Dag 14.

Tjabba.
Igår var vi och bowlade, kom tvåa. Som vanligt..
Idag har jag varit in till staden och köpt lite onödigheter, försökt sätta sprätt på pengarna men det finns bara fula kläder här. Inte bara, men det är sällan man hittar något riiiktiiigt snyggt. Förutom underkläder, men det är ju inte särskilt överraskande..

De senaste dygnet har jag mestadels sett på BigBangTheory. Kommer gråta blod när jag sett klart alla säsongerna. Är på säsong 3 nu, avsnitt 14. Och ja, jag har ett liv.

Nu ligger jag och tänker på känslor.
Tänker tillbaka på det gångna året (och blir jätteirriterad över att jag inte vet hur man stavar till "gångna".)..
Nu är det sista dagen på 2011 och alla skriver massa söta statusuppdateringar på Facebook hur året varit och hur bra det känns att de ska få börja om på ett nytt år.
Jag känner inget alls?
Det är precis som när man fyllt år och alla ba, Wohoo, ett år äldre!!! Hur känns det?
Ja, hur känns det själv?
Jag kände inte ens någon julstämning i år. Jo julstämning var det allt, men den där mys-känslan man ska få vid jul tittade bara in en gång. Första advent, sen har det bara känts som en vanlig höst. För någon vidare vinter har det då inte varit!

Har jag känt klart för det här året kanske? Kanske vaknar jag upp på söndag, första januari 2012 och är helt överväldigad av känslor, och ba.. Känner hur mycket som helst. Igår kväll låg jag länge och funderade över det här. Och konstaterade att känslor är en sån där sak man egentligen inte ska fundera på. Man blir iallafall inte klok på det hela.

Så nu ska jag istället se vidare på BBT och... Ja. Se vidare på BBT.
Godnatt Sverige!

Dag 12 ½.

Det är en jävla nattrafik här ser det ut som! Men det är då jag sitter vid datorn, satt bryråh.

Idag har vi åkt skridskor. Ja, ja åkte skridskor! Åh, jag minns knappt när jag gjorde det sist bara för nöjes skull.. Och det är verkligen för nöjets skull! Gud vad jag skrattade.
Mest åt mig själv, har så ont i fötter, knän och rumpa nu. Åkte mestadels med antingen pappa eller Teo hårt fastklistrad i handen, stirrande blick och ett galet leende i ansiktet. Åh, vad jag vill vara duktig på skridskor!!! När jag kommer hem ska Lars och Ellen få lära mig, ena är hockeyspelare och den andra konståkerska, jävlar va bra det här kommer sluta!

Insåg precis vad jag trivs här. Skrattade åt Grecia idag när hon fick ett utbrott över vardagens tråkiga rutiner. Brottades med lillebror som egentligen oftast är världens terror, men när man blir irriterad på honom får han plötsligt kattblicken från Shrek. Drog dåliga skämt med storebror och skrattade tills jag kiknade. Är så glad.

Jag bakade förut tillsammans med pappa. Zitronenkuchen, citronkaka.
Godaste citronkaka jag någonsin ätit!
Jag minns när jag var liten, och vi bodde kvar på Ekerö. Varannan Söndag, kvällen innan vi skulle åka till mamma en vecka så klev jag och pappa upp lite tidigare och bakade bröd till frukost, tog en timme efter lunch till att bara kakor eller liknande.
Åh, vad lycklig jag var efter de tillfällena.




Nu sitter jag och lyssnar på musik, och pappas små skratt på andra sidan rummet där han sitter och tittar på youtube. Det är inte varje dag jag får göra det.. Men nu för en liten tid så är det faktiskt det, så jag ska ta vara på det nu. Hejdå!

Dag 12.

Jag började bra, nu orkar jag inet riktigt blogga mer. Jag menar, jag gör inget speciellt av värde?
Jag skulle dock kunna visa er lite bilder sen festen i Söndags.
Sedan dess har vi bara suttit hemma, spelat på lillebrors iPad och ätit.

