sen avslutningsfotot



störtsköna bilder. Knepig kväll, godnatt

.

fanfanfanfanfan

ensam hemma med syrran

Helu, sorry för noll uppdatering. haha börjar alla mina inlägg så, så ni får helt enkelt leva med att jag har bättre saker för mig istället!
Dagen lite snabbt, inget speciellt hände. Allmänt skön måndag bara.
När jag kom hem från skolan tog jag fram potatissalladen och gick ut i solen och stekte! Tröck även i mig 6 rostmackor och 2 glassar, mums! Men duktigt illamående blev man, som tur va hade man en liten trevlig prick i luren större delen av tiden så.
Nu ska jag och syrran laga middag till tonerna av Billy Idol, hon förstår sig inte riktigt på min musiksmak but i dont give a fuck. puss!



truth be told i'm lying.

Nu har jag klippt gräset, och det är inte lite! Alltså typ, en fotbolssplan eller två. MASSA GRÄS! Haha, och roligt var det. Det var fan askul! Förutom att gräsklipparen höll på och traggla, men det gick ingen nöd på mig inte!
Pratade med pappsen också. Tog upp dethär med tungpiercing igen, hahaha söt farsa man har :)
Och så slog hanna en pling, välbehövligt.

Imorn får vi se vad som händer, fail haha.
Men ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag sova! :) Sry för att ni inte fick några bilder, men får väl be brudarna skicka imorn!
HÄÄJ

Charles Darwin



Nu har jag skrivit ett ofantligt otillräckligt föredrag om den här lilla sötnöten! Och min kemilabbrapportan kan hon ju glömma, har inte en j*vla aning om hur fan hon hade tänkt sig att jag skulle klara av det. Amanda? En labbrapport? I KEMI?! Näe, det är nåt som inte stämmer, den saken är klar.

För övrigt vill jag bara sjunka genom jorden.
hejdå.

hehe oupsie!

Och jag som tänkte plugga? Näe, slocknade i en och en halv timme istället :)

my babies



Har fett med plugg att göra. ORKA!? Biologikör & kemilabbrapport. Jag behöves sömn.

ego!...!!!!....!!!!!!!




det är ju fantastiskt vad mycket bilder man samlar på sig ♥

sova

åh. nej. aj. oj. ont. sova. hej. aaaj. nej. hejdå. oj.

jag svär jag älskar hela fucking staden.

Tjena! Fyfan vad trött jag är nu.
Har spelat rundpingis med brorsan och andreas i typ två timmar nu.
Men jag åkte ju bara ut hela tiden!
Så blev lite småless, är lite sur fortfarande haha.
Nu sitter jag och lyssnar lite på ken ring, känner mig ascool. Så inte min stil, hehe.
Nu jävlar vill jag ha lördag!
Imorn dränker vi sorgerna.
Tror nästan att jag går och lägger mig snart, trött som ett jävla as.
Eller så slår jag igång nån film.
Smsar andreas och brorsan att jag har tråkigt..
Haha det är fan skam, jag tillbringar min fredagkväll med tio och tolvåringar. Lika brareh.
Jag får inget svaaaaar...
SVARA UNGJÄVEL.
nuså.. men uuuuhghhhhh, palla.
Näe jag får väl se var kvällen tar mig.
Hejdå

96.

96. Beställa en pizza Mussolini. Haha internt, måste göras.

känns som att saker och ting börjar ordna upp sig.

Hej leute!

Har tyska på hjärnan, har typ gått runt och halft snackat tyska hela eftermiddagen, hade tyskaprov idag förstår ni. Haha. Det gick faktiskt jävligt bra, sen stack man på bibblan och tröståt hehehe.
Löpning sista timmen, efter en lektion med XxxXkarin som jag inte tycker om särskilt mycket längre, att springa var förjävligt. Kvinnan har ingen kondis! Seriöst jag sprang typ en fjärdedel av spåret sen la jag mig ner och spydde! Okej näe men jag hade lätt kunnat göra det.

Slutade halv fyra så åkte hem och däckade i soffan, har nyss käkan biff och spagetti, mummmms. Min gammelmoster fyller sextiosju, grattis på henne!♥

Har förresten ordnat klipptid nu också, skönt det. Fick fan fyra kommentarer om mitt randiga hår idag, roligt? Näe inte speciellt, ska fixa det på tisdag. Och på onsdag äre avslutningsmiddagen. Fint deh.

Nu försöker jag få nån att vara med mig ikväll, hade varit skönt att bara vara hemma men är hellre ute på äventyr.

Aja, har inget mer på hjärtat, så nu ska jag gå in och skrika lite på grabbarna som spelar nån hög fjollig musik. UUSCH?! Haha, teo har en polare här, andreas 12 år gammal. SÅ JÄVLA SÖT!
hahahaha

hej med er!


how sweet?♥

hahaha


haha hittade ett klipp sen i mars...

arg, varning

Roligt, jävligt roligt. Kanske betydde nåt för mig dedär. Men glöm det, nu tänker jag sura i min ensamhet. Och sova. tack.. nej tack.

98, 97.

98. skaffa cepemoppe! En granne har en gul jävel, hur frän som helst!

syns inte så jävla bra men ni förstår?
haha och förresten, viking det va den här jag försökte beskriva x)
den går i typ 15 km i timmen, men jääävligt cool är den!

97. Beställa pizza-extra-allt till kärringen i grannhuset. Har jag alltid velat göra! Inte för att jag har nån kärring i grannhuset men kanske får nån dag! :):):)

jag kan fixa allt och lite till.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till dom 12 läsare som hunnit klicka in på min blogg idag. Risig uppdatering, i know. Det har helt enkelt blivit så på den senaste tiden.. Har inte haft mycket att skriva om, har haft så fullt upp med skolan. Och vem vill läsa om allt jävla plugg man har? det är typ det tråkigaste som finns att läsa om hehe.

Iallafall, dagen var tamefan den värsta på länge, lyckades inte hålla i mitt leende hela dagen utan det blev mer ett sammanbrott lite då och då. Hade SO-prov första timmen, alltså det gick fan suveränt, fram tills dess att jag hade tre stora frågor kvar och ingela säger "jaa hörrnini nu är det ca två minuter kvar" Hetsade som fan där i slutet och han ändå inte.. Så det blev man ju lagomt less på. Sen hade vi svenska. Och jag fick G på mitt jävla fittprov om fucking august stringberg. Ahopp, det var det mvg't, två års hårt arbete rätt ner i sjön bara. JÄVLA FITTSKOLA. Ursäkta så får man inte säga, men det var typ det min kära mor fick höra när jag ringde och grät och skrek i telefon.
Förlåt mammsen jag älskar dig!
Sen kom vår äckligt dryga lärare ner och fick för sig att hon skulle skälla ut mig för att jag inte pluggat. Gå och dö säger jag. Stöööööörd.
Sen blev det lite bättre, fick mat i magen och dagen flöt på bra. Var på strålande humör av någon anledning på bussfärden hem till norrhassel.
Men så fort man kom innanför dörren var det borta, stog i en timme och 40 minuter och lagade mat, pannkakor. Jättegoda, men ack så slutkörd jag är nu.

Min nattsömn den här veckan har legat på knappt 6 timmar, brukar bli runt åtta. På grund av allt plugg, så imorn är det första dagen på väldigt länge jag inte har nånting. (mer än ett tyskaprov..........) Bara vanlig fredag. Så ikväll har jag BIG PLANS! Duschen och bums i säng långt före åtta.

Ska bara kila ner och skriva ut några bilder till engelskaprojektet. UUSH HÖR NI?! På min fria kväll :'(
Aja, bäst att ta itu med det med en gång.
Godnatt då mina vänner.



fultjej.
hääj

Ny kategori!

Skola - Hanna - Konfa

Hemma nu, har stått i en skållhet lång dusch och sjungit, skrikit, vrålat, gråtit m.m. Fan vilken sjuk dag. Orkar inte gå in på det, men fick nåt sammanbrott nånstans där mittemellan ditt och datt och har gått och irriterad mig hela dagen. Eller inte irriterat, varit förbannad, på både det ena och det andra. Ledsen, arg, osäker..

Men till en betydligt roligare grej. En sak jag började på idag. Jag måste nog ta tillbaka lite av vad jag skrev igår, vad gäller listor. Dom kan vara roliga bara dom inte innehåller sånt jobbigt arbete som min mamma väldigt gärna skriver till mig. Alltför gärna skulle jag vilja säga..
Tänkte börja med en 100 bus innan jag dör-lista! Hahah. Utan inbördes ordning eller vad dom nu brukar kalla det, typ på melodifestivalen o så. hehehe.

100. Sno en glassbil. Haha, satt i bilen förut och så körde vi bakom glassbilen och så slog det mig vilken jävla bra användning man skulle kunna ha av en glassbil. Först och främst kan man äta upp all glassen förstås, men när den är slut åker man ut och plingelingar med tutan. Och när barnen rusar fram kör man nå uta ba helvete förbi dom, HAHA fan va roligt. Och när det blir tråkigt, skulle man typ kunna bygga om den. Till en husbil.. eller en epa hahaha! Ja, det måste göras nångång.

99. Ha sex på en parkbänk. Jag vet Moa, din idé men den var så jävla klockren. Fan vad tufft.

Längre än så har jag inte kommit än, men har skapat en kategori så ni kan följa listan ;)

Men nu ska jag plugga SO, vi hörs! pusssssss

HejhoppgummisnopP!




rolig är jag! Hon med Bildbrist!


Sho0sään. Bruden är på topphumör och ser ut som ett vandrande helvete. Kvällen har varit fruktansvärt hektisk, men det har då fan inte sinkat mig iallafall, möjligtvis bara mitt SO betyg men men hehehhe.
Det är inte bra med en telefon & en litenliten dator i närheten när man har ett stort fett tjockt maffigt prov i historia två dagar senare.. Både Viking och Hanna förgyllde min kväll en aning, det är brareh. På msn har skumt folk ideligen skummat ner sig så att dom verkat ännu mer skumma, och telefonen har plingat till varannan minut. SÅ såg min kväll ut. Och ändå fick jag en halv sida SO gjord? Av typ fjorton? Det gillas!



Jag har tänkt på en grej. Det här med spontanitet. Det är en förjävla bra grej alltså, iallafall för mig. Jag är en sån person som verkligen inte har den funktionen inbyggd i skallen så att jag kan planera, det är typ det värsta som finns. Skriva listor, lägga upp scheman och grejer. Näe inte min grej känner jag. Att ta dagen som den kommer, inte stressa upp sig för att man inte hinner eller så. Åh jag hatar när folk inte kan göra något spontant, utan måste planera aaaallt, veta aaaallt i förväg m.m. Kände en gång en man, en kvinna eller ett mellanting vad vet jag.. som alltid skulle ha en anledning till allt, alltid skulle få svar på varför vi skulle ses, vad vi skulle göra, när vi skulle skiljas åt, var vi skulle vara blablablablaaaaaaa... Inte konstigt att det slutade som det gjorde, får damp på såna.. aliens. Hahaha, amanda får ett litet utbrott här vänta lite..

LUUGN! Så, nu är det fint igen. Men förstår ni vad jag menar? Mer spontanitet till folket.



I övrigt är jag nöjd med livet. Nu tänker jag gå och lägga mig och hålla stenhårt i mitt leende på läpparna, för det är vad som lyser upp för stunden. Förutom den irriterande jävla datorskärmen, och lite av han som sitter mittemot. Imorgon är det en ny dag, onsdag säger dom. GONATT!

when even the wrong words seems too right.

Pluggar



I gave up coffee and cigarettes
I hate to say it hasn't helped me yet
I thought my problems would just dissipate
And all my pain would be in yesterday


vid middagsbordet:

Alice: "Vetnivetni! Det har börjat en ny pojke på dagis som inte har börjat förut somsom var där idag."
Teo: "Vad heter han?"
A: "..."
T: "Vänta är det inte han som har krulligt hår?"
A: "..."
T: "Ja men han är mörk i skinnet och så har han svart hår??"
A: "..."
T: "Men asså han är mööörk."
A: "Alltså jag vet inte men han har en kofta som det är apor på!"

