte skickat ett sms till rätt person, MEN KOMUNICERA DÅ FÖR HELVETE. Bete er som människor! Vissa saker säger man bara inte, vissa saker håller man för sig själv, vissa saker bör inte höras i ens egna barns öron. Vissa saker säger man inte.

Ni belamrar mig med val, åsikter och "måsten". Snart får jag inte plats med mina egna tankar i min skalle, jag får inte plats, inget andrum. GE MIG SPACE FÖR FAN. Ingen kan göra allt, och jag har redan miljoners miljarders grejer att tänka på, jag behöver ärligt talat inte mer skit på axlarna.. Och ni undrar varför jag bryter ihop?
Jävligt konstigt, eller hur. Bruden gråter för att hon har mycket inom sig. Bruden gråter fan aldrig. Ni kopplar inte? Långa ledningar? Näe, det här går jag inte med på längre.

Föräldrar..



när drömmar blir verklighet ♥

-Shit. Det var nyss som om jag fick ett slag i magen. Insåg plötsligt.. att det är tre dagar kvar. tre dagar. Nu är det allvar. Nu är det verklighet. Helvete. De man umgåtts med dagligen i fyra år. Fyra förbannade jävla år. De man pratat, skrattat, gråtit, och "pluggat" med i fyra års tid, träffat dagligen, kommer man inte träffa dagligen mer. Det är inte slut än, men om tre dagar är grundskolan slut. Kan ni tänka er att fyra år av ert liv är över om tre dagar? Visst fan ska det bli underbart, men fortfarande kryper den där känslan långt bak i nacken, av obehag. Obehag som kryper längre fram och sätter sig som en tyngd i bröstet, tyngden vi kallar saknad. Shit.-



en av varje, alla lika älskade ♥

what if

nu blire dusch och sen bums i säng! 3 inlägg på mindre än 15 minuter, inte illa!


-" Det finns bara två måsten här i livet. Man måste dö och man måste välja."
                                                                               - nån klok jävel

pics


syrran och sorken från himlabadet


snygga grabbaaaar ♥

hejhejhallihallågubbarsmå

Hallååååå!
Uppdaterar som en kossa, jag veeeet. Oupsie!
Gårdagskvällen spenderades hos rickard, fick tillslut klippa håret på han, vene om han blev så nöjd men jag fick iaf min vilja igenom.
Skön dag idag, hade typ två riktiga lektioner, gick inte på fler. Slutade två, stack till stan och spenderade pengar. Kom upp i 900 spänn tillslut, välbehövligt.
Har fortfarande inte hittat fucking kameraladdaren (inte letat) så det blir mobilbilder.......


grå tröja H&M, kan typ tälta i den. Asstor hehe. Underkläder gina.



tröja, stor den med. Onlyyyyy



helvete vilken dålig bild. Aja, tröjor 99 spänn på Carlings♥ och bh lindex



chinos♥ cubus, töjning en vit också men den har jag redan i örat. Smycken cubus & gina



sen blev det sushi med mammaaaa ♥

For och hämtade en stålsträngad gitarr hos anton, tack & bock!
tut i luren, hÄÄj.

mööh

BU!
Sitter hos rickard, han vägrar låta mig klippa han, hejdå

ingenting vi gör är tabu

Sorry, inte orkat datorvärlden.

Dagen började åtta nollnoll, kammade ner rufset och stack till stan. Soundcheck + practice strax innan elva. Käk på kebabcity med bästa vän, mor och syster. En timmes rast, sen upp på scen i kjol. Usch, gillar inte riktigt att ha kjol. Sen blev det spring på stan med rickard. Kom hem fyra efter att ha hämtat moppen i matfors. Nu har jag mat i magen och är nyduschad, sitter i sängen och lindar in min fot som det tyvärr är något allvarligt fel på, överansträngd förmodligen.
Ska nog slänga mig upp på moppen för att fara ner till matfors en sväng. Vad gör man annars en söndagkväll.
Imorn ska jag ta passfoto, satt ni vet.

Bloggar när jag kommer hem, hääj.

jaa vad kan det innebära?

Humöret dalar, och hon är ofantligt lättad. Har aldrig varit lyckligare över en sådan förhatlig skitsak förut.
På onsdag äre överraskning, hejdå

baba baba baba

Daim och träningsvärk i ena vaden. Nu ska jag se på Agaton Sax med syrran, puuss!