Men idag! Idag ska vi åka skridskor (Haha). Det har jag inte gjort på flera år och jag kan ju bara tänka mig hur det kommer att sluta... De små söta(fula) tyska barnen som är där kommer svischa förbi fort som fan och skratta åt mig, där jag står vid relingen och klamrar mig fast i ren förtvivlan, med tårarna sprutande..

Gruvar mig redan, men nu är långfillisipperna och tjocksockarna redan på kroppen så nu finns ingen återvändo. Jävla skit.

Hejdå!

2o11

JANUARI
Blir dumpad, har kalas och går på gymnasiefest med Hanna, Julia och Moa. Äter alldeles för mycket pizza med min bästa vän och gråter.
 



FEBRUARI
Hare fantastiska, underbara, galna kvällar i Karläng, Långsjön och i stan.




MARS
Åker skoter i kickass väder, bowlar, festar men vänner och obekanta, bakar och är allmänt snygg.




APRIL
Dålig månad, arg månad. Har två vackra stunder, en solpromenad med Hanna & när jag köper hängselbrallor. Sedan kommer valborg och livet blir med ens så mycket klarare. Inte just de kvällarna kanske. Men, ja.




MAJ
Grillar med klasskompisar, går modevisning med danskompanjoner, spontanåker till Söderhamn för kass bilträff med Emil & Mats, börjar umgås med en flicka vid namn Ellen, och har med henne många fina dagar och kvällar på kort tid. Morsdagbrunch på Grand Hotell och går emot mina principer och köpte byxdress. Det börjar bli sommar.



JUNI
Fantastisk månad. Fantastisk sommar. Kalasar ute i Toms stuga och tar årets första dopp, Ledaravslutning i Torpshammar, Nationaldagen med uppvisning på esplanaden. Stocholm o ljuva stockholm, Clapton King med pappa, Ransäter. Viking kommer upp ett par dagar och vi tog vår första krogrunda, honom saknar jag. Jag jobbar, firar midsommar som man ska fira midsommar. Alldeles underbart. Har en spontanfest ute i skogen och äter under denna tid groteskt mycket glass.






JULI
Också en fantastisk månad, helt galet vilken bra sommar jag hade i år. Som vanligt börjar juli månad med TON-läger, det tänker jag dock inte skriva någonting om. Umgåss med Salomonssons, spelar Sims och äter nötter, åker till tyskland och lever livet. Fyller tillochmed 17. Handlar alldeles för mycket kläder, spenderar vartenda öre. Kommer hem och tre dagar senare har jag en gigantisk överraskningsfest för min älskade vän Viktor, där alla var bjudna.

Åh, hjärta.



AUGUSTI

Lugnar nerverna ett par dagar och återhämtar mig efter den helgen. Åker till Näsåker, Urkult 2011 tillsammans med mamma. Träffar Viking och hans fina kompis Marcus. Tar en tripp ner till Lingbo för att hälsa på farfar, tappar alla måsten och bara lever livet till dess kanter på denna vackra plats. Käkar vagnen med Hanna och skrattar mig till gråt tillsammans med TT och Lars. 
 





SEPTEMBER
Satsar hårt på skolan och får fantastiskt roliga projektarbeten att bita i. Stylar snygga modeller och gör planer för framtiden. Besöker Sillre för första gången och går i kyrkan med Hanna. Åker även på läger med konfirmanderna. Någonstans här skaffar vi katter.



OKTOBER
Penny fyller 17 den sjätte! Två dagar senare sitter jag på ett tåg 6 timmar ner till Norrköping, bosätter mig hos Micke och går på Linköpings Folkmusikfestival. Är på tjejfest + Viktor när jag kommer hem igen och plötsligt finns det nakenbilder på mig, bakar massvis med bullar, busdricker en torsdag tillsammans med Tom, klipper hans hår och är på Haloweenfest hos Ellen. Mestadels en arg månad....




NOVEMBER
Åker på läger i Västerås och ba vinner en tävling, julpyntar och bakar lussebullar med Viktor. Drar ut med Ellen och ba faller för någon.