:')

wonderful tonight

Nu har jag fipplat på en hel del där borta, ser riktigt schysst ut. Okej mamma gjorde det mesta och vi la typ dit några mattor... MEN ÄNDÅÅ!
Sitter just nu och hittar på anledningar till att inte öppna SO:boken. Spelar lite gura, pratar i telefon, msn, sms, ööööööh provar kläder. Samtidigt. Men ändå ligger dom där hemska böckerna när ouppslagna och glor på mig med sina ilskna små historiaögon och bara väntar på att anfalla mig och dränka mig i plugg.

Cool mening!

hejdå!

well you couldn't be that man i adore

Heeeeeeej!! :D
Glad tjej här på andra sidan. Ingen speciell anledning egentligen, hela dagen har liksom varit som en dans på rosor. Har haft lust att skratta hela tiden, men inte haft någon anledning till det heller så när jag väl fått skratta har det spritt i hela kroppen. Haha, vad ska ni tänka när ni läser dehär egentligen? I dont f*cking caaare.

Spelade ju & sjöng idag på vernissaget för niornas konstverk på bibblan. Lite smånervös, hehe men det verkade gå hem helt okej. Värre blire väl i kyrkan, jag som aldrig riktigt sjungit i mick inför folk sen jag var typ elva och fortfarande hade babyrösten? Hööööh.

Nu sitter jag här barbent (som jag varit hela dagen, hade klänning hahaha), ska snart gå över till det rosa huset för att pilla lite med inredning m.m. till lördagggggg.
Sitter vid gamla datorn så det blir ingen dagens outfit än!

plinngg..... ööööööh? knatter... hahahahaha

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKORNA JAG VILL HA FINNS INTE I MIN STORLEK!! JÄVLA FITTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


then she calls me one day telling me her period is late, oh no.

Hejhej, kom hem för en timme sen och har typ duschat och så.
Står och provar kläder för imorn, var lite småsugen på att ha klänning men får se hur vädret ter sig. Annars får det väl bli chinos.
Ingen lust o blogga mer idag. Gonattt :)

you're wondering huh?

shUU!
Hemma från skolan nu. Guud jag börjar tamefan alla mina inlägg så, haha. Skön dag, slutade tidigt satteäähh. Gjorde idrottsprov sista timmen, gick sådär. Hoppas på det bästa! Fan avd tråkig jag är haha..
Nu halvligger jag i soffan och fånglor lite på made, drygt. Borde egentligen fixa lite med huset dä borta om vi ska vara där nästa helg. Men är så jääävla trött!
Ikväll ska man på konfirmationstjosan. Och nu har ja inge mer o säga. Så bjuder på lite fula bilder


sliten tjej.

måste verkligen ringa frissan nu, uuuuusch.

hemma

Hemma från träningen nu, David den bitchen dök aldrig upp men Anton vågade sig dit, lika brareh. Framsteg.
Nu har jag nyss duschat och fick en liten klurig funderare nu, men glad är jag över det.
Undra vart det här kommer sluta..

Nu ska jag sova puuuuusssssssss

träning på g.


Blogg.se dampar järnet och snart sticker jag, morsan, Anton och Davis på träning.

HÄÄJ

så ni vet att jag lever

Tjenare, sitter här och lirar gura. Övar lite till skolavslutningen och det. Är feeeeeeeettt nervös redan, ska sjunga solo och grejer. Hua. Får se hur det går, förhoppningsvis bra.
Pappa kommer ju då, wiho!
Om typ två och en halv timme ska jag sticka på träning och jag har inget att göra fram tills dess, eller jo plugg men jag orkar inte plugga..!!
Orkar inte göra nåt annat heller, sitter fortfarande oduschad i pyjamas. Måste vädra rummet, är så jävla kvavt här inne.

HEJDÅ.

Lördag.

Buhuhu, siffrorna sjunker, men det är väl pga min förjävliga uppdatering. Aja, klockan är två och jag har precis vaknat, David ringde och väckte mig. Pratade i kanske tjugo minuter om lite allt möjligt och nu har vi lagt på och jag sitter och mumsar på en hel hög med mackor. Är hungrig som fan, var hungrig när jag gick och la mig redan.

Gårdagskvällen var lite småseg med ändå mysig. Började med att jag och mammsen körde runt i hela matfors och letade efter en moppelampa eftersom min va trasig. Fick lite hjälp av Viktor så man hittade prima lampa yepyep. Tankade, åkte hem, bytte lampa, tankade, sen brassade jag iväg till ida. Hon mötte mig på vägen och vi vände mopparna mot pallviken. Där var det liv i luckan, hahaha. Efter ett tag kom Ebba och Amanda, och sen fick vi hjälpa Penny dit också, kvinnan hittar fan ingenstans ;) Hahaha.

Var där och blev myggbiten i några timmar, skjutsade hem Penny vid halv ett-tiden ungefär. Sen stack jag, Ebba och Amanda hem med killarna till Oskar. Där satt dom och käkade rejält sönderbrända hamburgare, uush haha. Drog hem strax innan två, låg och smsa till typ tre och sen har jag sovit sen dess.

Har några enstaka bilder från Oskar, tog inga på Pallviken.


haha mår han bra eller? :D


Hemsk.


i stekoset hos oskar, gick fan knappt o se nåt.


Idag händer nog ingenting, funderar på att ta en långdusch men benen bär inte riktigt. Ikväll äre träning och då ska nog både Anton och David med, ruligt. Måste plugga gääärnet idag också, idrottsprov tomorrow.

Har inge mer att säga nu ja, vi hörs väl. pUUss

i could use a wish right now

Fortfarande oklart vad som händer ikväll, möjligtvis amanda nylander och pallviken. Annars sitta hemma och ruttna bort. Fönstret är vidöppet och rummet står på vädring, så nu luktar det underbart om nyklippt gräs.

Blir nog inget mer bloggande idag, si jo lejter alligejter.

PUUUUUUSS

Tror ni Sverige förlorade mot Tjeckien eller? Hahaha, hördes milslånga svordomsramsor i hela huset, hördes klart och tydligt tillochmed för mig som stod i duschen. Jag är noll insatt i hockey men har hört att det gått bra för Svedala ändå.

*nån timme senare*

Blev nerkallad av mor min som ville språka lite med sin dotter en lördagkväll. Slutade med att jag somnade i gungstolen medan min familj kutade fram och tillbaka genom köket för att få ihop en middag. Har precis ätit biff & potatis, gött de. Men nu är jag fruktansvärt trööööööööttt så jag tror jag ska belöna mig själv med en tupplur. Mormor kommer ikväll. Hej med er!

needs!

Saker som behöööööövs!

 Plattång, duktigt Amanda, du har pajjat tre stycken nu inom loppet av ett halvår?
 Sola. Ni har blekaste bruden i stan på andra sidan skärmen.
 Något till skolavslutningen, jag har fan panik för det. Plus något att ha på avslutningsmiddagen.
 MINA SKOR! Och dom är fortfarande inte ute i affären :'((((
BrunUtanSol, Kan ju officiellt kalla min helt slut.
 *****, har ju brudarna nästa helg.

Nu ska jag dra och göra nåt vettigt, får se vad som händer ikväll.
PUUSSS

there's so many ways to love you

Usch vad snuskig man får vara hihi. Har fortfarande inte duschat meeeen det kommer. Håller på att städa rummet nu. Anders kom in och bönade och bad om att jag skulle fräscha upp rummet. Förstår han ändå en aning, det är ju liksom nog fräscht bara av att jag är här inne, men i mitt tillstånd nu är det hyfsat ofräscht. Haha, plus att jag inte ens packat ur väskorna sen förra veckan. FRESH.

Men nu ska jag väl ta och dammsuga, och plocka undan lite.
Nu kom mamma hem också, LaTeR!

så länge vi kan.




Sjukt kul, haha.. Evelina fick foten överkörd och Penny såg små tecknade gubbar i huvudet, JAH! ehehh. Men nu ska jag ta en dusch och vädra ut mitt stinkande rum, euw.
Ciaoo!

skön kväll.

Tjenare. Eller godmorgon man kanske ska säga? Vaknade för kanske en halvtimme sen med Penny brevid mig. Mysigt värre, kom hem vid tretiden inatt, skönt som fan att faktiskt komma hem efter en kväll ute.
Den började lite smått hos en väldigt gulligt opepp Penny, men tack vare mig fick jag faktiskt med henne ut, och vi tog bussen klockan sju från lilla Lucksta till stan. Stack upp till skb, men det sög så vi gick hur långt som helst genom typ halva stan (ner från skönsberg..) och åkte lite bil med Pennys polare.
Drog hem till lilla matfors och träffade på härligt folk, så kvällen blev riktigt lyckad. Blev fasttejpad på torget med Penny och Evelina hahaha.

Mina bilder tycks leva sitt eget lilla liv så ni får dom i nästa inlägg.
Later!

just another headache?

Heeej! Nu är jag hemma efter en dag i skolan med klackskor, något trött i fötterna nurå.

Dagen flöt på fint, fick lite smått damputbrott på strindberg, jag fattar inte grejen, killen är död låt han va det? Nääää vi hade prov om honom, KUL! Plus ett tyskaprov... YEIY.
Äh gick väl bra, hehe nu ska jag fixa mig lite och sen tar jag tio o 6 bussen till penny så sticker vi och hanna och festar lite.

Hörs väl imorn då!
puss.

Beauties

Nu har jag druckit en liter juice (och snacka om att jag blev illamående...!) och tagit en dusch, men inte fan har jag pluggat än.
Telfonen har ringt oavbrutet sen klockan sju, flickor och pojkar från höger och vänster var pratglada, och det gillar vi! Var ju ute på prommis förut och fick en hel del utklarade med HannisBanannis. Eller ja, en hel del kanske det inte var men vi kan låssas..!

Mitt rum ser ut som hej kom och hjälp mig, men ska försöka röja upp lite imorn när jag kommer hem så att vi har nånstans att däcka den natten. Hhihihihihhiih.

Just nu är det massa skogsmaskiner här, eller på andra sidan åkern/ån/skogen, men det låter som fan kan jag lova! Har varit tvungen att ha fönstrena öppna ikväll eftersom mitt rum ligger i söderläge och det bliv it äckligt varmt här inne. Smartsakftet själv har inte tänk på att säka elementen.. Plus att datorn värmt upp typ hela sängen där jag för övrigt tillbringar större delen av all min vakna tid. Och min icke-vakna tid också hehe.

Sitter och fnurlar på vad man ska ha på sig imorn. Är så jävla less på mina kläder, går fan i samma skit varje vecka. KUUL?! Längtar tills man får åka till prag och shoppa! PENGAR!


monki


cubus


H&M

  <--DOM HÄR SKORNA SKA JAG BANNEMEJ HA!!!


H&M


NÄÄE NU ÄR KLOCKAN ELVA AMANDA! Och har inte ens börjat plugga än, det svider i ögonen. Hur blev det med den tidiga läggningen? Tjenare!
Inget mer bloggande idag, nu stänger jag av datorn.
GONAATT :))))

hej hej

Hohooo, nu har jag suttit hela dagen med världens skönaste låt som jag numera kan spela.
Goo Goo Dolls – Slide

Inte rört svenskaböckerna hihihi. Gick ut på en långprommis med hanna i luren. Skönt.
Nu har jag en trött Penny på andra sidan linjen, och mitt blogginlägg blev väldigt onödigt.
puss

he doesn't look a thing like jesus, but he talks like a gentleman.

Jag är sjukligt nöjd med mina besökarsiffror kan jag ju säga. Dom får mig alltid på fantastiskt bra humör, det har varit över 20 pers varje dag den här veckan, underbart! :D Haha.
Nog om det.