Y E A H

face to face please

TJA tjo mEn hÄJj TjENArE!
Vilken dag, haha. Klev upp halv nio fixade i ordning barret lite och stack ner till Penny, som låg och sussade så sött. Är jag förvånad? Haha, näe faktiskt inte :D Var rätt säker på att hon skulle försova sig..
Vi gled iväg mot matfors för skjuts av moa in till stan. Strosade runt lite, mina pengar hade inte kommit in på kontot än så blev knappt nån shopping. Buhuhu.
Ett par geekbrillor, ett par trosor och en Brunutansol bara :)

ser ut som att jag tagit nåt, haha.



Och nu fyra timmar senare har man klippt alla jävla gräsmattor! Stolt tjej.
Plus att jag fick mina två första myggbett för i år, den ni! Haha har faktiskt klarat mig hittills.

Och nu återstår bara o se vart denna lördagkväll tar mig. Eller ja, den tar mig nog inte nånstans men vi får se om det händer nåt. Lär det ju inte göra heller men man kan ju alltid hoppas!
Är trött som ett jävla aaaas i kroppen, orkar knappt sitta upp.

Och imorgon ska jag upp tidigt för att åka till stan. Ska gå paraden, sen dansa på stora scen. Dansar prick 12.35-12.55 för er som undrar. Sen kommer inte jag dansa nå mer, så missar ni det så får ni skylla er själva :D HAH!

Aha vänta nu... Paraden börjar 14. Haha okej, jag som trodde att jag kunde smita efter vi dansat, shiet.

Aja, skit samma nu hade jag inget mer på hjärtat. HÄÄJ!

oh i'm dancin with my self oh-oh

Hallå i stugan!
Känns bra att vara tillbaka i humörbanorna. Är på bra humör nu, hehe. Ska snart slänga på mig ett par byxor för att hoppa upp på gulafaran och hämta upp penny så ska vi springa på stan en sväng. Gillas.
Dagens outfit blev någorlunda barbent

Dock känner jag mig äckligt jävla ful idag. Men det stoppar inte mig!

Bloggar när jag kommer hem ikväll.
Ha en bra lördag alla! :)

chipstutte.

Tre dagar, oändligt lång tid eller hur? Ja, men skolan har tagit död på mig. Jag har praktiskt taget gått och lagt mig när jag kommit hem! Aja, sån skit vill ändå ingen läsa om.

En annan anledning till dåligt bloggande är ju att jag tappat bort kameraladdaren. Jag hittar den verkligen inte! Och har nästan börjat ge upp hoppet om det. Är liksom inte lika kul att blogga när man har sån otrolig bildbrist. Det tar kål på mig.

I onsdags tillexempel, det var ju avslutningsmiddag. Och det är väl klart som korvspad att man vill ha kameran då! Men nääääee. Och inte har jag fått några bilder sen helgen än heller... Vill verkligen ha dom men ingen skickar.

Min dag har inte varit särskilt bra som ni kanske märker. PMS skulle jag tro. Jag fick ett litet sammanbrott när jag kom hem förut, orkade verkligen inte. Ville strypa någon, någon. Just nu ligger jag bara och är arg. Surar liksom. För det mesta. Är smått oroligt för både det ena och det andra också..

Men i morgon är en ny dag och då hoppas vi på att jag är på bättre humör. Ska iofs upp rätt tidigt imorn, typ åtta. Vi halv tio kör jag ner och plockar upp penny så sticker vi till stan. Måste tröstshoppa tror jag. Haha hon med budget? Näerå, tigga pengar av pappsen lönar sig. Aja, sen vid två ska jag och Moa upp på norra och träna.
Sen ska jag hem. upp tidigt på söndag också för den delen. Hua.

Mina ögon svider, och jag får fan damp på laddarjäveln, KOM FRAM DIN LILLA JÄVEL DU GÖR DÅ INGEN NYTTA VAR DU NU HÅLLER HUS!



fuck it hard, fuck you harder.

Nu ska jag gå och lägga mig. Elakt inlägg, elak tjej. But she's back in blogginess!
kyyss

he's my yesterday man

Bloggpaus.
Inte tid.
Jag har klippt & färgat håret.
hejdå.

RSS 2.0