DECEMBER
Permanentar håret och är jättesnygg i det, pluggar halvt ihjäl mig sista veckan i skolan. Åker till Tyskland för att fira jul och nyår.





Och nu sitter jag här med ett fåtal dagar kvar på året. Tittar tillbaka genom alla bilder och vill nästan gråta. Det är så fantastiskt vilka stunder och minnen jag har från det här året. Men nu längtar jag hem lite till mina vänner och min pojk. Vill göra fler minnen, nu. Puss och kram.


Dag 9.



Nu har jag gjort mig snygg för ikväll är det fest. Det kommer lite folk hit och äter gott och byter julklappar med varann.
För tillfället ser jag på School of Rock med pappa, på tyska. Det var allt för nu. Bai.

Tajta brallor.




Legender.

Dag 7.

Jag är uttråkad.
Riktigt uttråkad, ni anar verkligen inte. Och så har jag ont i magen.
Pappa spelar, småbröder likaså, dessutom är de jobbiga. Storebror är ute, Grecia pratar i telefon. Och så jag, forever alone. PUSS PÅ DET!!
Jag färgade håret nyss, själv. På mig själv. Ensam, forever alone. Är rödhårig, igen.
Men det är blött, så ni får inte se.

Dag 7.



Dagen innan julafton och folk klipper fortfarande sina gräsmattor.. Vilken julkänsla. Just det, vilken?
Idag åkte vi till IKEA och julhandlade, gulligt va? IKEA har fan allt. Massor med roliga saker. Saker som är från sverige. Men som inte alls finns tillgängligt i Sverige, haha.

Dag 6.

Torsdag. Grabbarna var borta större delen av dagen, so was I. Sov. Och sov och sov och sov. Var helt sjukt trött, är nu också. Förstår inte vad det är med mig.
Har inte gjort något av värde heller, så det har bara varit en torsdag. Bailando.

Älskar att julafton är på en Lördag - pappa hade planerat att vi skulle gå och träna på juödagen. Tror han glömde att allt är stängt på Söndagar! YES.

Dag 5.

Jävlar. Fick alla julklappar färdiga! Iallafall inför julafton, dom där är jag inte riktigt klar med än, men de flesta.

Och inslagna är dom, de flesta made by myself. Räknade till 30 paket. Trettio!
Imorgon är det grabbarnas tur att handla julklappar så då blir det ännu värre.. Bättre menar jag..

Köpte även en mössa och en parfym till mig själv, så nu är jag varm och luktar godis. Det var allt för mig, bailando!

Galet trött.

Dag 5.

Chabba. Gårdagen bjöd inte på mycket, pappa va tvungen att fara och jobba satt julklappsinhandlingen äger rum idag istället. Har precis ätit BurgerKing och pratat bilar.
Det brann i vårat hus idag, utan att vi märkte något.
Bai!


En av de sötaste människorna på jorden.


Dag 4.


Årets gran, dock lite fattigt med julklappar under. Men det är dagens uppdrag!


Förra årets gran.

Dag 3 ½.

Förlåt, jag glömde. Jag har börjat spela datorspel. GAH.
Måste sluta, hejdååå!!!!!!


Dag 3.

Morsning korsning. Lägenheten är fylld av svensk julmusik och jag dricker vanilj- och kanelte! Idag har vi varit och köpte en väldigt kort och väldigt tjock julgran som vi även har klätt lite lagomt fint.
Laddar upp en bild senare när jag orkat flytta mig från sängen.
Inatt drömde jag massa fina drömmar och jag verkligen klamrade mig fast i sängen när pappa försökte väcka mig. Käkade pasta och kyckling till frukost. Om ni ville veta.
Vädret är mulet, jag har en fuldag med finnar och elakt hår. Mina tre bröder spelar dator, pappa med. Grecia sover så nu tänker jag sitta och spela Mahjong tills dess att någon säger åt mig att göra något annat.