Torsdag idag, men har haft fredag så det skrikit om det. Eller iaf hoppats att det skulle varit fredag kanske? Är rätt peppad på en skön kväll med skönt folk imorn kväll. They can't stop us huney.
Annars då? Jo det är prima med mig, något trött bara. Blev sen kväll igår. Ska nog lägga mig riktigt tidigt ikväll så man pallar morgondagen. Gjorde inget särskilt idag, fick spela & sjunga för tjejerna i klassen ett par gånger, hehehe. Har ändrat mig och ska sjunga solo inför hela skolan, UÄÄH.. Blir säkert brare hehehehehe...

Nu ska jag hämta gammalt äckligt skumgodis från i påskas och dammsuga övervåningen. Och fnurla lite på hur fan jag ska göra med soppatorsken i moppen & den trasiga lampan. GRRRR..
HÄÄJ


jaja

Okej sämst uppdatering idag. Men har tillbringat fyra timmar av mitt liv till ledarutbildning ikväll.
Och nu ska jag bannemej sova. GONATT :):):)


stressadtjej.

Avslutningsfotografering!

Helt klart världens bästa klass!♥



I övrigt bra dag, nu ska jag käka sen konfagrej. HÄÄJ

bupperibuppbupp

Shu. Ätit en heeeeeeel popcornskål och druckit hinkvis med vatten. Mår illa som ett djur nu. Djur djur djur.. DJUUUR! Haha, retades bara lite hehehehehehehh3h3h3h3h3.

Nu försöker jag plocka över Vimmel & PåTvärs-låtar till iPoden vilket vägrar fungera och det gör mig ganska vrång. GRRRR!

*tio minuter senare, efter många svordomar och dängar i datorn*
Vänta, nu fungerar det. TJIHO!
Mina ögon går typ i kors snart, såå trött är jag. Imorn äre fotografering. Men det har jag redan berättat så det är väl dags för mig att tacka för dagen och säga godnatt på er!


Walla

Dagens ros DEN NI!


I go for mine, I got to shine.

ibland har jag väldigt väldigt svårt att förstå mig på dig.
du lär ju knappast lyckas bättre än så här i livet, grattis.
naat

Amanda är kissnödig, sugen på att dansa och är hungrig. Stressad som satan, hoppar till för varje morrande som telefonen ger ifrån sig, språkar med en 97a och har 0 ork att göra nåt annat.
HÄÄJ

kinda bored.

Namn? Amanda  
När fyller du år? 19 Juli
Några piercingar? Om öronen räknas så
Vad har du på dig just nu? Pyjamas
Vilken årstid är bäst? Sommar baby
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Ett gulligt sms väntande i fånen, en dusch och sen ut i solen.
Vad tycker du mest om hos dig själv? Min stil
Vad är du bra på? - Mycket, dansa kanske.
Vem älskar du mest på denna jorden - De som står mig närmast
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans med någon

Vem vet allt om dig?  Ingen, men några vet mycket.
Vem är den roligaste av dina vänner? Hanna
Vem är snyggast av dina vänner? - Tuffing!
Vem är mest partyprisse? - Haha Penny, helt klart ;D
Vem är den du helst har filmkväll med? Moa
Vem av dina vänner är mest "evil"?  Haha, Penny blir alltid så vrång när jag säger att hon är mest evil, så nu gör jag inte det (även om ni fattar att det är hon jag menar)

Vem står dig närmast? Dombästa
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Nja
Vem är farligast i din familj? Jag naturligtvis, annars lillebror när han blir sådär aggressiv
Vem ser roligast ut i din familj?-  Teo
Vem är coolast? Självklart jag.
Har ni något husdjur? m..
Mest gemensamt med? - Utseendemässigt pappa tror jag. I beteendet också tror jag.
Underhållningen? - Anders kanske, eller pappa med hans dåliga skämt.. haha..
Sover du oftast med? WAAH, SJÄLV!
Roligaste kvällen med familjen? -  haha, ööh tallin?

Är du singel? svar ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? nja
Hur många har du varit kär i? 1, möjligtvis 2
Är du kär/tycker om nån just nu? Nej
Har du kysst någon idag? Nej
Hur var din senaste kyss? Hm, som ett fint minne.
Har du ett förhållande? Nej
Är du romantisk! - När det väl gäller så.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Singel
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Haha typ när man var liten?
Vem sov du senast bredvid? Moa
Vem sa senast att han/hon tyckte om-dig mer än som vän? - Den där lille..
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett kk med ? -  nej
Hur gammla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Oj, 22? 
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? HAHA nejnejnejnej. 
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Kör han på sin egen blir det nog bra



Livvi Franc Featuring Pitbull – Now I'm That Bitch Part II


ni får mig att må bra.

*En dusch och en raid med babyoljan senare*

Jaha, så sitter man här igen i endast underkläder och tycker livet är underbart. Har egentligen inget vettigt att säga. Ville bara vara lite cool med ett inlägg. Just för tillfället knarqar jag oändligt med musik och försöker komma på något att göra. Yeiy, Penny har lagt till lite musik på sin spotifylista, wiho.

Jag har egentligen en liten sak som jag hållt ganska hemligt. En liten liten överraskning jag håller på med. Eller jag har inte riktigt börjat än, och jag vet inte om jag kommer göra det, jag är riktigt sugen på att göra det.. Men grejen är den att jag inte riktigt vet om jag orkar, eller om det kommer ha lika stor effekt som jag tänkt mig. För det brukar vara så, att jag går för högt upp i varv och min egen entusiasm är waaaay higher än responsen jag får.
Kanske..?

Nu när jag ändå börjat kan jag lika gärna gå i Pennys spår.
Det finns tre individer här i lilla sverige/sundsvall/matfors/lucksta, ssom jag kan säga helt ärligt, att de här tre hör jag ihop med. Jag brukar kalla dem för dombästa av en anledning, de är helt enkelt mina bästa vänner. Det är inte svårare än så, och i fyra långa underbara, hemska, fantastiska år av lycka har vi varit oskiljaktiga. Säg vad som helst, och vi har upplevt det tillsammans. Dessa tre individer är de som får mig att må bra. Jag älskar er.
Men nu kommer the hard part. Vi slutar nian, vår grunskoletid är över, vår högstadietid då vi varit vi fyra är slut. Efter det här sommarlovet hamnar vi på olika skolor, och vi kommer inte kunna träffas och prata, umgås och skratta med varandra dagligen. Det känns så fruktansvärt hemskt att behöva skiljas från er tjejer.
Jag vill inte att det ska ta slut.






Detta fält måste fyllas i

ganska precis 2 timmar, tonvis med sol och två glassar senare sitter jag med yttepyttelite färg (men fortfarande färg!) och lökar. inväntar en underbar och väl efterlängtad dusch så fort jag lökat klart.
Anders befinner sig i stockholm och jag är avundsjuk. Men nu är det nio veckor kvar tills vi drar till spanien. Nio långa veckor, fan vad jag längtar.
Och en tredjedel av de nio veckorna, cirka tre veckor alltså (för er som inte gått på mattelektionerna), är skolveckor. Sista veckan räknade jag egentligen inte med.
Och helvetes jävlar vad grejer det händer de närmsta tre veckorna!!
Prov i alla jävla ämnen, födelsedagar hit och dit, inlämningsuppgifter, konfirmandledarutbildning, dans, ännu mera skolarbete osv osv osv.
Och hur mycket fritid kommer jag ha? Noll. En stor fet 0:a
gillas ej.

Nu ska jag hoppa in i duschen, Ciao!


"AMANDA DET ÄR MAAAAAAT!"
småsyskon vettni :')

tuggar i tretakt.

Ladies and Gentlemens! Hon med stort H är hemma från skolan, skön dag. Gjorde praktiskt nationellt prov i biologi, fattade inte så mycket men klarade det med nöd och näppe. Resten av dagen är lite dimmig så jag antar att inget särskilt hände.
Nu sitter jag i bikini och jeansshorts beredd på en eftermiddag utomhus, det gillas!

Dagens outfit:

reläääx.

Imorn äre avslutningsfoto för niorna, hela (dvs dom som bryr sig) 9D goes transa.
Nä nu ska jag inte sitta här och pilla naveln nå mer, talk to you latEr...o

lalalaaa gonatt!

Goddagens. Nyduschad ligger jag här i sängen med sprängande huvudvärk.
Helt okej konfirmationsgrej, gjorde inte så mycket. Efter for jag och Hanni och satte oss på dagis och snackade lite, det var längesen känns det som.
Nu sitter jag och snackar med Penny och sen ska jag sova så kan inte blogga nå mer. HÄJ!

bild sen i somras. minnen ♥

Suttit ute i solen en timme, lovely. Nu ska jag tvätta fötterna, dammsuga huset och fixa håret. Sen bär det av till matfors med HanniPanni!♥
Puuuuuuuuuuuussssssssssssss


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

värmeeee♥♥

Shoo, hämtat posten naken. Näe men nästan. Riktigt avklädd iallafall. ÄLSKA VÄRME! Så nu ska jag gå ut och sätta mig i en korgstol och hhöööm.. läsa en bra bok kanske? Hatar att läsa, h3h3h3h3. Lyssna på musik, drygt. Men UT SKA JAG! HÄÄEJ

        

weepweepweep

Då sitter man enochenhalv trappa ner och äter lite på en rågkaka med chokladhonung smaksatt med pepparmint på. Sjukligt gott kan jag lova, smakar aftereight. Men dock känner jag av abstinensen, jag andas och tuggar i tretakt, kan inte sitta still och känner mig fruktansvärt ensam. Hahahaa.
Idag har jag då planerat att göra ingenting. Bara vara helt enkelt.

Appropå ingenting, jag skrev ju att jag såg misshandlad ut. Upp till bevis.
Bilden är oredigerad!

ruligt, aja var väl inte så hemskt som ni tänkt er meeen. ;)

Nu ska jag plocka undan min frukost här, sen ska jag nog tanka in lite Vimmel-låtar i iPoden & mobilen. Seeya!

heyheyyouyou

Godmorgon!

Klockan har passerat halv två, det är måndag och jag är precis nyvaken. Hur underbart känns inte det? Faktum är att jag nog hade kunnat sova ett antal timmar till om det inte varit så att jag för tre timmar sedan fått ett sms av mor min som bad mig gå ut med hunden. UUUUHHH säger jag, men sånt måste göras.

Vädret ute är väl sådär, hade kunnat varit bättre. Tydligen har det varit stekhett här hela helgen medan jag har varit borta, och nu är gräsmattorna gröna. I götet var det halvdant väder. Mulet i torsdags, halvklart/klart i fredags, spöregn halva lördagen, och ingen speciell värme att tala om. Hm, wierd.
Saknar det nästan redan, längtar tills nästa festival. Som tillexemper nu på lördag är det kulturnatten i Umeå som jag faktiskt blev lite småsugen att sticka iväg på. Om inte tjejerna vill hitta på något eller om inte orken finns vid min sida.
Annars är det sommarn att se fram emot, och DOSungdom till hösten.

Ikväll är det konfirmandledarmöte. Eller typ första utbildningstjosan. Ööhh jag vet inte vad jag ska skriva mer hehehe.

Jag känner mig äckligt ful och sliten, och gillar det inte. Ska väl gå ner och äta något nu, får se om jag mår bättre efteråt. Vilket jag förmodligen gör.
LATerrr

P5139501

trololololololololololo trololololololololol trololololololololo

Jaja, nu har jag varit uppe pp tok för länge, förstår ändå inte vad jag gör uppe såhär dags. BEHÖVER SOVA!!
Så godnatt mina vänner, så hörs vi imorron!
CiaooOoooOoOoooOo!

favorit i repris, hahahaha så jävla skön bild!

Hemma från göteborg!

Hej mina vänner!
Jajjemen, jag är hemma! :)
Gårdagskvällen/natten var underbar. Men lite dimmig haha, var man trött eller? Satt och kollade på film och grejade med Görans underbara (numera krusade) hår ett bra jävla tag. Stack bort mot parken vid tolv för dans. Det var ju sista kvällen så det var rätt bra med folk, härligt som fan. Runt tre-halv fyra tiden inatt sa vi adjöss för den här gången och drog hemåt till vandrarhemmet. Där blev det mys i soffan ett tag innan man stapplade sig till sängen vid fem tiden. ... hehehehehe....

Min morgon började lite smått panikartat sådär av att rummet var tomt och det var tio minuter tills frukosten stängde. Ragglade upp ur sängen och åt mig proppmätt och illamående. Hade en kvart på oss att städa rummen och sen skulle vi rulla vidare till stationen. Snålåkte spårvagn, sist jag gjorde det var i Tallin hahaha. Framme på tågstationen dumpade gänget mig och Jenny för att hålla koll på den gigantiska högen med packning/bagage, medan de själva stack till Nordstan för att dansa. Själv somnade jag på en bänk och Jenny fick sitta lite ensam. Blev väckt av att Penny ringde och kallade mig lodis, buhuhu.

Tåget gick 14.42, hann dansa lite inne på centralstation, det är alltid lika kul att spontandansa lite överallt, folk kollar så jävla intresserat haha. :) Framme i stockholm 17.45, lite svängom på perrongen också, tåget gick 18.30 och framme i gamla goa sundsvall 21.55.

Har nyss avnjutit en välbehövd dusch och smörjt in mig med babyolja, världsbäst för torrisar som jag! Insåg även att jag ser ut att ha blivit misshandlad. Jag känner mig som så också haha. Har blåmärken öööverallt! Det största är typ fem cm i diameter och har nån slags grön/lila/blåaktig färg. Sen har jag knäna som är riktigt lilafläckiga, och armarna ser ut att komma från mars så mycket gröna fläckar som jag har. Hua! Träningsvärken behöver vi inte ens gå in på och mina fötter känns överkörda, har ont under dom/ i dom sen dansen, plus att jag har skavsår på ovansidan. HAhahaha, inte bra det här, men ack så värt det är!! Säger som Göran, hade idag varit igår hade jag varit på danslogen. håhåjaja

Tacka gudarna för studiedagar, annars hade någon varit gaaaaaanska död imorgon ;)

BILDBOMB!!

Görans glamrock-look. yÄ.


Johan, Moa, Jonas, Klara

Hemfärd!

vårt berg av väskor plus en björn på bänken.




Det var allt för dagen. Orkar inte leta nå mer bilder, vi hörs för nu hoppas jag på en nattsömn innefattande mer än fyra timmars sömn! PUUUSSS

less på blogg.se! update

HELVETE JAG TRÖCK BORT ALLLTT!!!!!!!!!!
aja orkar inte skriva om
sitter inne på rummet nu
varit på två danskurser hos dom snygga bröderna nu, håhå!!

bilder

gårdagens uppvisning. Frida i den beigea klänningen :)


bröderna eriksson, ajaj!


spel till dans.

nu pratar jag med älskling, vi hörs, hej med er!

I'm back!

Hehe, hej på er igen. Ursäkta för mitt abrupta avbrott sist, men vi slängde en blick på klockan och insåg att vi var sena. Såå, här kommer dagens bilder!



Höhö okej det var inte så många, men vafan.
Vi gick iallafall på kurs om två danser ledd av två snyggingar. Hhööhöhh.
Käkade på BurgerKing och sen stack vi tillbaka till vandrarhemmet, drog alldeles för sent ner på Frida & co:'s konsert.
Sen vare dags för vår dansuppvisning, som vanligt otrooooligt förberedda *HOOOST*. Dansade med Jonas, och det gick ju prima. Nu sitter vi inne på Jonas och Gås rum och jäser lite. Alldeles snart ska vi glida bort till parken för ytterligare en dansuppvisning och dans halva natten.

Det var allt för mig ikväll. Har mer bilder på kameran som jag inte orkat lägga över på datorn än.
Dom får ni imorn, plus bilder som jag planerat smattra fram ikväll. Ha en bra fredagsnatt, och sup er inte alltför redlösa mina vänner. PusS!

mys.

Hejhej. Nu sitter jag i korridoren i vandrarhemmet, lyssnar på när folk här spelar och sjunger massa nostalgilåtar, snacka om härligt.

Jag hade glömt att ta mina tabletter imorse. Järntabletter och för humörssvängningar. Så min kropp sa ifrån och jag blev akut illamående, sov i tre timmar. Men det var skönt, sen var mitt humör på topp efter att min kropp äntligen fått sina mediciner, stod och kokade nudlar i min ensamhet medan resten av gänget var ute på stan och käkade. Strax efter tvåtiden tog jag promenaden i ett koppel och begav mig mot slottsparken för danskurs. Men konstigt nog var jag tidig så jag hann dansa mig lökig innan danskursen.

OJOJ NU MÅSTE JAG DRA HEJDÅ!

TÄNKTE LADDA UPP BILDER MEN HINNER INTE, SKA PÅ KONSERT, NI FÅR SE BILDERNA SEN HEJDÅÅ!

UPDATE FROM THE GBG!

Sorry för fruktansvärt dålig uppdatering (ingen upptatering) igår. Men var inte inne på rummet förrän klockan tre inatt.


Gårdagen:

När klockan slagit nio rullade tåget in på Göteborgsperrongen (inte halv sex som jag trodde, h3h3h3h3h3), sov fruktansvärt jävla skönt på tåget kan jag lova! Var dock inte lika utvilad när det kom fram att jag skulle bära min steeEeeEEentunga väska 4 km. Öh.. yeiy!....? Nej, så Johan fick agera bärhjälp och det är jag glad för!
Vi kom väl fram till Slottsskogens Vandrarhem strax innan elva tror jag (ingen aning, whatever).

Duschade efter den lökiga promenaden, och gick ut för att käka lunch. Jag ville prompt ha pizza kom jag fram till, så då började vår jakt på någorlunda plånboksvänlig pizzeria. Men vill ni veta en hemlis? GÖTEBORG HAR FAN INGA PIZZERIOR! :O Vi gick och letade hur länge som helst, för jag vägrade vika mig för Subway eller Burger King! Plus att det var röd dag så de flesta ställena hade ju stängt. Aja vi hittade iallafall ett litet (B!) gatukök med pizza som dög för stunden. Tjockade. Köpte godis. Stack hem till vandrarhemmet för en halvtimmes tupplur.

Sen var det hög tid för oss (klockan va typ tre) att knata iväg till Slottsparken för nå  aktivitet. Någon slags "tipsslinga" runt hela jäävla parken, stationer med olika uppdrag. Seriöst, jag trodde slottsparken skulle vara en liten kulle med några träd på, men den lilla promenaden höll på till efter sex! Alltså 18.. heh. Men kuuul, 3 timmars lång promenad runt runt upp och ner hit och dit och tjo fläng genom hela parken. Möh.

Gick förtvivlat hem på våra stackars sönderslitna fossingar, fixade oss en kvart och sen var det dags att sticka ner till järntorget för middag. Tyyyp jubileumsmiddag på folkets hus. Riktigt trevlig förutom att maten var äcklig. Förlåt mamma, mindre god!

Stack hem strax efter middagen eftersom man ville spara krafterna till nattdansen. Låg och glodde på några avsnitt av.. aa minns inte vad det hette, med jonas, oskar, johan, anne och johanna. Mysigt. Halv ett bestämde vi oss för att sticka bort till parken och dansa.
Och där var vi, jävlar anåda vad roligt det var. Inte haft en så rolig kväll på.. hehe okej typ två veckor, men ändå. Vimmel spelade, vilket jävla drag haha, underbart!
Halv tre slutade dom att spela och folk dog ut så vi tyckte det var lika bra att gå hem och lägga sig.

Idag:

Fick sova ca 6 timmar, sen var det upp och hoppa in i duschen och sen käka frukost. Nu sitter jag här och funderar på att ta en tupplur, är jävligt trött måste jag säga. Men inatt blir det samma sak igen, det kan ni ge er faan på!
Ska även på naturhistoriska muséet idag.. nån gång. Och klockan tre är det danskurs, nånstans... Hehe, hon med koll vettni.

Aja, nu ska jag slänga in lite bilder åt er och sen får vi se om det blir nå mer bloggande idag. Ingenting är säkert vettni. Annars får ni förmodligen en update tomorrow.


lite småsött med såna här skyltar lite överallt i stan.


Mys på rummet.





Vårt originella sätt att mäta 13 m.


Moa, Göran, Johan. hahaha.

Nu ska jag sova en stund, puss!

gbg nästa!

Ojojoj, nu är bilderna uppe på båda bloggen och fejjan.
Jag sitter här och lirar lite bilspel med brorsan och vääärldens snyggaste tolvåring, helt sjukt vad han kommer bli snygg om några år! :D hahaha, gulligt, tänder på småpojkar..
Nä nu ska vi inte vara såna! Om en halvtimme åker jag hemifrån, tåget går 23.25 och är framme 05.37. Är trött som ett aaaaas så kommer sova fruktansvärt gott! Hoppas vi..
Om inte annat lär jag väl sitta uppe med datorn hela natten, eller? Aja, om det är fritt internet slänger jag upp ett inlägg på tåget.
Annars kommer det väl ett imorgon, med ännu mer bilder! Ska inte glömma kamerasladden den här gången! ;)
Men hur som helst, godnatt mina små änglar! Och ni får ju gärna ta och kommentera lite bättre, var längesen nu! :)

puuussssss

5, sista nu.

Part cinco.
(Jag vet, min spanska är urusel..)

Ännu mer spring på stan efter ett otroligt långtråkigt besök på rikstaden + välbehövd lunch! Käkade första bröd.. sen grekisk sallad.. sen mer bröd.. sen elins mat, raggmunk och fläsk.. sen mer bröd, och jag blev inte mätt? Men jag somnade under tiden vår guide stod och pladdrade inne i plenissalen. h3h3!


C-00L4 b-RUd4R!



Hemfärd!


sTe3e3e3e3e3ek utanför MAX.

diggar antons ansiktsuttryck!


Det var dom bilderna, nu ska jag sluta bildbomba er, men jag vet att ni älskar't!
LATER!

4

Part cuattro.

Tisdag: Tekniska museet!

epa-grabbarna vettu, haha!


lycklig grabb, hahah! :')

4D-film, ganska hemskt ;)


en sån ska jag ha.

3

Part tres.

Spånga Gymnasium!

ove nånting, med en f*cking kackerlacka i handen..


ara.. hahaha ara...



äckligt säger jag bara.. äckligt..

fee-eeet


ful jävla sköldpadda hahah!

sött!

2

Part dos.

Fritt fläng i huvudstaden!











1

Tror jag gör som Penny och delar upp mina bilder i avsnitt.

Part uno.


skön sovstil (y)





studiebesök på synagoga!





I'm hooomee

MAGAAAD SHE'S REALLY BÄÄCK!
Japp, kom hem runt elvatiden igårkväll, hade 0 ork att starta datorn vid den tiden, stupade direkt i säng.*
Men nu är jag hemma efter en hård och lång dag på skolan.. Slutade halv fyra, sjukt jävla drygt. Var helt död! Har inte fått mer än 6 timmars sömn sen natten lördag till söndag! Men vi har haft riktigt roligt på klassresan iaf. Det kommer bilder så snart jag har valt ut de som inte är fööör hemska! ;)
later!

på vandrarhemmet i stockholm

HeyHey bloggen! Är på vandrarhemmet nu, hade inget trådlöst internet så bloggar från vandrarhemmets dator för tillfället. Har varit vaken sen klockan 4 imorse men är knappt trött, har varit igång hela dagen. Träffade Viking, varit i en synagoga, klappat massa hemska ormar och grejer. Och naturligtvis, tagit hundratals bilder som ni får avnjuta på onsdag eller senare. Hade inte med mig kamerasladden heller, dum som man är. Men bilder finns! i massor!
Men nu måste jag sticka, ska vara tyst på rummen klockan elva, puss och gonatt!!
:)

done! :)



Dagens arbete. Nöjd tjej, hahaahaa. Speciellt den sista, klockan nio ställer hon sig och gör ostomelett till dagen därpå, mums! Ändrade mig en aning förut, datorn får hänga med. Även om det nog inte blir nåt bloggande, jag kan ju se på film eller nå imorn på bussen. Blir brareh. Nu är alarmet ställt på 4.00, om sex timmar ska jag upp. Så säger väl godnatt nu. Puss!




blurp??