Utöver det så såg jag Sagan Om Ringen igår på tyska, eller jag hade datorn i knät och tittade lite halvhjärtat. Inte nog med att den var på tyska, men har ni tänkt på hur otroligt fånig huvudrollen är? Frodo, vilket jävla skämt!
Det enda han gör är att grina, svettas och bli skadad. Alla andra skyddar honom hela tiden, hjälper honom. Han bara går runt och grinar över hur jobbigt det är att bära på ringen.
Jävla mespropp.

Dag 2.

Klockan är efter lunch, och vi har fortfarande inte hittat på någonting för dagen. Bröderna sitter och spelar dator, mumlar på tyska och gör töntiga ljudeffekter.
Funderar på att duscha i nya kokos & kakao-dofter.
Pappa är på kontoret, det regnar ute och ikväll blir det bruna bönor med fläsk!



Jag letade efter någon passande bild, men orkade inte leta färdigt.


Dag 2

Godmorgon!
Somnade sent och drömde konstiga drömmar. Vaknade nio av att brorsan satte sig vid datorn, somnade om och vaknade igen för en halvtimme sedan. Har nu käkat världsklassfrukost och ligger i sängen igen.
Min andra bror spelar tvspel, och gör det på hela övervåningen.
Min tredje bror ligger och sover efter en hård natt ute.

Såhär ser väskan ut efter Dag 1! Hur kommer det sig att det alltid bli så??
Hörs senare, när vi hittat på något för dagen!


Tyskland, dag 1



Landade vid halv ett, finally! Åkte hem, käkade friterad kyckling och stekt ris, sov tre timmar. Handlade, har nyss käkat världens godaste soppa, EVER. Nu ser vi på tv, somnar snaaaaaaaaaaaart.
Bai!

Tyskland dag 0, igen.

Tja. Sovit ett par timmar nu och är inte fullt lika grinig längre. Men jag har ont i mina leder, min nacke och mina knän skriker, armbågarna trilskas, handlederna likaså.. Och mina stressmuskler krampar..
Okej jag är lika grinig, men jag skyller på nyvaken- och skitnödigheten.
Det är nästan så att jag vågar klaga på bussens internet-seghet.

Jag har ätit alldeles för mycket godis, speciellt lakrits så nu brinner det i käften.
Förhoppningsvis kommer vi fram till Tyskland redan ikväll, men ingen vet någonting. Vi får se när vi kommer fram till Arlanda.

Okej. Hejdå!


På radion spelas stressig julmusik. Ska vi överleva det här? Jag har en konstig känsla i magen.
KOLLA AGNES, 2 inlägg på en dag! Hjärtat.

Tyskland, dag.. 0?

Hej losers. Näe jag är nog en större loser. Fast vet ni vilka som är de största loserserna? (haha, wtf hur säger man?)
Iallafall. Arlanda. Vilka jävla idioter hela högen! VARFÖR är det alltid problem med flygen?! Och ja, det är alltid problem med flygen. Och tågen.
Förra julen, fick vi vänta 6 timmar. Dock var det snökaos.
I somras (INGEN SNÖKAOS) fick jag problem med resan ner till Arlanda, kom in till gaten en minut innan planet skulle boardas.
Idag (INTE HELLER NÅGOT SNÖKAOS), Arlanda har elfel och kan varken ta emot eller skicka iväg flyg. Mitt flyg blir NATURLIGTVIS inställt och ersätts av... Damdadam.,, Buss............
Sätter mig på bussen med planerna att sova på hotell nere i Stockholm och ta första bästa flyget imorgonbitti.
Langar upp datorn och klickar in på Expressen.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2654269/trafiken-pa-arlanda-igang-igen

SUUUUUUUUUUURT.

Orkar inte. Berättar mer sedan. Bluäh.

Too much, too many.

Tja.
Hela gårdagskvällen gick åt att plugga. Har sjukt mycket att göra såhär sista veckan, UHHHH. Men hann även med ett besök hos mormor, och att titta på Lucia i GA kyrkan.
Nu måste jag rusa. Skolan börjar.

Dad always said you were a dramaqueen.

Hej, har haft en fantastisk helg hemma i skogen. Riktigt mysigt, inte så mycket familj-quality time menneeeh. Satt barnvakt lördag, Lars & Viktor kom förbi ett par timmar och umgicks. Åt glass och såg på film.