Sitter och äter lakrits, syr en fruktansvärt ful liten ficka till iPoden, laddar ner en massa filmer och lyssnar på Max Lundells musik, söt.
Har egentligen inget viktigt att säga. Mer än att mitt godis är slut. Och jag tänker gå ner och dricka juice nu. Måste börja med håret snart också, aja hejdå!



she's an angel now

götet



Slottsskogens Vandrarhem, ser faktiskt jävligt mysigt ut tycker jag :) Här ska vi iaf bo torsdag till söndag.
Med otroligt bra folk!


Bild från uppdansningen i somras.

now we spinnin until we spun

Packapackapacka.
Nudlar och tepåsar åkte ner av nån anledning i den större resväskan.
Båda luktar fortfarande hönshus
men det gör inte mig nåt.
Får väl gå omkring och lukta det ett tag då, palla?
Dansträning ikväll
Och jag hittar inte mina shorts
Dom som jag sytt, morr.
Imorn kanske jag får träffa Sara & kanskekanskekanske Robin
Om jag vågar, hua.
Haha, hejdå

nicee ooooonneeeeee

söndag, goodmornington.

Mitt på dagen och jag har redan haft 11 besökar, shiiiet :D

Godmorgon förresten! Nuhar min familj stått utanför mitt rum och dammsugit i över en timme, tror jag har fattat vinken. Hade verkligen söndag hela dagen igår så imorse när jag vaknade 05:50 skrek jag rakt ut att jag missat bussen till Stockholm. Hade det varit 24 h senare hade jag gjort det också. Bussen går från matfors 05:15, uhhh. Måste kliva upp typ fyra. Inte gilla inte gilla.

Idag har jag massor att göra så det blir inte mycket bloggande idag inte.

Städa rummet
Packa till Stockholm
Packa till Göteborg
Åka och köpa fika till morgondagen
Plugga SO
Duscha
Ev. Dansa ikväll, skulle behövas för information till torsdagen och så..


Jaa det är bara för mig att börja slita, ska kila ner och käka nu!
Ha en bra söndag folks! puss

godnatt.

Nu är jag oerhört trött, oerhört kissnödig, oerhört illamående, oerhört stressad, oerhört social och oerhör less på ordet oerhört. Det var sista gången ni såg ordet oerhört skrivas i min blogg! Näe okej jag kan inte lova nånting, det är ett ganska bra ord. Schwung i det. Och med eftertryck.
Hahaaa vad ful jag är. Hihi.

Min kväll spenderades till min familjs förvåning utanför de fyra väggarna som bildar mitt rum, mitt revir. Nej jag vågade mig ut i soffan och satt och halvsov/kollade på Asterix & Obelix med ungarna. Drack Vira Blåtira, usch man kunde ju typ äta sockret med sked ur den drickan. UUUSHH.

Sitter och pratar med en vän på msn. Försöker stötta, ge nåt ynka råd, vara till någon slags hjälp. Bära upp problem tillsammans med honom, men jag känner mig bara otillräcklig och elak när jag försöker hjälpa. Så borde väl egentligen sova nu. Klockan är...... kvart över elva. Har varit vaken i fjorton timmar. Och mina ögonlock faller ihop vilken sekund som helst.

Btw packade jag aldrig förut, gör det imorn. Och så måste jag städa rummet. Och tigga om pengar. Jag hatar att be om pengar, jag hatar det verkligen. Jag vet inte varför känns bara dåligt. Men bara för att jag inte får min ekonomi att gå ihop på en klen femhundralapp den här månaden.. och alla andra månader också för den delen.
Nu kommer jag fan inte ihåg vad jag skrev, så det är bäst att jag lägger mig.

heido.

haha tråkigt?

100 frågor:

1. Fullständigt namn? amanda josefine qvarfort
2. Exakt ålder? - 15 år, 9 månader och 19 dagar 
3. Vart bor du? - Sundsvall, Matfors, bushen
4. Bor tillsammans med? - mamma, pappa, lillebror, lillasyster, hund..
5. Husdjur? - hund..
6. Färg på ditt hus? - rött för faen
7. När är du född? - 940719
8. Klass? - 9D
9. Vilket år tar du studenten? - 2013
10. Något jobb? - aa i augusti
11. När gick du upp i morse? - halv tio kanske
12. När ska du sova ikväll? - snart, är fucking jävla trött
13. Duschat idag? - haha näe ;)
14. Kramat någon idag? - aa
15. Pussat någon idag? - nope
16. Vad har du ätit idag? - frukost, middag
17. Dagens klädsel? - har fan bytt om fjurton gånger idag..
19. Dagens sötnos? - Nike :)
21. Har du många vänner? - ja
22. Hur många har du kysst? - fler än tio, färre än trettio
23. Vem kramade du senast? - ida
24. Vem va du med senast? - ida
25. Hur många har du varit kär i? - 1
27. Har du pojk-/flickvän? - nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - anders
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - robin a : Nice ;) då ses vi? :P

FAVORIT :

31. Film? - Brüno hahahhhaa
32. Låt? Kid Cudi – Pursuit Of Happiness (nightmare)
33. Mat? - haha typ allt!
34. Dryck? - jaru, hehe
35. Färg? - svart
37. Stad? -  stockholm
38. Land? - ingen aning, nå varmt!
39. Ämne i skolan? - hm, bild troja.
40. År? - lätt 2010!

SENASTE :

41. Personen du tänkte på? - mamma
42. Personen du kysste? - ingen jävla aning..
43. Gången du spydde? - en månad sen
44. Gången du grät? - onsdags
45. Pizzan du åt? - Marinara utan musslor, igår!
46. Gången du var i Göteborg? - tre år sen, ska dit på torsdag!
47. Gången du var i Stockholm? - februari, ska dit på måndag!
48. Gången du var full? - fredags
49. Gången du var hög? - inte varit det
50. Personen som såg dig gråta? - mamma

ANTINGEN ELLER :

51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - festa
54. Tv-spel eller datorspel? - HAHA spelar inte
56. Hångla eller puss? - båda
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - inget av dom
58. Ragga eller bli uppraggad? - båda ofc
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - har fan inte sett nåt av dom :D
60. Svart hår eller blont? - svart
61. Blåa ögon eller bruna? - bruna
62. Choklad eller lakrits? - lakrits
63. Göteborg eller Stockholm? - stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - cola
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - båda
69. Leva eller dö? - vafan troru? leva

ANTAL :

70. Personer du älskar? många de!
71. Personer du hatar? - 2-3 stycken? (a)
72. Pojk-/flickvänner du haft? - 3
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? -  4
74. Glassar du ätit på en dag? - 5 och en halv!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - riksjubel, sen vettefan
76. Gånger du haft minnesluckor? - 2
77. Gånger du varit hög? - none
78. Personer du saknar just nu? - ett antal, ingen aning :)
79. Gånger ditt hjärta brustit? - ingen

VEM : 

80. Vill du kyssa nu? - jaru
81. Ska du träffa imorgon? - danslaget
82. Sjöng du senast för? - anton
83. Hade du senast en msn konversation med? - hah en annan anton ;)
84. Spelade du tv-spel med senast? - bror
85. Vill du ta med på en resa nu? - penny
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - jimmy :)
87. Förtjänar att dö? - hitler.. men han är redan död så jag vet inte
89. Vill du sova inatt? - klart

VAD :

90. Gör dig glad? -  dombästa
91. Gör dig ledsen? - tankar
92. Vad vill du helst göra nu? - sova 
93. Önskar du att du slapp göra? - packa till stockholm & götet
94. Vill du ha nu? - moneymoneymoney
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - systemkamera, tungpiercing
96. Längtar du till julafton/nyår? - njaaaaaa, lite. nyår haha
97. Tycker du om dina betyg? - dom duger!
98. Ångrar du i ditt liv? - oj, det finns en del saker man ångrar, men i det stora hela är jag väldigt nöjd.
99. Är det bästa som hänt dig? - dombästa
100. Hur mycket är klockan? 20:03

Dino'smys med bäääästa♥♥









det handlar om att bjuda på sig sjäv, eller hur? HAHAHAHAHA



Bilder sen igår, från Nike, taack gumman ♥

kissie, HAHAHAHAHAHAHA



Den här gången överträffar hon verkligen sig själv. HAHAHAHA man börjar ju undra.
Vart är världen påväg?

i can't wait for you to operate.

Tjaoo.
Nu sitter jag här med handen på magen och har precis ätit nån gryta på renkött. Jävulskt gott kan jag lova. Inte har jag börjat packa inte, näääe. Men jag har burit upp resväskorna som stått ute på bron på vädring hela dagen. Så nu luktar det gammalt instängt hönshusskit mixed with rengöringsmedel mixed with nån gammal parfym jag hade framme i heeeeela rummet! Det var däremot inte lika gott som krubbet.

Själv dundrar man Kings Of Leon och smälter maten lite medan två-tre individer står en trappa ner och försöker överrösta varandra i en vild diskussion om en cykelhjälm..

Fick en sjuk kommentar av lillebror nyligen när jag sa att

jag: det var värst vad buttert väder det blev plötsligt
teo: men hallå?! kallar du dehär buttert? ser du nån som stormar?
jag: men va? lilla vän (eller nåt), vet du ens vad buttert innebär?
teo: nä.... eller.. nää

Stackars sate, ibland är det inte lätt att vara blåst.
Näe jag bara skoja, men nu ska jag faktiskt - tro det eller ej - börja packa! Har trots allt två väskor att fylla inför veckan.




people told me slow my road
I'm screaming out fuck that
Imma do just what I want
lookin' ahead no turnin' back

if I fall if I die
know I lived it to the fullest

Kid Cudi – Pursuit Of Happiness (nightmare)

puss på den!

there was a time

jag har insett att min senaste kyss: är alldeles för vag i mitt minne..
jag har insett att: saker inte blir som väntat
jag har lärt mig: att man aldrig bör våga hoppas för mycket 
jag trodde aldrig att: jag skulle sakna dig än
jag lyssnar på: tjill!
jag pratar: svenska
jag tycker om: när man ler mot mig
jag avskyr när folk: bitchar
min bästa vän är: dom som alltid kommer finnas där
min första bästa vän heter: natascha
kärlek är: vad man gör det till
bästa tiden i mitt liv var: den jag lever i nu
jag har misst: ett fåtal, men det svider än
om jag fick en sak i hela världen: vet jag vad jag skulle valt.
jag är: pilemarisk
när jag borstar tänderna: försvinner små tandtroll
när jag lagar mat: brukar ingen våga äta
jag tänder på: killar som luktar gott
det sexigaste yrket är: brandman?
det är charmigt när: du ler
jag är rädd för: småsaker
den värsta känslan är: att känna sig åsidosatt, och svartsjuka.
den bästa känslan är: lycka, när man känner sig älskad
jag är bäst på: *pause!* jag är nog inte bäst på något, men jag är jävligt bra på mycket
jag är sämst på: att säga ifrån när det gäller mina känslor
om jag var ett djur skulle jag vara: ett djur, ingen aning om vilket
jag kommer alltid att vara: efterbliven, och det är jag stolt över.
det finaste som finns är: de jag älskar
i sommar: ska jag ha den bästa sommaren någonsin
sist jag värkligen grät var: i onsdags
jag kan: krampa med tungan, höh den ni!
jag kan inte: släppa när jag väl bitit mig fast
när jag vill tänka går jag: och lägger mig.
min mobiltelefon är: tyst. röd. tråkig. fin.
när jag vaknar på morgonen: stänger jag av alarmet och går och hånglar med tandborsten
innan jag går och lägger mej: hånglar jag med tandborsten
just nu tänker jag på: att jag borde packa, men jag fryser om fötterna.
bebisar är: små och rosa.
idag har jag: åkt hem från Ida, pillat på datorn.
ikväll ska jag: hångla med tandborsten
imorgon kommer jag: sova hela dagen
jag vill verkligen: att jag kan få tillbaka den där känslan jag haft, den som gjorde mig lycklig, den fick mig känna mig behövd. Nej det var du som fick mig känna mig lycklig, det var du som fick mig känna mig behövd, bara vid tanken av det vi hade gör det ont i mig, älskling, vart gick vi fel?

pang i bygget.

kommer ingen vart... ba satt ni vet. hjälp mig med motivationen? :D

klagar bara.

Det här gick ju verkligen framåt.. Har hämtat resväskor på hönshuset, men ingen jag kan använda till stockholm, hööh. Och en söt blommig tygväska, faktiskt asfin! Och nån liten svart jävel, har en likadan fast brun.
Nu babblar jag bara. Jag ville bara klaga, orkar inte packa. Är inte en sån där packnings människa. Satsar med på färdigpackat. Hahaaaaaaa, dryyg tjej.se?

Anders står och hamrar på min busskur, lagar taket bland annat. Taaaack♥
Kanske ska ta och måla klart den i sommar! Heheheheeeeee. Gemigpengarrararrararrraarraaarrrrrrrrrr......

Kyysss♥♥

8 maj

FYFAAAAAAAAAAN VAD LESS MAN BLIR NÄR MAN SKRIVIT ETT LÅNGT J*VLA H*LVET*ES INLÄGG OCH SÅ LAGGAR DATORN SÖNDER, JAG SLÅR SNART IHJÄL NÅN!!!!!


Okej tack.
Får väl börja om från början då..

Hej, nu är jag hemkommen från en kväll hos Ida med massor av käk, skratt, Brüno och tjejer från den absolut bästa klassen i världen! Otroligt mysig kväll!

Kvällen började med att jag åkte ner till Penny för att hon skulle få träna lite på att köra moppe. Min moppe är ganska liten och behändig att träna på satt det va lika brareh, började på fotbollsplanen i Lucksta och stack sen vidare bort till en landsväg så hon skulle kunna köra lite fortare. Hon kraschade faktiskt inte och var riktigt duktig, lycka till nästa vecka med körningen i trafiken gumman! :)♥

Vid sextiden åkte vi till Ida och installerade oss en aning, kollade runt och sådär. Sen gled vi nio tjejer uppslängda på fem moppar (cOOoOoOlingar!) iväg och invarderade lilla matfors. Började härja lite på Spice, men i brist på livsrum var vi tvungna (hur fan stavas tvungna?) att förflytta oss till Dino's för att påbörja vår nästa operation. Käk. En heeel pizza, en stor jävla tallrik med pizzasallad och ett helt glasspaket fick jag i mig. Själv.
Kvällen bjöd på skratt i massor, fotoblixtar och så mycket mat vi kunde få i oss. Efter en timme eller två gled vi vidare och gjorde ica osäkert. Plockade på oss av gottehyllan naturligtvis! Blev ett paket glass och en daimbit för min del, bara så att ni vet.

Racing hem, jävligt roligt. Väl hemma hos ida buntade vi ihop oss inne på hennes rum tillsammans med Brüno i rutan. Skratten måste ha hörts bort till Nigeria, hahaha jag hade inte ens sett den innan :)
Såsmåningom droppade tjejerna av en efter en under kvällens gång, tillslut var det bara jag och Ida kvar, låg och pratade ett tag innan vi somnade runt ett.

Sov riktigt dåligt, men skönt. Vaknade ett flertal gånger av skumma drömmar och en nästan spräng blåsa. Vi klev tillslut upp ganska tidigt ändå, vid nio-tio tiden typ. Åt sjukt god frukost och sen brassade jag iväg hem igen. Skön kväll måste jag säga, tack tjejor ni förgyller verkligen mina dagar, det här måste göras om! :)♥

Jag knäppte nästan inga bilder med min egen kamera, lekte med Nikes och Idas kameror hela kvällen så jag ska be dom skicka lite bilder, men jag bjuder på några nu ändå! :)









Japp, några smakprov nu, ni får se mer bilder ikväll. Nu måste jag nog börja packa för klassresan till Stockholm på måndag morron... klockan 5!..... hehee, är ingen morgonmänniska direkt jag. Har inte börjat packa än, har inte ens någon väska att packa i. Får gå upp på hönshuset och leta upp någon. Så fort jag blivit lite piggare, blev sjukt seg nu. Men vi hörs senare puss!

friifriifriidayy

Hejhopp!
Hemma från skolan, äntligen fredag!!
Den här kvällen kommer spenderas hos idafislisa och sover även där. Just nu ligger kameran på laddning och den är ett måste ikväll så det kommer förmodligen ploppa upp några imorgon. Förövrigt har dagen varit bra, var på gymmet sista timmen med tjejerna, gick brare men hann typ inte göra nåt. Ska nog dit i helgen kanske. Nån som är på?
Ajjemen, men nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen klä på mig och sticka, vi käkar pizza ikväll, mumma!
Ha en bra fredag, det tänkte jag ha! :D pussss

Dagens outfit:

Jeansleggins VeroModa
Tröja Lindex
Halsband köpt i tyskland

Godnatt världen! :)

Dagens humör: Glad i princip hela dagen.
Dagens mående: Krasslig, hosta och halsont och skit.
Dagens borde: Hm, stänga av datorn haha!
Dagens frisyr: Utsläppt plattat, fläta i luggen.
Dagens smink: Foundation, eyeliner, mascara.
Dagens klädsel: Kolla inlägget där nere.
Dagens planer: SleepysleepzzZzz.
Dagens materiella vill ha: Pengar, oändligt med pengar.
Dagens fundering: Om man har ett litet hål i ena strumpan, måste man kasta båda då?
Dagens beroende: Music.
Dagens tråkigaste: Svenskan, hua!
Dagens längtan: Sommarlov!
Dagens superlängtan: Tjeckien med mamma, Spanien med Penny, hela sommarlovet med bästa!! 
Dagens tidning: Hahaha ingen?!
Dagens låt: 500 Miles - The Proclaimers, den låten sätter sig verkligen på hjärnan..

fult redigerad bild sen i somras.

ohhhyeah

Färdigduschad, insmord och jävligt trött efter tre nätter av dålig sömn skriver jag nu mitt godnattinlägg.
Shiiieet vad högtidlig jag låter ibland? Haha aa jag får till det då & då hih.
Bjuder på en dagens outfit bara för att jag är så sneeel


Strumpbyxor från Tyskland
Linne GinaTricot
Skjorta SecondHand
Halsduk Gina Tricot


är sååååå söt!

....


plus att man är grym på paint...

Hiss & Diss & Annat Skit

Det var ett braa jävla tag sedan jag hissade & dissade! Och jaa jag måste gör nya bilder, dom är äckligt fula.


1. Ana Gina! Måste bara hissas, hon gjorde verkligen min dag, haha! :D

2. Killar med bra klädstil.
Okej det där kan tolkas fel, det finns såklart olika klädstil. Men utifrån det jag tycker så kan klädstilen göra en hel kille. Haha så tycker nog många i min ålder. En sak som är säker är att utsidan ger insidan en chans, det är verkligen så. Ser man en kille med snygga kläder så är det klart att man tittar extra. Naturligtvis!

3. Hanna!
Jag har egentligen som helst förståelse hur faan du orkar med mig, okej ibland gör du inte det, men ändå! Jag är då fan inte världens lättaste person, och visst tjurar vi ibland, men det känns ändå alltid som onödiga tjurerier. Du är en vän på miljonen, och jag är oerhört lycklig att ha dig. Och det kändes verkligen som att du behövde en liten hiss idag, det är inte lätt när det är svårt, men det är skönt när det är hårt! ;)

4. Skolavslutning om en månad.
Helvete vad jag kommer grina! Det är helt sjukt, plus att min pappa kommer komma så jag kommer ha ännu mer känslor inom mig. Jag ska spela inför min pappa, okej det låter verkligen astöntigt men det känns ganska stort.. Haha nog om det, iallafall det ska bli så jävla skönt att sluta skolan. Är fruktansvärt skolless! Tror jag har kommit över det här med att jag inte gått klart grundskolan än, men det känns bra nu även om man ska lämna världens bästa klass. Splittra ett ännu bättre gäng som hållt ihop obrytbart i fyra långa år. Men jag kanske bara längtar så äckligt mycket till sommarn bara? Haha ofc! :)



1. Strumpbyxor som går sönder!
Så jääääävla irriterande!! Och verkligen alla strumpbyxor, tjocka som tunna, nylon som stickade, alla blir det hål i! I tårna, under hälen, på låren, i knäveckan.. spelar liksom ingen roll vart man köper dom heller. Dom håller ändå inte längre än en månad... 

2. Den här äckliga fjollvåren.
Inte faan duger detta! Jag hatar såna här mellanperioder, dom är så dryyyyga. Visst ni kanske tycker jag ska vara nöjd med det här, men näe jag har varit det tillräckligt! Nu är det min tur att klaga! Jag var ute och promenerade typ en mil i det gigantiska matfors men Hanna idag på lunchrasten, och då kom jag och tänka på en grej. Minns ni då det var alldeles vitt ute, så gick man på stan och dom hade nyligen satt upp julbelysningen, det var iiiiskallt men ärligt nu.. Hur mysigt var det inte på en skala ett till tio? I alla skyltfönster hängde det en massa julkulor och grejer. MYSIGT säger jag nu. Men då, när det var kolsvart ute och julbelysningen var på full glöd, då tyckte man att det bara var kallt och jävligt. Haha. Det är typ som att jag får julkänsla i maj, hur bra är de?

3. Dom sista veckorna innan skolan slutar.
ÅÅÅÅHH!! Det är så jäääävulskt mycket plugg! Jag KAN verkligen inte plugga, det är så otroligt drygt. Visst jag har bra betyg ock så men jag skulle kunna få bättre om jag försökte. Men jag orkar liksom inte!? Vi kommer ha minst typ två prov i veckan de närmaste fem veckorna innan skolan slutar. Förutom nästa vecka som kommer bli äckligt jävla hektisk för mig. Berättar lite mer om det längre ner. Ville bara klaga lite extra på skolan, hihi!

4. Att jag aldrig vet vart mina pengar tar vägen?!
Okej nog för att jag aldrig har mycket pengar, jag går typ aldrig på stan och shoppar?! Typ aldrig. Min ekonomi tål helt enkelt inte att jag ska kunna shoppa? Och ändå vet jag inte vart mina pengar tar vägen! Dom bara försvinner, ploff! Typ en glass här, lite godis där. Såna onödigheter som bara är dåliga. Okej jag kanske köper nåt plagg i månaden, eller nåt för håret, sprit då och då, men aldrig så att jag kan komme hem och känna, gud vad jag har spenderat pengar nu! Plus att jag måste spara ihop 1300 spänn till Tjeckien, och dom tvåhundra jag hade för nån vecka sen har gått till stockholmsresan med klassen, och typ ... ja vars fan tog den andra hundringen vägen?