Igår var jag i kyrkan en sväng. Åkte skoter för första gången det här året tillsammans med goa människor, åkte på träning och avslutade kvällen hemma med popcorn, julmust och hockeypulver.
Idag var en riktigt dålig dag. Riktigt dålig.

Tänkte att det här blogginlägget skulle vara lite intressant men, näe.


Maria i varje hörn.

Hejhej! Nu sitter jag i lägenheten med Emil, har städat så det gnistrar.
Har haft en sjukt jobbig dag.. Men imorgon är det nya tag! Sista helgen i Sverige.. Ska spenderas hemma med syskonen, har inte träffat dem på två veckor. Börjar längta hem.
Träffa mamma och det. Haha, sjukt. Jag brukar inte ha hemlängtan..

Jaja ha en bra helg med er, pussen och kramen!

Mensvärk och sötsug

Nu sitter jag och tittar på Desperate Housewives och känner mig oerhört bitsk! Jag har mens och vedervärdig värk som kommer därtill.
Varför ska kvinnan straffas så hårt egentligen, Gud, vad har vi gjort dig? Herren min..
Inte nog med att vi släpar runt på tuttar och extrakilon (i och för sig kan män också göra det), men vi sköter också annat livsviktigt som graviditeter osv (i och för sig kan även män det också numera......).
Men ändå!

Anyway. Jag ser på Desperate Housewives och har ett groteskt sötsug. Ätit godis hela dagen, och kiosken på andra sidan gatan har stängt såhär dags så det fick bli ett hopkok. Chokladbollar fast chokladigare, och med sked.

Ha en fin kväll.

Ouch.

Walla.
Onsdagmorgon och jag är otroligt förvånad att jag kom upp imorse.
Igårkväll blev jag kidnappad och ivägkörd, hamnade tillslut på Södra Berget så det var inte så farligt. Kom hem alldeles för sent och somnade ännu senare..

Nu ska jag gå till skolan, sitter och äter ett äpple eftersom det är det enda min ekenomi tillåter numera, tufft att bo själv kan jag lova.
Nej skämt åsido, mamma betalar käk, såvida jag inte är skyldig henne pengar, vilket jag är..

Känns otroligt-väldigt-jätte-mega-super-duper-ovärt att behöva gå till skolan idag, har en lektion sen slutar jag igen. Går hem och sover då.
Tänkte försöka komma i tid idag, och överraska mina klasskamrater.
Bailando!

IceQueen-tema, Måndag 5 December


Q.



Tisdag, jag kände inte för kläder idag. Gick till skolan i pyjamas.
Var på UF-mässan i in:gallerian förut, beställde en julklapp till mamma, och köpte en klapp tll mig själv..
Nu ska jag sova en halvtimme, sedan duscha och göra mig proper. Ska på utbildning inför körkortet.
Bai!

Doing bigtime.

Hola amigos.
Hej vänner.

Idag har varit en otroligt tuff dag. Det blev en otroligt kort natt på ca 4 timmar och snurriga ögon, ej menat.
Sov hos Emil, klev upp åtta. Missade bussen, for och jobbade.
Sålde hamburgare & toast i cirka fem timmar. Sista timmen var värst, det började snöa och minusgraderna kändes långt in på kroppen. Tröttheten slog till och bestämde sig för att gå hand i hand med hungern.
Vilken innebar - otroligt grinig Amanda.

Fick skjuts hem när jobbdagen äntligen var över, sov tre timmar och nu har jag sett på Så Mycket Bättre.
Världens bästa tvprogram.
Nu ska jag vänta på att laxen lagas åt mig. Goodlife. Har inte ätit sen klockan ett och det börjar bli dags snart känns det som.


Såhär snygg var jag igår, gal1. Jag älskar mitt nya hår!

Jag blev vegetarian 2005, utan monster under sängen.



Really! It just happened!

Jag råkade permanenta håret igår.

Seriously?


Seriously.

RSS 2.0