5. Imorgon..
Jag vill inte gå på skolan imorn, jag kommer avlida. Pinsaaaaaamt...


Okej, nästa vecka då:

Måndag-Tisdag:
Min vecka börjar redan klockan 05.15 på måndag morgon, suveränt! Då går bussen från matfors full med dötrötta matforselever i nian som ska på klass/studieresa ner till stockholm. Det ska bli riktigt kul, men jag gillar inte tidiga mornar, inte alls. Haha, vi ska på några studiebesök på typ en synagoga och på DNexpressen eller nåt. Ta en sväng förbi Uppsala för att lyssna på en ryss som suttit i koncentrationsläger. Sen ska vi slagga i nåt vandrarhem, (Chappmans?) på skeppsholmen. Blir väl mysigt, tidig morgon dagen därpå också och vi ska på ytterligare studiebesök innan vi får hela två timmars efterlängtad fritid i huvudstaden. Sen bär det av till lilla matfors igen med framkomst (haha gulligt ord) cirkus 23.00.

Onsdag:
Vanlig skoldag, eller vanlig och vanlig vi kommer vara trötta som zombies, och jag skämtar inte!
23.25 onsdag kväll ska jag med nattåget och hela danslaget i bagage till Göteborg för en festivaltripp! Riksjubel. Ska nog bli äckligt jävla roligt, men som sagt, "trött som ba faeeen" är bara förnamnet.

Torsdag-Söndag:
Min vistelse i Göteborg varar ända tills på söndagen då jag äntligen får komma hem igen, och sova i min egen säng.

Såå vänta er inget hyperhetsbloggande nästa vecka mina kära vänner!
puss

tips

Okej, sitter här och läser lite bloggar, kom nyss över en blogg som jag bara måste tipsa om!
http://anagina.blogg.se/
HAHAHA! Skönare tjej får man ju leta efter!
Det var allt för tillfället

Kära Besökare

Okej.. Från 45 besökare till 14 på fyra dagar, vad är det här? :) Är jag så dålig? haha, men jag vet inte vad jag ska blogga om. Det är lite smådött inne i min skalle, och har varit det på senaste. Hohooo - hohoooo
Vad vill man läsa om?

ily!♥

SHa bAbeS.
Hemma från skolan nu, ganska soft dag. höll mig faktiskt vaken alla lektioner! Bra amanda!! Hehe, hade musik sista timmen så har fett ont i min stackars skalle nu.. Menmen, sånt man får ta. Tränade också lite till skolavslutningen imorse, och kom fram till att jag kommer böla som nån idiot när det väl är dags! Verkligen! Maja, i min klass ska sjunga en sjuukt fin låt av typ Shirley Clamp eller nån, och det är så jävla vackert så det finns fan inte!

*bortaaaaa*

Och nu har jag kommit upp efter att ha lagat middag till familjen. Blev omelett, haha något jag faktiskt är riktigt bra på!! ;D Hehe. Har nyss ringt upp penny och fått henne utbrista "IIIH!" Haha, alltid lika kul när sånt händer, höhö.

Och gissa anledningen? Nä ni kommer aldrig kunna, så jag avslöjar. Vi ska till Spanien tillsammans. Vecka 29, södra kusten typ, steeekhett! Men ack så underbart. Vi ska bo i Anders kompis kompis brorsas lägenhet, för 60 euro per natt, med takterass.
Åh GE MIG SOMMAR TYYP NUNUNUUNUNNNUNUNNUNUNUNUUUU!!!



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Grey's ♥

Hej, då var man färdiggrinad för ikväll. Herregud jag som aldrig grät förut? Men jag satt verkligen och storgrät hela floder till Grey's Anatomy, utan att det egentligen ens var sorgligt..?

Men nu är jag trött, riktigt jävla trött så jag tänker stupa i säng och så hörs vi imorn då!
pusslipussli
Jesse Williams




SÅ JÄVLA SNYYYGG!!

back to the future

HÄÄJ BLOGGÄÄN.
Ledsen för den risiga uppdateringen idag men jag har haft så mysigt med hanna så har helt enkelt inte kunnat slita mig!♥ Hehe, närå men vi har typ knäppt hundratals fula bilden med camen, fyfan hahah! Bjussade ju på några förut. Och det var innan vi kom igång med dom fula minerna!
Jag har nyss skjutsat hem Hanna, kallt och jävligt, ge mig sommar!!!
Och som hon skrev i sitt lilla inlägg förut så gjorde vi nationellt prov i biologi idag, är sjukt glad att det inte blev i typ kemi eller fysik, då hade jag garanterat hellre velat bliv dömd till döden..

Men det gick faktiskt bra! Failade lite i slutet och sa att brödet vi skrev om skulle explodera och jag skulle vara tvungen att börja om, men sen sa alla i klassen att vi inte ens skrev om nåt jävla bröd, men jag tror dom bara hittar  på..

Ikväll blire Grey's och chilinötter för hela slanten! Men nu måste jag rusa på dass.
puss


HäÄänna in tHe houSe

HEEEEEEEEEEJ

Tänkte gästblogga, är typ sugen på att skriva av mig lite!

Dagen har varit hyfstat bra, hade biologi nationella, gick väl så där för mig men för amanda gick det nog toppen! sen gjorde jag och anton dEEEgig pizza på hk:n, god kan jag ju inte påstå att den blev... antons fel! hehe nejdå, ska inte skylla på han :)

 sen tog vi bussen hela långa vägen upp till fjällen, eller ja norrhassel...
och nu har vi precis lagat och ätit middag (Y)





mongooo!

Ha de bra, men bara så att alla vet
det är inte lätt när det är svårt men det är skönt när det är hårt!



/Hanna'

I make the world go round.

Är äckligt less på skolan nu, fuck biologi. Är på kapitel 9 av 19 och har hela natten framför mig. Hörs imorn sov så gott puss!

:'(

och jag tvingas ta er skit igen
ta mig härifrån.

biologiplugginen, nejtackinen

Okej jag har en hel biologibok att plugga in, 19 kapitel, 430 sidor. Och jag har lika mycket ork som får plats på den lilla punkten efter den här meningen.

Ser ni? Det är inte mycket inte..
Bara o bita ihop tydligen? UUUUUUUSSSSSSSSHHHHHHHHH

stood there waiting for you.

Hur många gånger har du varit kär? 1-2..
Favoritgodis: Salt
Coolaste stad du har besökt: Stockholm är alltid coolt, men Tallin var också rätt coolt.
Action eller skräck? Action
Ville bli när du var liten: Stämpelminister och Shakira
När fick du din första kyss? 5 år sedan
Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Töntig, men nu är jag stencool.
Vad är du beroende av? Datorn, mobilen och borsta tänderna.
Dagens tråkigaste händelse: Svenskan.
Dagens roligaste händelse: "Han är en pizza..!"
Dagens humör: Trött, glad, småskraj.
Vilka tv-program följer du? Inget, Grey's ibland, skärpning Amanda!
Vad gillar du mest med dig själv? Att jag tycker det mesta är roligt
Vad gillar du minst? Jag kan vara riktigt jävla klumpig.
Vad är det roligaste du vet? Att umgås med de som gör mig glad.
Har du något motto? Det är inte lätt när det är svårt, men det är skönt när det går.
Hemlig hobby? Hemlig? Hmm, jag dansar folkdans, det kanske inte alla vet. Och jag målar. Och syr.
Vad önskar du? Att det kan få förbli sommar hela livet.
Vad klarar du inte dig utan? Lycka
Vad gör du helst en vardag? Tjillar.
Vad gör du helst en lördagskväll? Festar?
Vad har du mest av i din garderob? Den är fullproppad med kläder, men knappt något användbart.
Drömjobb? Något med människor.



Nu ska jag ta mig i kragen och börja plugga! eller..?

baby vi har vårt ansvar.

Hellu bitches.
Ligger i min säng igen. Det är typ där jag spenderar hälften av min vakna tid? Och all min sovande tid också för den delen. Hahaha! Smartass.
Ligger med handen på magen och andas, har ätit mig alldeles för proppmätt, igen. Har ätit som en häst hela dagen, kanske för att jag hade noll aptit i helgen? Haha vem vet vem vet.

Nu har jag städat klart rummet, eller det ligger fortfarande lite grejer i andra rummet som jag inte orkar plocka upp nu, och så måste jag dammsuga också. Men morsan kommer inte hem förrän halv åtta så kan ju dra ut på den saken ett tag till, hihi.
Har förresten lagat mina stackars shorts som jag lyckades pajja i fredags. Eller dom gick inte sönder men det lossnade massa knappar, men tack vare något heligt under hittade jag dom dagen efter och nu sitter dom på plats igen, vad händig jag känner mig. Fast händig är man väl typ om man snickrar eller?

Men inte har jag börjat med biologin heller, och det blir inte bättre av att jag tänker på det.. 400 sidor är inget att leka med, börjar jag nu kommer jag måsta sitta till tvåtiden inatt. Så bäst att man skjuter upp det så ger jag bara upp när jag blir trött, det brukar funka. Eller så dygnar jag? JA! Eller jag kan sova två-tre timmar nu, är ändå så fruktansvärt trött. Plus att då vet jag att jag inte försover mig imorgon. Om jag förvisso inte somnar i böckerna, läju hända. Näe förresten jag tror jag satsar på det första förslaget, börjar plugga så gott jag kan om ett litet tag.

Och så ska jag hinna med duschen också, men den tror ja att jag skuttar in i redan nu! Har ändå inget bättre för mig.

Ni får tycka vad ni vill, tyckte den va söt.
Redrama – Du

väder

imorse:

seriöst det snöade imorse?! Jag vaknade och blickade ut över en väldigt översnöad gräsmatta. Ja den här bilden är knäppt imorse! :S
Och om ni undrar vad det är på min busskur så är det plasttaket som blåst sönder, så det är inte mycket till tak längre..

nyss:

Nu regnar det bara och är allmänt risigt. Men snön är iaf borta, finns några fläckar på backen som fortfarande inte har smält.. Och jag som var så lycklig för att det kommit vitsippor! haha.. Blev verkligen depprimerad imorse när jag vaknade.. Aprilväder, och det är inte ens april längre?

tisdag

Hallihallå! Hemma efter en äckligt lång dag i skolan (okej slutade två men vafan, drygt ändå ju!), sitter i min säng och äter chilinötter, åååh så fruktansvärt gott! :D
Jag vet, man ska inte äta nötter i sängen.. Det blir massa smulor och shit, men I DONT CARE! Det är gott och jag behöver näring.. typ.
Måste städa mitt rum idag också, blev inte klar igår, ser ut som ett helvete.
Och imorgon äre nationella prov i biologi, så måste plugga en massa om jag ska ha det betyget jag siktar på. Hua.. Men nu ska jag städa mitt rum, later!


Bjuder på några mongolida bilder, sånt här humör är jag på nu! :)

hahahaaa.. sexii girl.

möööhh

SJUUUUUUKT stor läxa?! Ringde Penny för att fråga om hjälp men som vanligt slutar det med att vi snackar killar och andra onödigheter istället. Haha så fick lägga på och fortsätta på egen hand, fick inget gjort. Mer än trevligt sällskap! :)

Nu är jag fruktansvärt jävla trött och jag har inte ens gjort klart läxan till hälften?
Alltså antingen är det bara jag som skriver äckligt mycket, eller så är det bara jäääävligt mycket att göra?
Men är så fucking trött nu så funderar på om jag inte ska gå och lägga mig istället för att göra den här skiten.
Aja, bloggar nog inget mer ikväll, puss!

öhh..?

FAILAD TJEJ!


Någon vänlig själ i 9D som minns vad förra veckans SO-läxa var? :):):):):):):)
puuusss

tough

Då var en lagomt kall, och lagomt blöt, och lagomt trött, och lagomt sliten, och lagomt ful, och lagomt förbannad, och lagomt icke-sugen-på-att-plugga amanda hemma igen från hårdträning och moppetur i spöregnet.
Jippie?!
Näe, nu måste jag plugga SO, ska göra en ogjord läxa och ännu en läxa. Jävla Hitler!! möh.

Jag vill sovaaaaaaaaaaaaaa...
Men men får bara bita ihop och se glad ut, hääj.



                      


Wonderwall - Just More
Spotify: Wonderwall – Just More

Och jag måste hitta min stackars mobil också. Bäst att sätta fart då!

gulafaran

och med gummiaktiga köttbullar och bokstavsmakaroner i magen brassar hon iväg!
SIII JOOO

UHHH!!!

suveränt, pajja telefon med töjningen, BRAAA amanda

stressadtjej.se uuuussh

Tjenamellanbena. Hemkommen från skolan och hungrig som ett as är man. Om en timme ska jag på träning och då måste jag ha hunnit med att
städa rummet
plugga so
käka
sitta och se dum ut(men det kanske jag kan slänga in samtidigt som jag pluggar so?)

Jag överlevde dagen, var lite tveksam imorse, men nu känns det bra, när man fått veta lite mer.. Haha, sitter och lyssnar på JacksonFive vilket jag verkligen inte borde göra, borde egentligen ta itu med mitt fucking rum!!
HEJMÄER! Kommer hem nån gång strax före åtta, puss.

eymään

Ja då var en ack för underhållande söndagkväll avklarad. haha riktigt skrattretande, en del är bara för märkliga. Nu är jag fruktansvärt trött och tänker springa iväg och sussa nu, gonatt folk!
SIII JOOOO

they don't get any love from you

          


Spotify: Tracy Chapman – For My Lover

konfirmation

Vet ni vad jag just kom på när jag satt här med konfirmationsfrågorna! Imorgon är det precis ett år sedan vi konfirmerade oss! Haha, gud det känns som att det var nyss..






Haha okej.. det var nog ett bra tag sen ändå! :D

Nu är jag klar med frågorna till Helena, men vågar nog inte skicka iväg dom än. Måste fundera lite till på dom. Blir nog bäst så.
Lateer

riktlinjer

Ojojoj, sitter och svarar på oändligt svåra frågor til konfirmationen. Typ vad är meningen med livet, deep down under? whAAt?! Jag som knappt börjat levt än ska försöka mig på det här? Aja, får väl göra mitt bästa, även om Helena kommer ha sjukt roligt åt att det jag skriver är så himla fult när hon läser det här mailet. Men det ska vara inne senast 17 maj, och jag har inte ens börjat. Funderar faktiskt på om jag verkligen kommer klara det här, och då förstår ni kanske att det är svåra frågor!

Försökte samarbeta med Hanna förut men det slutade i stil med att vi båda bara satt och suckade och gnällde, så det var lika bra att lägga på. Haha man får liksom inget vett ur:

-ööh, men vaah?..
-jaaru säg det hööömm..
-jag fattar inte det här...
-ääeh inte jag heller.
-men tyyp..aa fast näe jag vet inte..

och liknande.. Näe lika bra att ge upp och försöka på skilda håll. Oj vad elakt det lät! Hua nej, Hanna jag älskar dig!

emobild javet, men jag leker.

Conor Oberst

Goddag allihopa. Kanske ska ta och skriva ett mer logiskt och vettigt inlägg jämfört med de senaste. Men jag har mått ganska dåligt sen i fredags, både fysiskt och psykiskt, haha men det kanske ni fattat.
Menmen, sånt händer och jag är inte den enda som levt i ett konstant ångestmoln hela helgen.
Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls, har suttit och pratat och skrattat med min kära mor. Hon är bra söt ibland, även fast jag får utbrott på henne rätt ofta. Det sista jag sa till henne igårkväll var "käften..". Inte bra, nej jag vet men jag hade mina anledningar.

Jag har inte lämnat huset sen jag kom hem igår, knappt lämnat mitt eget rum, än mindre min säng! Och jag kom och tänka på en sak alldeles nyss, snön är borta. Haha, hon som håller koll på saker?

Just nu ligger jag och lyssnar på skön musik och försöker halvt dränka mig i den.
Min aptit är på noll, vilket är otroligt ovanligt. Fick nästan ner lite lunch för nån timme sedan, nästan.

Om jag hittar orken som är gömd långt inuti mig ska jag försöka pallra mig upp för att duscha. LÄÄÄNGE!
Conor Oberst – Cape Cañaveral
Conor Oberst – Lenders in the Temple

Skön musik, ett ord: söt.

Nu dog det, poff!

ånej







Resten var bara hemska, guuuuud jag avlider. HAH! Näe, det är inte ens värt att skratta åt, nu ska jag gå och dränka ig i tandkräm och försöka att inte minnas. Pinsamt.

dagens

Dagens bästa: Jag har fått sova, plus att jag mår mycket bättre!
Dagens sämsta: Ångesten har inte lagt sig helt, haha
Dagens makeup: nada
Dagens hår: morronfrilla.
Dagens vill ha: MAT!
Dagens humör: braa, har lite ont i magen bara.
Dagens roligaste: hmm, majas bilder sen valborg! x)
Dagens saknad: pappz.
Dagens det här visste du inte: jag spelar mobilspel typ jämt. haha.


<3

ayeaye captain.

Godmorgon! Blev väckt för kanske en halvtimme sen av Viking som skulle upp å jobba, tänkte att det var lika bra att kliva upp nu ändå. Sovit nio timmar saaatt :)
Mår mycket bättre idag, något sliten fortfarande, men det är så det ska va, då vet man att man haft roligt. Eller så beror det på att jag bara är nyvaken, gissar på båda!

Hade besökarrekord igår, fränt. Kan tänka mig alla som var kalasbakis och inte hade något bättre för sig, men det gillar jag! :D

Idag ska jag göra absolut ingenting, gjorde det igår också men blev inte färdig. Ikväll är det träning, har blivit förbjuden att skolka från den så får väl ta och pallra mig dit.
För tillfället håller jag och Maja på att byta bilder sen Valborg, så får se om hon har några smaskiga pics som jag kan bjuda på! Igen, haha.

Men nu måste jag rusa, nöden kallar.

LATER BABES!

tidsfördriv

10 FÖRSTA:
Bästa kompis:  Natascha Sidler
Kärlek: En kompis storebror, Christian! Var typ tre kanske?
Husdjur: katt
Semester: Hmm, Kreta tror jag. 

Köpta skiva: Shakira, minns det så jävla väl hahaha.
Riktiga kärlek: Det håller jag gärna för mig själv.
Konsert: Nån i Schweiz
Fylla: förra året nån gång.

9 SENASTE:
Personen som sms:ade dej: Penny
Personen som du kramade: Angelica ?
Personen som ringde dig: Hanna
Personen som du ringde: Christoffer? :o
Personen du sa "jag älskar dig" till: haha. ööööh, ingen aning?
Alkoholdrycken: bira
Bilfärd: Hem från Amanda
Filmen du såg: Avatar i morse typ?
Gången du grät: i veckan nån gång :)

8 SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm: jarå
Våga hoppa bungyjump: jarå
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: jarå
Kalla dig själv lycklig: jarå
Hellre ta bilden än vara med på den: näefan klart man ska va med! :D
Kunna gråta över en kille: ja
Kunna gråta över en tjej: ja
Ljuga för någon: ja


  7 VAD:
Gör du just nu: ligger i sängen, gör det här och skriver med Victor,
Ska du göra imorgon: tomt på schemat. Troligtvis träning
Säger du till dig själv när allt känns svårt: att jag är awesome no matter what
Har du med dig in på bion: ahlgrens bilar, annars räknas det inte att man varit på bio.
Är det för färg på dina byxor: omg, har inte på mig! :o
Är det för väder hos dig just nu: öh inte fan vet jag, mörkt som fan iaf
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: ögon och leende.

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: inte ofta
Hur gammal blir du nästa födelsedag: sweet 16
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: ja
Luvtröjor: inte för tillfället?
Vill du ha några tatueringar eller piercingar: tungpiercing
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: beror på personen ju 



5 VAL:

Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
Sommar eller vinter: sommar förfaan
Vilken ålder har varit bäst: 15
Sova på sida, mage eller rygg: I sängen kanske?
Kyssar eller kramar: kyssar


ajjemen

Okej nu har jag gjort nånting riktigt läskigt, riktigt jävla läskigt var det. Och jag har fortfarande hjärtklappning och är fruktansvärt skakis, mår illa. Varför? Inte fan borde det kännas såhär? Ja menar, vad betydde det egentligen? Nada. Inte mycket för omvärlden kan man säga, men mycket för mig. Men nu är det bra, nu känns det bra igen. Ingen skada skedd. Än så länge. Beror på om det tas upp igen, och det lär det förmodligen göra.

Men nu ska jag sova, är fruktansvärt trött.

Btw, grattis till Victor Spjut som fyller 16 idag!
Eller inatt.. och resten av dagen, haha..



mööh

Har ruskigt lite att göra, jag har suttit vid datorn hela dagen, funderar på om jag kanske ska slå på en film. Har läst alla 25 bloggar upp och ner och ut och in och bak och fram och och och... Huset sover, eller så sitter dom nere och dricker. Euw.. Ahapp, vad har kvällen att erbjuda? Näe ingenting för jag bor i en jävla håla mitt ute i ingenstans.
Ussssssshhh, vill bara döö. sovaa. hejdåå. oont. aaj, synn om meej. Näe förresten haha, hualigen!

godmorron.

Jomen tjenarelitt'senare. Nu har amanda sovit i fyra timmar, sen blev jag upptvingad för att kämpa i mig lite käk, ush. Druckit en resorb och kollat på wallie med alice, bestämt resa till spanien i sommar med anders. Sista veckan i juli, fän va nice :)
Mår som ett as, trött som ett as, ser ut som ett as.
AS

ajjemen, jag lever iaf, det kan ni ge er på. Jag är så levande man kan bli. Buhuhu

mer valborg

Mår skit, ligger nerbäddad i sängen med huvudvärk, och vägg i vägg försöker brorsan lära sig spela gitarr. Inte okej.

Kollar igenom lite bilder jag fick från elin sen igår, hahaha fyfan. Vet inte vad jag ska tro, jag va nog rätt galen.. Ångest.










tycker sista bilden är så jävla klockren, hahaha.

klockan är inte ens fyra, och jag tänker fan gå och lägga mig snart. Vaknade strax efter 6 imorse, men det var ändå ingen ide att kliva upp då, så sov typ en timme till. Och jag gick väl o la mig runt halv två. Så mycket sömn kan man ju knappast säga att jag fått. Kanske ska slagga en timme eller två nu. Får se vad som händer ikväll, är bjuden på 30-årskalas, meen jag kände att jag verkligen inte orkade det, plus att vi har gäster. Så det blir nog hemmakväll med en film och en hel hink med vatten.

puss

"Nähu ska jag skaslagga mobut"
hahaaaa.

neheheeeejjjj

ÅÅÅÅÅÅÅH jag vill dö jag vill dö jag vill dööö.
MMMUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPP!! Faaeeeeeeeennnn, inte bra alltså, illa!
Näe men hörrni jag går med papperspåse på huvudet hädanefter, eller vad säger ni?

Och vad har jag åstadkommit? Jo jag har tvingat i mig hemsk potatissallad och lite dött djur, usch det såg inte bra ut. Och inte har jag duschat heller, klockan är snart två och jag har fortfarande smink sen igår på mig, inte bra alltså, inte bra alls. Näe nu ska jag duscha.

faaan hahahahahahahahahahahahahahahahahaa

valborg.

Hejhallå i stugan!
Vill bara säga tack för gårdagskvällen tjejer, roligt nå jävulskt!
Riktigt lyckad kväll måste jag säga, bra drag. Dock vaknar man ju alltid morronen därpå med ångest upp till öronen, men men. Kan bjussa på lite bilder, även fast de flesta bara är drägg.


liv i luckan!




Näe nu räcker det, bjur på den sista.
Mår faktiskt bättre än jag trodde, dock hände saker man hade kunnat undvika. Brukar vara så, men får väl stryka ett streck över det här, hahaha piiinsaaaaamt.
Ajjemen, nu ska jag duscha.
hääj

RSS 2.0